Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 14:04 Η Aleksa έγραψε: #21 26-01-26 14:04 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 18:33 Ο Libertus έγραψε: #22 26-01-26 18:33 Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #23 26-01-26 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. Click για ανάπτυξη... Ρε φιλε...υπεροχος ειναι! Στο μεταξυ..καλα..δεν το εχεις καταλαβει οτι θελει να σε υιοθετησει; Εσυ τι κανεις για αυτο; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:00 Η Aleksa έγραψε: #24 26-01-26 20:00 Έτσι. Είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε έχει ξεχωρίσει, είσαι ο άνθρωπός του. Σειρά σου να τον διαβεβαιώσεις. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:40 Ο Libertus έγραψε: #25 26-01-26 20:40 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #26 26-01-26 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2026 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 18:33 Ο Libertus έγραψε: #22 26-01-26 18:33 Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #23 26-01-26 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. Click για ανάπτυξη... Ρε φιλε...υπεροχος ειναι! Στο μεταξυ..καλα..δεν το εχεις καταλαβει οτι θελει να σε υιοθετησει; Εσυ τι κανεις για αυτο; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:00 Η Aleksa έγραψε: #24 26-01-26 20:00 Έτσι. Είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε έχει ξεχωρίσει, είσαι ο άνθρωπός του. Σειρά σου να τον διαβεβαιώσεις. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:40 Ο Libertus έγραψε: #25 26-01-26 20:40 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #26 26-01-26 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2026 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #23 26-01-26 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. Click για ανάπτυξη... Ρε φιλε...υπεροχος ειναι! Στο μεταξυ..καλα..δεν το εχεις καταλαβει οτι θελει να σε υιοθετησει; Εσυ τι κανεις για αυτο; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:00 Η Aleksa έγραψε: #24 26-01-26 20:00 Έτσι. Είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε έχει ξεχωρίσει, είσαι ο άνθρωπός του. Σειρά σου να τον διαβεβαιώσεις. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:40 Ο Libertus έγραψε: #25 26-01-26 20:40 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #26 26-01-26 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2026 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. Click για ανάπτυξη... Ρε φιλε...υπεροχος ειναι! Στο μεταξυ..καλα..δεν το εχεις καταλαβει οτι θελει να σε υιοθετησει; Εσυ τι κανεις για αυτο;
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:00 Η Aleksa έγραψε: #24 26-01-26 20:00 Έτσι. Είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε έχει ξεχωρίσει, είσαι ο άνθρωπός του. Σειρά σου να τον διαβεβαιώσεις. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:40 Ο Libertus έγραψε: #25 26-01-26 20:40 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #26 26-01-26 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2026 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτσι. Είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε έχει ξεχωρίσει, είσαι ο άνθρωπός του. Σειρά σου να τον διαβεβαιώσεις.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:40 Ο Libertus έγραψε: #25 26-01-26 20:40 Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #26 26-01-26 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2026 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #26 26-01-26 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιανουαρίου 2026 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. Click για ανάπτυξη... Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα. Αν χτυπιεται οκ...αστον. Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο. Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα. Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο. Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες. Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το. Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Σάββατο στις 23:17 Η glayki έγραψε: #27 Σάββατο στις 23:17 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Πουπουλίνα Scandal katia.m Libertus Unboxholics kostis76 American Economist Annoulito ρενακι 13 Kate1914 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.622 μηνύματα. Σάββατο στις 23:24 Η Πουπουλίνα: #28 Σάββατο στις 23:24 Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 8.119 μηνύματα. Χθες στις 17:35 Η amarelia έγραψε: #29 Χθες στις 17:35