Φτιάχνει... καράφλα;;;

@ggeliki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
Διαπίστωσα οτι στον γάτο μου πάνω απο το μάτι του μέχρι το αυτάκι του και απο τις δύο πλευρές έχει αραιώση το τρίχωμα του, δεν μου φαίνεται νορμάλ γιατί είναι μακρύτριχος και έχει πολύ τρίχα επάνω του!!!!:hmm:
Υπάρχει περίπτωση να καραφλίασει????:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα,
Είναι εποχή που χάνουν πολύ τρίχωμα και ειδικά πανω απο τα μάτια και μπροστά απο τα αυτία είναι ΠΑΝΤΑ πιο αραιή η τρίχα......

Μπορεί να είναι αυτό...

Τώρα άν κάνει κάτι σαν κύκλο και εχει φύγει ΠΟΛΥ τρίχα ίσως να είναι κάποιος μύκητας και θα χρειαστεί αλοιφή, και ίσως θα ήταν καλό να πας σε κτηνίατρο..... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink:
Και ο δικός μας που είναι πολύ φουντωτός κατά καιρούς χάνει λίγο!
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχιτικό. Μάλλον θα έχει σχέση με την εποχή.
Θα σου πουν και τα κορίτσια που είναι ειδικές!

Οταν τον πήγα για στείρωση του είπα του γιατρού και μάλλον με πείρε στα αστεία για την καράφλα επειδή ετοίμαζε την επέμβαση και δεν του πολυέδωσε σημασία.Θα τον ξαναρωτήσω όταν πάω για το εμβόλιο

Φυσιολογικό είναι. Πολλά γατιά έχουν καραφλίτσες σ' εκείνο το σημείο.:)

Διαπίστωσα οτι στον γάτο μου πάνω απο το μάτι του μέχρι το αυτάκι του και απο τις δύο πλευρές έχει αραιώση το τρίχωμα του, δεν μου φαίνεται νορμάλ γιατί είναι μακρύτριχος και έχει πολύ τρίχα επάνω του!!!!:hmm:
Υπάρχει περίπτωση να καραφλίασει????:blink:
Ετσι ακριβως ειναι η δικη μου Μυρτουλα.Απο τοτε που την βρηκα.Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αυτο ειναι αρκετα συνηθισμενο στις γατες,ενα ειδος αλωπεκιας ειναι κληρονομικο και δεν ειναι κανενος ειδους ασθενεια.Η δικη μου δεν ειναι τελειως φαλακρη απλα σ'αυτα τα δυο σημεια(συμμετρικα) εχει πιο αραιο τριχωμα,αν προσεξεις καλα λιγο
φαινεται και στις φωτο.Μην ανισυχεις καθολου δεν ειναι απολυτος τιποτα.:):):)

κοίταξε αν είναι συμμετρικό και από τις δύο και δεν είναι πάρα πολύ είναι φυσιολογικό στις γάτες.Αν χάνει πολύ πρόσεχε για δερματόφυτα, αλλά αν είναι συμμετρικό δεν είναι πρόβλημα

κι εμένα είναι κάπως έτσι αλλά υπέθεσα οτι είναι λόγω εποχής...:hmm:

κοίταξε αν είναι συμμετρικό και από τις δύο και δεν είναι πάρα πολύ είναι φυσιολογικό στις γάτες.Αν χάνει πολύ πρόσεχε για δερματόφυτα, αλλά αν είναι συμμετρικό δεν είναι πρόβλημα
Της Μυρτουλας ειναι πιο αραιο το τριχωμα και ειναι συμμετρικο.
Ετσι ειναι απο τοτε που την βρηκα(πεντε βδομαδων) μεχρι σημερα 4,5 χρονων ειναι παντα η ιδια ακιβως εικονα δεν αλλαζει καθολου.
Ευχαριστω για την συμβουλη:)

ο δικος μου το παθαινει μονο ανοιξη καλοκαιρι.Αλλα φυσιολογικο ειναι!!μηπως για να δροσιζεται περισσοτερο σε εκεινα τα σημεια?

Μάλλον έχετε δίκιο!:up:
Εμένα μου έκανε εντύπωση γιατι είναι μακρύτριχος και φάνηκε έντονα!!!:lol::lol:

Κατ' αρχήν ο γάτος σου και ο γάτος μου είναι διδυμάκια!!!

Μην ανησυχείς είναι η εποχή που χάνουν απίστευτη τρίχα και το σημείο που λες είναι έτσι κι αλλιώς πάντα πιο αραιό. Το λέω πάντα "καραφλίτσα" σε όλα μου τα γατιά.

Κατ' αρχήν ο γάτος σου και ο γάτος μου είναι διδυμάκια!!!

Μην ανησυχείς είναι η εποχή που χάνουν απίστευτη τρίχα και το σημείο που λες είναι έτσι κι αλλιώς πάντα πιο αραιό. Το λέω πάντα "καραφλίτσα" σε όλα μου τα γατιά.
Καλά δεν το πιστεύω:blink: είναι ίδιοι εντελώς!!!
Είναι και εσένα πολύ χαϊδιάρης?:lol:

Δεν ξεκολλάει από πάνω μου, όπου κάτσω θα έρθει νιαουρίζοντας (πολύ ναζιάρικα πάντα - είναι ο ορισμός του γατούλη) και θα κάτσει δίπλα μου κολλητά και θα βάλει το κεφάλι του στην αγκαλιά μου. Αν μιλάω δε στο τηλέφωνο και δεν του δίνω σημασία γκρινιάζει μέχρι να κλείσω.
:lol:

Επίσης και η γατούλα που θα δεις στο κάτω link είναι ίδια με τους γάτους μας!!! https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13400
Πρέπει να ξεκινήσουμε νέα ράτσα!

Καλά είναι καταπληκτικό!!
Είδες τις φωτογραφίες μας ε???
Μήπως ξέρεις τί ράτσα είναι τα γατάκια μας?
Γιατί ο κτηνίατρος δεν μπορούσε να μου πεί ακριβώς!!:/:
Είναι καινούργια ράτσα?:lol:

Η γνωστή ράτσα "αλητάμπουρες" :P
Μοιάζουν λίγο με Βαν Τουρκίας (για αυτό και το Van_Moufas).Επίσης στα Βαν Τουρκίας αρέσει το νερό και ο δικός μου μην ακούσει νερό τρεχούμενο τρέχει κι αυτός, για αυτό έχω μια υποψία ότι μπορεί να έχει καμιά ρίζα από εκεί. Αλλά από την άλλη στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ Βαν Τουρκίας.

Και εμένα θα έλεγα οτι έχει καλή επαφή με το νερό!Τον έκανα μπάνιο πριν κάμποσες μέρες και μια χαρά το δέχτηκε!Τον στείρωσα κιόλας αλλά μερικές φορές δαιμονίζεται γιατί δεν τον αφήνω να βγεί στο μπαλκόνι μέχρι να πέσουν τα ράμματα!

Κι εγώ πρόκειται να τον στειρώσω σύντομα τον αλήτη... πού να το φανταζόταν ο κακόμοιρος τί του έμελλε όταν για πρώτη φορά το καλοκαίρι που πέρασε ήρθε στον κήπο μου...

Για το καλό του το κάνεις!
Και μην ακούσεις κανέναν!Εμένα ο πατέρας μου τον φωνάζει μπουμπου τώρα!
Αλλά δεν πτοούμαστε είμαστε Άντρες και το κέφι μας θα κάνουμε!!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back