Φυλλάδιο για αυστηρές μαμάδες: Μαθήματα ζωοφιλίας

• Thread starter Thread starter yasmin1gr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Μαθήματα Ζωοφιλίας για Αυστηρές Μαμάδες

( Διορθωμένο. Οσοι γελασατε, γελασατε...:lol:)

Πως να μη τρελαθειτε αλλα να τα καταφερετε μια χαρα αν σας φερει ζωακι το παιδι σας σπιτι.

Κατεβαστε το φυλλαδιο και μοιραστε το σε γνωστες σας μαμαδες η στη δικη σας αν ειστε ανηλικη-ος.

Εχουμε δει πολλες μαμαδες να επιβαλουν να ξανααφεθει ενα νεογεννητο ζωο στο δρομο, αδιαφορωντας γι'αυτο τελευταια κι αυτο χρειαζεται να αλλαξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιο φυλλαδιο,πολυ κατατοπιστικο και ξεκαθαρο.
Το μονο που με "χαλασε" ειναι τα αρκετα ορθογραφικα λαθη,σε καποια σημεια εχει ακομα και λεξεις λαθος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α για στειλτα μου σε παρακαλω να τα διορθωσω και να το ξανανανεβασω αν ειναι γιατι το περασα απο τον επιδιορθωτη αλλα αφησε ακομη απο οτι καταλαβα

Αν θες βαλε σε επισυναψη το αρχειο σε word να το κανω εγω επιτοπου,για να μη γραφω "σειρα ταδε,λαθος ταδε".;)

πες μου μαιλ να στο στειλω καλυτερα

Πολύ καλό άρθρο!:up: Αλλά είχε μερικά λάθη...

Σε λιγο θα μπορειτε να το κατεβασετε και διορθωμενο, λιγη υπομονη:P, μουκελις στο εστειλα στο μαιλ σου

Έτοιμο!:):):)
Γιασμιν επειδη ειναι μεγαλο για επισυναψη,δωσε μου σε παρακαλω το μειλ σου.

ΠΟια απο τις δυο το διορθωσε?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[FONT=&quot] Φυσικά εσείς σκάφτεστε την έγνοια, τις ασθένειες την αναστάτωση που θα προκαλέσει και εξίσου μήπως δεθεί το παϊδάκι σας με αυτό και σας πιέζει να το κρατήσετε. Υπάρχουν λύσεις για όλα αυτά όμως, μην αγχώνεστε.[/FONT]

[FONT=&quot]Με αυτή τη συμφωνία και θα σώσετε μια ψυχούλα και το πόδι σας θα εξασκηθεί στην υπευθυνότητα [/FONT]

Παϊδακι να μαζευει ζωο και υπευθυνο ποδι πρωτη φορα βλεπω...
Δεν αντεξα να το διαβασω ολο, εχω κατουρηθει στα γελια....:lol::lol::lol::lol:

Ξερω χαλαω το θεμα αλλα εχει πολλη πλακα!

[FONT=&quot]Γράψτε το τηλέφωνο σας μερικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα από το ζωάκι που φιλοξενείτε και την ηλικία του κι αν είναι η όχι εμβολιασμένο η αποπερατωμένο. [/FONT]

Οικοδομη ειναι? :P:lol:

Αυτο ειναι το λαθος Αλικακι,το διορθωμενο δεν ανεβηκε ακομα.

Κορίτσια επειδή το word έχει το στανταρ λεξικό καμιά φορά μαρκάρει ως λάθος λέξης σωστές κ όταν τις διορθώνουμε βγαίνει το παραπάνω αποτέλεσμα που ανέφερε η Αλις γι αυτό θέλει προσοχή κάθε φορα που διορθώνουμε μία λέξη με το word

Οταν εγραψες ετοιμο νομισα οτι το ανεβασατε....τεσπα, γιατι δεν το αφηνετε ετσι? εχει πολλη πλακα.:P:P:P
Οκ, τελος τα αστεια, ειναι παρα πολυ καλο, και ευχομαι να βοηθησει....

Ηθελα να το βαλω σαν επισυναψη εδω,αλλα ειναι πολυ μεγαλο μαζι με τις εικονες και δεν το δεχεται,οποτε περιμενω να μου στειλει η Γιασμιν το μειλ της για να της το στειλω εκει.

Ει! αυτο το φυλλαδιο πρεπει να το δει και η δικη μου μαμα! Δεν φανταζεσαι ποσο απεχθανοταν την Μπεσαμελ μου οταν τη βρηκα! Ομως τωρα 2 χρονια μετα... μη σου πω οτι την συμπαθει κιολας! Ο επιμενων νικα!:P

χχαχα :lol:καλα αλικη αυτος ο επιδιορθωτης μου ειναι χαλια, τον βαζω να διορθωσει και μου τα κανει μια σαλατα... ... νασαι καλα μουκελις ( εριξα ενα γελιο αλικη)

Αντε ανεβασα το διορθωμενο το αλλο το στελνω σε οποιον θελει να σκασει στα γελια

Ατσα πρωτη μουρη θηλαζον το χουχουνακι στο φυλλαδιο! :lol::up:

Ε το χουμε που το χουμε ας φανει και χρησιμο.. θα περασει και στην αιωνιότητα;):P

μαρη Αλικη δάκρυσα απο τα γελια..τοσο που τρομαξε ο αντρας μου και ρωταγε αν ειμαι καλα:lol::lol::lol::lol::blink::blink::blink::blink::blink::blink:!!!!!!!!!!!

ελπιζω να βοηθησει το αρθρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back