Φυλλάδιο για νέους γατογονείς

Η μονη λυση ειναι να μενουν μονο μεσα...Οι αλεπουδες ειναι παμπονηρες και σιγουρα θα βρουν τροπο να τρυωσουν ο,τι περιφραξη κι αν κανετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεφτομαστε απο οκτωβρη να παρουμε και σκυλο οποτε θελω να ελπιζω πως θα μειωθουν οι επισκεψεις τους! προς το παρον μονο μεσα στο σπιτι! πηγα και αγορασα αμμο, ξηρα τροφη, κυπελλα για νερο, κρεβατακι και κανω ενα ρετους στο σπιτι για να τα υποδεχτουμε αυριο!
Αληθεια διαβασα σε ενα απο τα θεματα για τους ψυλλους πως μπορουμε να τα ψεκασουμε με σπρει, ωραια τα ψεκασα σημερα που εκανα μια βολτα απο την αυλη που τα εχει το παιδι..αλλα πολλα μαυρακια-ζουζουνακια μου φανηκαν:blink: πως εχουν..πρεπει να τα ψεκασω ξανα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,θα φυγουν και οι ψυλλοι και τα αυγα τους,μια φορα ειναι αρκετη.Ισως θα πρεπει να τα περασεις με μια λεπτη χτενα για να ξεκολλησουν οι νεκροι,αν και πεφτουν συνηθως μονοι τους.

Οχι,θα φυγουν και οι ψυλλοι και τα αυγα τους,μια φορα ειναι αρκετη.Ισως θα πρεπει να τα περασεις με μια λεπτη χτενα για να ξεκολλησουν οι νεκροι,αν και πεφτουν συνηθως μονοι τους.
Θέλω να ελπιζω πως έτσι θα γίνει! Σε ευχαριστώ!!:)

εγω ειμαι καινουργιος γατομπαμπας :P:P αλλα δυστηχως δεν μπορω να διαβασω το αρθρο!!!!κατι γινεται λαθος και δεν μπορει το Adobe να το ανοιξει!!!κανα τιπ???:|

Εμένα μου ανοίγει κανονικά...:hmm:
Αν συνεχίζεις να μην το βλέπεις, στείλε μου με πμ το email σου να σου στείλω το φυλλάδιο εκεί, αν θέλεις.

πολυ καλο!

πολυ καλο το φυλλαδιο.εγω θα προσθεσω κατι που το δοκιμασα σε δικα μου ζωακια.αν ειναι πολυ μικρο το γατακι κ το χωρισαν απο τη μαμα του θα κλαιει ασταματητα μεχρι να συνηθησει το και νουριο σπιτι.γιαυτο τυλιγουμε ενα ρολοι (οχι ηλεκτρονικο)με κατι μαλινο απαλο κ το βαζουμε στο κρεβατι του.ακουγοντας το τικτακ ηρεμει κ σταματαει τα κλαματα(νομιζει οτι ακουει τη καρδια της μαμας του)δοκιμασμενο κολπακι σε γατακια κ σε σκυλακι κ οντως κανει δουλεια:greycat:

Yπαρχει καπου ερωτηματολογιο και συμβολαιο υιοθεσιας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back