john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω, είχα βραδυάσει όταν την έφτιαξα και την έβαλα. Θα δω αύριο.
Γιαννη σου εχω πει πολλα μπραβο για την κατασκευη αυτη αλλα νομιζω οτι τη σκαλα την εφτιαξες αδικα.
Οι γατες δεν ανεβαινουν σαν τον ανθρωπο χρησιμοποιωντας σκαλια γι'αυτο ειναι περιτα. Κουραστηκες τσαμπα.
Αντιθετα αν τυλιγες τον κορμο με χοντρο σχοινι σιζαρ θα ειχες και ονυχοδρομιο και εναν ωραιο τροπο
να ανεβαινουν τα γατονια.
Γαντζωνοντας τα νυχια σκαρφαλωνουν, πραγμα που γουσταρουν τρελα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Δε βρηκα που αλλου να το γραψω και γι'αυτο σας το παρουσιαζω σε αυτο το θεμα.
Ειναι ενα κρεββατακι καλοριφερ και εχει γινει αναρπαστο.
Ιδου λοιπον
το εκτιμησαμε απο την πρωτη κιολας μερα
και ριξαμε τους καλυτερους υπνους
με ολους τους τροπους και σε ολες τις στασεις
Ααα και να αναψει και το καλοριφερ.....
δε θα ξεκολαω

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οι φωτογραφίες επίσης!Ποιό το κόστος, αν επιτρέπεται;
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εννοεις οτι εχει γινει αναρπαστο ενω δεν αναβει το καλοριφερ; Γιατι τα δικα μου το ειχαν χουι να κοιμουνται πανω στα καλοριφερ, αλλα απο τοτε που δεν αναβουν δεν τα εχουν και σε μεγαλη υποληψη!![]()
Αυτο ακριβως εννοω!
Το εχουμε παρει απο τη Δευτερα και κοιμαται συνεχως εκει. Και τωρα εκει θα τον βρεις.
Αφου ελεγα οτι θα με εγκαταλειψει το βραδυ για δαυτο, αλλα ευτυχως κοιμαται μαζι μου.

catlin
Δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως εννοω!
Το εχουμε παρει απο τη Δευτερα και κοιμαται συνεχως εκει. Και τωρα εκει θα τον βρεις.
Αφου ελεγα οτι θα με εγκαταλειψει το βραδυ για δαυτο, αλλα ευτυχως κοιμαται μαζι μου.
![]()
![]()
![]()
δεεε καταλαβα...

του αρεσει τοσο πολυ χωρις να αναβει το καλοριφερ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βασίλη είναι υπέροχο!!!και οι φωτογραφίες επίσης!
Ποιό το κόστος, αν επιτρέπεται;
Kαλησπερα Μαρια.
Το πηρα 20 ευρω περιπου απο εδω και μπορεις να βρεις πολλα ωραια πραγματακια.
https://www.vetuk.co.uk/cat-beds-cat...h-design-kumfy-kradle-radiator-cat-bed-p-2603
Τα εξοδα αποστολης ειναι συν 5 λιρες στις τιμες που βλεπεις.
Εχει και καλες τροφες αλλα μη τις κοιτας γιατι χρεωνουν 30 λιρες αποστολη. Κριμα
kiss bill
Δραστήριο μέλος
δεεε καταλαβα...του αρεσει τοσο πολυ χωρις να αναβει το καλοριφερ???
Του αρεσει απιστευτα χωρις να αναβει. Βεβαια δεν παγωνει κιολας γιατι το κουβερτακι αυτο ειναι αρκετα καλο
και ειναι διπλο εκει που ακουμπαει στο σωμα.
Nα και μερικες νυχτερινες
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαντάσου και να το ανάψεις! Δε θα το κουνάει απο κει

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Βασίλη!
Φαντάσου και να το ανάψεις! Δε θα το κουνάει απο κει![]()
Μα ηδη τωρα βρισκεται σε κατασταση R.E.M.

Αν διαβασεις και τις κριτικες οσων το αγορασαν, λενε το ιδιο.
Μονο οποιος σκοπευει να το αγορασει ας προσεξει γιατι υπαρχει σε δυο μεγεθη, για στενο και φαρδυ καλοριφερ.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Υπνε που παιρνεις τα παιδια, ελα παρε και τουτο....
Βασω δε τον ξερεις καλα τον Τζιμ.
Δεν παιρνει ο υπνος τον Τζιμ, ο Τζιμ παιρνει τον υπνο.

Ειναι ενας γατος αυτος... απιαστος σε ολα του.
Να φανταστεις μου εχει απαγορευσει να του ανοιξω θεμα και που γραφω
το κανω στα κρυφα, τωρα που κοιμαται και φοβαμαι μη ξυπνησει.

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Χεχεχε και πάνω που θα ρωτούσα που είναι το θέμα του! Τέτοιος γάταρος! Να τον χαίρεσαι!![]()
Ευχαριστω Φωτεινη. Ισως μια μερα να μου αρει τις απαγορευσεις.

Ποιος ξερει;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτος χανει, τα δικα μου εχουν μανια δημοσιοτητας παλι, ολο θελουν να ενημερωνω το θεμα τους!Βασω δε τον ξερεις καλα τον Τζιμ.
Δεν παιρνει ο υπνος τον Τζιμ, ο Τζιμ παιρνει τον υπνο.![]()
Ειναι ενας γατος αυτος... απιαστος σε ολα του.
Να φανταστεις μου εχει απαγορευσει να του ανοιξω θεμα και που γραφω
το κανω στα κρυφα, τωρα που κοιμαται και φοβαμαι μη ξυπνησει.

Προσφατα πηρα την πρωτη μου γατα και ξεκινησα να ψαχνω αξεσουαρ.
Για αρχη της αγορασα ενα ονυχοδρομιο απο Jumbo για 4,99, τη στιγμη που ακριβως το ιδιο στα pet shop εχει 16+!
Μια χαρα κανει τη δουλεια του και η δικη μου το χρησιμοποιει ακομα και τωρα που εχει το μεγαλο.
Για πανω και κατω βαση χρησιμοποιησα κοντρα πλακε θαλασσης. Ειναι λιγο ακριβο αλλα πολυ ανθεκτικο.
Για τον σκελετο εβαλα το πιο χοντρο καδρονι που βρηκα στο Praktiker.
Επειτα για να εχω καμπυλη, πηρα εναν σωληνα αποχετευσης διαμετρου 10 εκ.
Αρχικα, με απλη τριγωνομετρια βρισκουμε τα κεντρα και σημειωνουμε που θα κανουμε τις τρυπες για να περασουν οι βιδες.
Ειναι σημαντικο να κανουμε μικρες τρυπες για τις βιδες επειδη χρησιμοποιησα απλες ξυλοβιδες. Υπαρχουν βιδες που ανοιγουν τρυπες καθως βιδωνουν αλλα τις βρισκεις πιο δυσκολα. Αν δεν ανοιξουμε βιδες, υπαρχει περιπτωση να ΄΄ανοιξει΄΄ το ξυλο.

Βιδωνουμε το καδρονι στη μεγαλη βαση. Περναμε τον σωληνα και μετα κλεινουμε την κατασκευη βιδωνοντας την μικρη βαση.
Με θερμοκολλα τυλιγουμε σφιχτα σχοινι σιχαλ γυρω απο τον σωληνα. Ετσι σταθεροποιειται η ολη κατασκευη.

Την βαση την ντυνουμε σε λιναστα, απο εκει που πηραμε και το σχοινι, και την σταθεροποιουμε με καρφωτικο.
Στην επανω βαση στερεωσα ενα καλαμακι με ποντικι στην ακρη (Jumbo).
Απο επανω, εβαλα ενα μαξιλαρι (Jymbo) του εκανα 4 τρυπες και το εδεσα με δεματικα για καλωδια.
Ετοιμο!
Το εχει λατρεψει!
Για δειτε και πειτε μου....

Μιά χαρά σε βρίσκω !
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αψογο σε βρισκω και εσενα και το γατοδεντρακι-ονυχοδρομιο σου.

Πειραζει ομως που ξετρελλαθηκα με το γατουλινι σου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool