Φτιάξε το μόνος σου!

Μακάρι να της αρέσει. .....το εκανα μονη μου με πολύ κόπο. ...
Ετοιμο...μου στοιχισε μόνο 20 € το σχοινί δηλαδή. ....ολα τα άλλα υλικά τα ειχα .....
Πειτε μου σας αρέσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι φανταστικο!!! Δε μου λες, τους σωληνες που τους βρηκες αν επιτρεπεται;; Τη βελετζα την εβαλες με το "μεγαλο συρραπτικο";; (δε θυμαμαι την ονομασια του εργαλειου). Τους σωληνες πως τους κολλησες πανω στα ξυλα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

#IMG-1394901123958-V.jpg#(1,35 MB)
Οι σωλήνες είναι αυτοί που βάζουμε και στους απορροφητηρες...οι πλαστικοι..την βελεντζα την εραψα επανω με χοντρη βελόνα και κλωστή και έτσι δεν φαίνεται τίποτα . Εβαλα και βεντζινοκολα μεσα στα ξύλα.
Τους σωλήνες τους σφηνωσα μεσα σε ενα κομμάτι ξύλο που βιδωσα κατω και πανω ...τετραγωνο όχι απαραίτητα στρογγυλό. ..αυτα..προσπαθώ τοση ώρα να βάλω τη φωτογραφία ...Ελπίζω να τα καταφέρω. ..

Συγγνώμη που πρέπει να γυρίσετε τον υπολογιστή αναποδα για να το δείτε. .....
Δεν ξέρω πως ανεβαζουμε φωτογραφίες. ....στην τύχη τις έβαλα ...γι αυτό ...ειναι ...ετσι. ..

Συνημμένα

• 20140317_145948.jpg
    20140317_145948.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 171
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι πραγματικά εκπληκτικό! Κι αυτό με τη βελέντζα πολύ ωραία ιδέα! :) Πανέμορφο!

αντε να σας δειξω τα σχεδια μας,μιας και παραμενουν σχεδια μεχρι να βρω το χρονο να το μονταρω.,
απλη κατασκευη,για να αλλαζει και θεσεις.ενα κομματι 5αρι κοντρα πλακε σε επιθυμητες διαστασεις,κανα 1,50 μετρο το υπολογιζω,ενας κυλινδρικος σωλινας πλαστικος,και αλλα 6 κομματακια κοντρα πλακε για τις "λεπτομεριες".ξυλοβιδες,και δυο Γ βιδωτα με ουπα για να το κρεμασουμε στον τοιχο.ενα δραπανοκατσαβιδο και μια σεγα για να κοψεις το κοντρα πλακε οπως θες,αλλιως το παραγγελνεις ετοιμο κομμενο καπου.ακομα και στα πρακτικερ πχ.
Ντυμενο ολο με μοκετα για ανεση και ευκολια στο σκαρφαλωμα,αλλα και να λυσαει με τα νυχια της.ο σωλινας απο πισω δημιουργει μια καλη κλιση(γιατι η δικια μου ειναι και κουτση)αλλα και ταυτοχρονα τουνελ να παιζει.
εντωμεταξυ αν πω ν ασχοληθω σε μιση ωρα το χω ετοιμο.αλλα που..
τεσπα..μακαρι να το ολοκληρωσω συντομα.πιστευω θα το χαρει αρκετα.

d2842d36-8795-4a2e-b64c-4e5ed6f9a1da_zps48fd8c6a.png

αυτα προς το παρων..κ επειδη ειμαι πολυ κομπλε ατομο,δε το πατενταρω..οποιος θελει μπορει να το φτιαξει ελευθερα!
:D

αυτα προς το παρων..κ επειδη ειμαι πολυ κομπλε ατομο,δε το πατενταρω..οποιος θελει μπορει να το φτιαξει ελευθερα!
:D
:hehe: Πέθανα!!
Ναι, αλλά βρες αυτό το μισάωρο!! Θέλουμε να δούμε και φωτογραφίες, όχι μόνο σχέδιο και φυσικά εντυπώσεις από το πώς το απολαμβάνει το μικράκι! :D

Ειναι πολυ ωραια ιδεα!!! Περιμενουμε το μοντελο συντομα! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back