Φτυαράκι για άμμο

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
που θα μπορουσα να βρω φτυαρακι για να καθαριζω την αμμο αλλα χωρις τρυπουλες?οσα βρισκω εχουν τρυπες και ναι μεν ειναι μια χαρα για να καθαριζω τα περιττωματα,αλλα για με τα ουρα δεν κανουν δουλεια...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ως φτυαράκι χωρίς τρυπούλες χρησιμοποιώ ένα μικρό φαρασάκι που είχα πάρει από το σούπερ μάρκετ μαζί με ένα μικρό σκουπάκι (περίπου 10 εκ. φάρδος). Στα πετ σοπ δεν έχει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε αυτο που εχουμε για τη κουζινα η το αλλο το μεγαλο για τη σκουπα.Οπιο βολεβεσε.Δε νομιζω να υπαρχει κατι πιο ειδικο σε πετ σοπ για ζωακια.

Κι εγώ χρησιμοποιώ όπως η Anabou ένα μικρό φαρασάκι με σκουπάκι που βρήκα στο Μαρινόπουλο. Επίσης θα μπορούσες να πάρεις μια σεσουλα σαν αυτές που χρησιμοποιούν για να μετράνε αλεύρι ή όσπρια. Εγώ έχω μια πλαστική της Taperware την οποία είχα πάρει αρκετά φτηνά, αλλά υπάρχουν και μεταλλικες στο Μοναστηράκι. Και τα 2 είναι πολύ βολικά.:)

Παντως εγω πηρα πλαστικη σεσουλα για γατες απο pet shop. (Τωρα θα ξαναπαρω αλλη μια για την πεθερα που θα καθαριζει την αμμο του Βαλεντινο).

Παντως εγω πηρα πλαστικη σεσουλα για γατες απο pet shop. (Τωρα θα ξαναπαρω αλλη μια για την πεθερα που θα καθαριζει την αμμο του Βαλεντινο).
Για τον Βαλεντίνο μήπως ένα κλασικό φαράσι θα ήταν πιο χρήσιμο; Εγώ για τον Σάκη το σκέφτομαι σοβαρά :hmm:

Εγώ για τον Σάκη το σκέφτομαι σοβαρά :hmm:
Φτυάρι;:rolleyes:

:hmm::hmm::hmm:

...και μπουλντόζα, αν είναι μεγάλα τα «μπιφτέκια». Λιγο δύσκολο να τη βρεις όμως σε σουπερ μαρκετ :hmm: :P
Στο θέμα τώρα. Nομίζω οτι πλαστικά φτιαράκια πρεπει να έχουν τα jumbo για τα παιδάκια όταν πάνε παραλία. Πείτε μου αν βρειτε γιατί θέλω να αντικαταστήσω το παλιό που έχω. Mου το είχε δώσει η θεία μου αλλά πρέπει να είναι παραλίας. Πολύ καλό!!! Tο τρυπιτό που έχω επίσης, δεν με βολεύει.

Θα παω στα jumbo να δω αυριο μαλλον αμα ειναι θα παρω και θα σας πω και τιμουλα.

Για τον Βαλεντίνο μήπως ένα κλασικό φαράσι θα ήταν πιο χρήσιμο; Εγώ για τον Σάκη το σκέφτομαι σοβαρά :hmm:
To κακο με το φαρασι ειναι οτι δεν ειναι βαθυ και καμπυλωτο.
(Καλα μιλαμε εχω γινει ειδικος στον καθαρισμο μπιφτεκιων!:P )

Έχεις δίκιο.Γι'αυτό η σέσουλα είναι πολύ καλύτερη. Κι ο Χιόνης κάνει μπιφτέκια κι έχω προσωπική εμπειρία....:)

οκ,σας ευχαριστω,θα ψαξω σε jumbo και πετ-σοπ κι ελπιζω να βρω!αλλιως θα παρω αυτα με το σοκυπακι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back