ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ChazyChaz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
01-04-13
20:15
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ChazyChaz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
01-04-13
20:21
Απάντηση: Φωτογραφίες απο άλλα ζωάκια μας!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
02-04-13
10:34
Καλέ, πες μας
η γατούλα σου δεν έχει μπει ποτέ στον πειρασμό με το παπαγαλάκι;
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
02-04-13
11:25
Μπα.... το γατί μου δεν τρώει οτι νάναι και είναι πολυ ψιλομ'υτα για να σκοτ'ωσει.... Άσε που ξέρει πως αν πειράξει το παπαγαλάκι θα φύγει απο το παράθυρο. Τουλάχιστον μροστά μου δεν πρόκειται να του κάνει τίποτα! Όταν έβγαλα έξω τον παπαγάλο, η γάτα προσπαθούσε να το μυρίσει και αυτό την τσιμπούσε στη μύτη, στα αυτία, ακόμα και στην ουρά, αλλά η γάτα τίποτα... Πιο τσαμπουκας είναι ο παπαγάλος παρά αυτή!Καλέ, πες μας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum