Φωτογραφίες από 9η Διεθνή Έκθεση Γάτας

Pet Photographer Gr

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pet Photographer Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε ένα άλμπουμ με επαγγελματικές φωτογραφίες από την 9η Διεθνής Έκθεση Γάτας
https://www.facebook.com/album.php?page=1&aid=100446&id=34956269777

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελειες φωτος :up::up: μπραβο σου ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ Ιβάνα!

Ειναι και σε καποιον αλλο ιστοτοπο οι φωτογραφιες,για οσους δεν εχουμε λογαριασμο στο facebook;

Ειναι και σε καποιον αλλο ιστοτοπο οι φωτογραφιες,για οσους δεν εχουμε λογαριασμο στο facebook;
κι εγω δεν μπορω να τις ανοιξω απο εδω...:hmm:φταιει που δεν εχω λογαριασμο ε?:redface:

κι εγω δεν μπορω να τις ανοιξω απο εδω...:hmm:φταιει που δεν εχω λογαριασμο ε?:redface:

εγω δεν εχω λογαριασμο αλλα τις ειδα μια χαρα :P

εγω δεν εχω λογαριασμο αλλα τις ειδα μια χαρα :P
επομενως δεν φταιει αυτο...:hmm:η Ναντια δεν ειχε βαλει κατι φωτος απο το facebook ενος γνωστου της που ειχε καλεσει στην Εκθεση? εκεινες τις ειχα δει...

https://www.facebook.com/pages/Athens-Greece/Pet-Photographer-Gr/34956269777?ref=mf
Η παραπάνω σελίδα είναι δημόσια σελίδα και δεν χρειάζεσαι να είστε μέλος του Facebook να τη δείτε. Όποιοςδίποτε μπορεί να δει το περιεχομένο. Στην αριστερή στήλη, προς'τα κάτω θα δείτε κατηγορία Photos και εκεί υπάρχουν διάφορα άλμπουμ. Αν πατήσετε στο άλμπουμ που ονομάζεται Cat People μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες.
Να κάνω μια παράκληση; Είμαι Ελληνο-ιταλός, μιλάω άψογα Ελληνικά και μπορώ να τα διαβάζω χωρίς κανέναν πρόβλημα. Επειδή έχω σπουδάσει στο εξωτερικό δεν ξέρω να τα γράφω κι αυτή κάποιος άλλος με βοηθάει. Αν γράψω greeklish θα δημιουργηθεί θέμα;

Καταπληκτικές φωτογραφίες.:up::up::up:
Δεν ξέρω πόσσες φορές ακόμη θα τις ξαναδώ!;)
Τα greeklish νομίζω οτι απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ.:hmm::)

Πολύ ωραιες φωτο!!! :)
Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε στο Blog μας;

Ναι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο blog σας.

ευχαριστουμε πολύ! δημοσιευσαμε σα σχολιο τον συνδεσμο που μας αφησατε!!!

Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε ένα άλμπουμ με επαγγελματικές φωτογραφίες από την 9η Διεθνής Έκθεση Γάτας
https://www.facebook.com/album.php?page=1&aid=100446&id=34956269777

Υπάρχουν και άλλες; Μπορούμε να παραγγείλουμε;:hmm:

Ναι υπάρχουν κι'άλλες πολλές. Παρακαλω δείτε τον αριθμό που βρίσκεται κάτω αριστερά από κάθε φωτογραφία ωστέ να ξέρω ποιές είναι η γάτες σας ή ποιές σας ενδιαφέρουν. Παρακαλώ στείλτε μου e-mail στο pet_photographer_gr@yahoo.com ή καλέστε με στο 697 5902669 για συννενόηση.

Υπαρχουν και φωτογραφιες απο γατουλες που δεν ειναι στο λινκ που μας δωσατε;Ή απλα περισσοτερες των γατων που υπαρχουν στο λινκ;

Προσπάθησα να φωτογραφίσω όσες περισσότερες γάτες μπορούσα, και προπαντός αυτές που βρέθηκαν μπροστά για τις βραβεύσεις. Αν θέλετε, στειλ'τε μου φωτό από τις γάτες που σ'ενδιαφέρουν για να δω αν τις έχω βγάλει φωτογραφία.

Ο δικος μου δε διαγωνιστηκε τελικα και εμεινε στο κλουβακι του,οποτε ειναι μαλλον απιθανο να τον φωτογραφισατε.Ειναι ο γατος που εχω στο αβαταρ.

Να κάνω μια παράκληση; Είμαι Ελληνο-ιταλός, μιλάω άψογα Ελληνικά και μπορώ να τα διαβάζω χωρίς κανέναν πρόβλημα. Επειδή έχω σπουδάσει στο εξωτερικό δεν ξέρω να τα γράφω κι αυτή κάποιος άλλος με βοηθάει. Αν γράψω greeklish θα δημιουργηθεί θέμα;

Pet Photographer, τα greeklish πράγματι απαγορεύονται απ' τους κανόνες, αλλά ίσως σε διευκολύνει κάποιο greeklish converter όπως αυτό.:)

Pet Photographer, τα greeklish πράγματι απαγορεύονται απ' τους κανόνες, αλλά ίσως σε διευκολύνει κάποιο greeklish converter όπως αυτό.:)
Σ΄ευχαριστώ πολύ

Ο δικος μου δε διαγωνιστηκε τελικα και εμεινε στο κλουβακι του,οποτε ειναι μαλλον απιθανο να τον φωτογραφισατε.Ειναι ο γατος που εχω στο αβαταρ.
Θα κοιτάξω στο αρχείο μου μήπως έτυχε να τον βγάλω φωτό όταν περνούσα από τα κλουβάκια και είδα κάποιες γάτες που ήταν έξω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back