moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Αληθεια διαβασα σε ενα απο τα θεματα για τους ψυλλους πως μπορουμε να τα ψεκασουμε με σπρει, ωραια τα ψεκασα σημερα που εκανα μια βολτα απο την αυλη που τα εχει το παιδι..αλλα πολλα μαυρακια-ζουζουνακια μου φανηκαν
πως εχουν..πρεπει να τα ψεκασω ξανα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να ελπιζω πως έτσι θα γίνει! Σε ευχαριστώ!!Οχι,θα φυγουν και οι ψυλλοι και τα αυγα τους,μια φορα ειναι αρκετη.Ισως θα πρεπει να τα περασεις με μια λεπτη χτενα για να ξεκολλησουν οι νεκροι,αν και πεφτουν συνηθως μονοι τους.

GodSmack
Νεοφερμένο μέλος

αλλα δυστηχως δεν μπορω να διαβασω το αρθρο!!!!κατι γινεται λαθος και δεν μπορει το Adobe να το ανοιξει!!!κανα τιπ???
aretha
Περιβόητο μέλος

Αν συνεχίζεις να μην το βλέπεις, στείλε μου με πμ το email σου να σου στείλω το φυλλάδιο εκεί, αν θέλεις.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
euthalia
Νεοφερμένο μέλος
erika
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool