Φωτογραφίες από αδεσποτάκια!

11122025(3).jpg
11122025(1).jpg
11122025(2).jpg

Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. :loltooth:
BijwR1gX.jpg
nklac_WL.jpg
0vOv43x4.jpg

Είναι σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Έχει ολόκληρη γατοαποικία εκεί, αλλά τον συγκεκριμένο γάτο τον έχω ξεχωρίσει γιατί συνήθως αρχίζει και με ακολουθεί όπου κι αν περπατήσω και σταθώ. :loltooth:
BijwR1gX.jpg
nklac_WL.jpg
0vOv43x4.jpg
Ρε φιλε...υπεροχος ειναι!
Στο μεταξυ..καλα..δεν το εχεις καταλαβει οτι θελει να σε υιοθετησει; Εσυ τι κανεις για αυτο; :hehe:

Έτσι. :yes:
Είναι ο τρόπος του να σου πει ότι σε έχει ξεχωρίσει, είσαι ο άνθρωπός του.
Σειρά σου να τον διαβεβαιώσεις. :)

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. :hmm:

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τον βουτήξω. Ωστόσο εκεί στο πάρκο που είναι έχει σπιτάκια για γάτες, φαγητό καθημερινά και άλλες γάτες (με 2 που παίζει μοιάζει στα χρώματα, πιθανώς οικογένεια). Δηλαδή, δεν ξέρω εάν είναι σωστό και εάν θα του κάνει καλό, όντως προσαρμοσμένο σε αυτό το περιβάλλον, να το βάλω ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι. :hmm:
Κοιτα,.το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι αν ΕΣΥ μπορεις να εισαι σωστος γατογονιος.Αν μπορεις..και θες..τοτε θα κανεις το πειραμα.Θα κανεις την κινηση να τον χαιδεψεις...να τον προσεγγισεις.Αν δεις οτι ειναι δεκτικος..δανησου ενα κλουβακι και βαλτον μεσα Αν κατσει σιγουρα δεν εχει θεμα.
Αν χτυπιεται οκ...αστον.
Ακομα και να αντιδρασει που ειναι το πιο πιθανο...αν δεν ειναι σε μεγαλο σημειο και μπορεσεις να τον βαλεις στο κλουβι να ξερεις οτι θα προσαρμοστει και μετα θα θελει μονο αυτο.
Λιγα ειναι τα γατια που δεν θελουν μεσα.

Να ξερεις οτι ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ειναι παντα απειρως προτιμοτερο απο το εξω..οσα σπιτακια και να υπαρχουν..το σωστο ειναι το μεσα.Δεν κρυωνει..εχιε σωστη τροφη..ιατρικη περιθαλψη δεν κινδυνευει απο αρρωστιες.,αυτοκινητα και φολες..μην το συζητας αττο.Απλα τα σπιτακια μπαινουν για να ανακουφησουν τα αδεσποτακια,αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η υιοθεσια ειναι το καλυτερο δωρο.
Αρκει εσυ πρωτα να θες και μετα αυτος να δεχτει χωρις υστεριες.

Αλλα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ. :hehe:
Κατσε σκεψου το και ΜΟΝΟ αν εισια σιγουρος οτι το θες..δοκιμασε το.
Δυσκολο παντως δεν ειναι καθολου..ισα ισα ειναι απιστευτα πλασματα.Αλλα θελει καποια πραγματακια.

Τελευταία επεξεργασία:
Απαπαπαπα..τι γαταρος ειναι αυτος!

IMG_5204.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back