@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να καραφλίασει????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι εποχή που χάνουν πολύ τρίχωμα και ειδικά πανω απο τα μάτια και μπροστά απο τα αυτία είναι ΠΑΝΤΑ πιο αραιή η τρίχα......
Μπορεί να είναι αυτό...
Τώρα άν κάνει κάτι σαν κύκλο και εχει φύγει ΠΟΛΥ τρίχα ίσως να είναι κάποιος μύκητας και θα χρειαστεί αλοιφή, και ίσως θα ήταν καλό να πας σε κτηνίατρο.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ο δικός μας που είναι πολύ φουντωτός κατά καιρούς χάνει λίγο!
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχιτικό. Μάλλον θα έχει σχέση με την εποχή.
Θα σου πουν και τα κορίτσια που είναι ειδικές!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι ακριβως ειναι η δικη μου Μυρτουλα.Απο τοτε που την βρηκα.Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αυτο ειναι αρκετα συνηθισμενο στις γατες,ενα ειδος αλωπεκιας ειναι κληρονομικο και δεν ειναι κανενος ειδους ασθενεια.Η δικη μου δεν ειναι τελειως φαλακρη απλα σ'αυτα τα δυο σημεια(συμμετρικα) εχει πιο αραιο τριχωμα,αν προσεξεις καλα λιγοΔιαπίστωσα οτι στον γάτο μου πάνω απο το μάτι του μέχρι το αυτάκι του και απο τις δύο πλευρές έχει αραιώση το τρίχωμα του, δεν μου φαίνεται νορμάλ γιατί είναι μακρύτριχος και έχει πολύ τρίχα επάνω του!!!!
Υπάρχει περίπτωση να καραφλίασει????![]()
φαινεται και στις φωτο.Μην ανισυχεις καθολου δεν ειναι απολυτος τιποτα.

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Της Μυρτουλας ειναι πιο αραιο το τριχωμα και ειναι συμμετρικο.κοίταξε αν είναι συμμετρικό και από τις δύο και δεν είναι πάρα πολύ είναι φυσιολογικό στις γάτες.Αν χάνει πολύ πρόσεχε για δερματόφυτα, αλλά αν είναι συμμετρικό δεν είναι πρόβλημα
Ετσι ειναι απο τοτε που την βρηκα(πεντε βδομαδων) μεχρι σημερα 4,5 χρονων ειναι παντα η ιδια ακιβως εικονα δεν αλλαζει καθολου.
Ευχαριστω για την συμβουλη

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα μου έκανε εντύπωση γιατι είναι μακρύτριχος και φάνηκε έντονα!!!

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Μην ανησυχείς είναι η εποχή που χάνουν απίστευτη τρίχα και το σημείο που λες είναι έτσι κι αλλιώς πάντα πιο αραιό. Το λέω πάντα "καραφλίτσα" σε όλα μου τα γατιά.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά δεν το πιστεύωΚατ' αρχήν ο γάτος σου και ο γάτος μου είναι διδυμάκια!!!
Μην ανησυχείς είναι η εποχή που χάνουν απίστευτη τρίχα και το σημείο που λες είναι έτσι κι αλλιώς πάντα πιο αραιό. Το λέω πάντα "καραφλίτσα" σε όλα μου τα γατιά.
είναι ίδιοι εντελώς!!!Είναι και εσένα πολύ χαϊδιάρης?

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να ξεκινήσουμε νέα ράτσα!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδες τις φωτογραφίες μας ε???
Μήπως ξέρεις τί ράτσα είναι τα γατάκια μας?
Γιατί ο κτηνίατρος δεν μπορούσε να μου πεί ακριβώς!!

Είναι καινούργια ράτσα?

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος

Μοιάζουν λίγο με Βαν Τουρκίας (για αυτό και το Van_Moufas).Επίσης στα Βαν Τουρκίας αρέσει το νερό και ο δικός μου μην ακούσει νερό τρεχούμενο τρέχει κι αυτός, για αυτό έχω μια υποψία ότι μπορεί να έχει καμιά ρίζα από εκεί. Αλλά από την άλλη στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ Βαν Τουρκίας.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μην ακούσεις κανέναν!Εμένα ο πατέρας μου τον φωνάζει μπουμπου τώρα!
Αλλά δεν πτοούμαστε είμαστε Άντρες και το κέφι μας θα κάνουμε!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool