aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
03-04-08
12:59
Αααα, Van_Moufas, μάλλον δεν κοίταξες καλά!Αλλά από την άλλη στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ Βαν Τουρκίας.
Επικοινωνήσατε με τον αρμόδιο τάχιστα, παρακαλώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
03-04-08
13:00
Και αφού είμαστε συγγενής αν θέλεις οτιδήποτε στείλε μου Π.Μ. όποτε θέλεις Οκ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
03-04-08
13:02
Τί εννοείς με τον αρμόδιο?Ξέρει την ράτσα μας?

aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
03-04-08
13:04
Όχι, τρέφει παρόμοιους ευσεβείς πόθους όμως!!Τί εννοείς με τον αρμόδιο?Ξέρει την ράτσα μας?![]()

(Η Νότα έχει κι αυτή μια γατούλα που μοιάζει με Βαν Τουρκίας, τη Μαφαλντίν, που είναι κούκλα ανεξαρτήτως καταγωγής
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
03-04-08
13:05
Ωραία πολαπλασιαζόμαστε βλέπω!!!!

Ωραία λοιπόν αν είναι να την καλέσουμε στην παρέα μας!!!

Ωραία λοιπόν αν είναι να την καλέσουμε στην παρέα μας!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum