Φωτογραφίες διάσημων με γάτες

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
Βέβαια υπάρχουν ήδη παρόμοια από το forum, αλλά χάρη στην πρόσφατη ανάρτηση φωτο του Freddie Mercury από το αγαπητό "Γίδι" (που το ευχαριστώ γι αυτό) μου ήρθε η ιδέα να αναβιώσω ελαφρώς παραλλαγμένο αυτό το θεματάκι:

Διάσημοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ηθοποιοί, μουσικοί, επιστήμονες, αλλά και πολιτικοί, έχουν ποζάρει κατά καιρούς με τα λατρεμένα αυτά πλάσματα, που μια κινέζικη ρήση τα ονομάζει "τίγρεις που πίνουν νερό από το χέρι του ανθρώπου".
Ορισμένοι από αυτούς φωτογραφήθηκαν μαζί τους για να δείξουν μια πιο όμορφη εικόνα τους, άλλοι τυχαία...
και κάποιοι απλώς επειδή τις αγάπησαν πολύ :inlove:
Όπως και να'χει όμως, οι γάτες κλέβουν την παράσταση:clapup:

Vntg157.jpg
Marlon Brando

1_1.jpg
Salvator Dali

Hugh_Laurie.jpg

Hugh Laurie -αφιερωμένο εξαιρετικά στο μέλος του MyCat " Greg House" (Μανώλης) :P

και έπεται συνέχεια..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τια αλλες δυο τις ειχα ξαναδει αυτη του Dali οχι..καλα τελεια;σαν δυο φιλαρακια που παιρνουν ποζα να φωτογραφηθουν..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας βαλω κι εγω τους αγαπημενους μου ηθοποιους απο την αγαπημενη μου σειρα, παρεα με τις αγαπημενες τους γατουλες.:)
11938_174291552726776_39809524_n.jpg

529842_573456322704793_2136082411_n.jpg

BUKOWSKI.jpg
Charles Bukowski

σαρτ.jpg

JEAN PAUL SARTE

Συνημμένα

• σαρτ.jpg
    σαρτ.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 72
  • BUKOWSKI.jpg
    BUKOWSKI.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 1.409
  • BUKOWSKI.jpg
    BUKOWSKI.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 1.409
  • σαρτ.jpg
    σαρτ.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 72
Pablo_Picasso.jpg
Pablo Picasso

Jane_Fonda.jpg
Jane Fonda

Dalai_Lama.jpg
Dalai Lama

Ernest_Hemingway4.jpg

Anyway...Hemingway! (σωστά Βάσω?:P)

Τέλειο θέμα φανταστική Αλεξάνδρα μας!!! :clapup: Θα επανέλθω με υλικό! ;)

Τέλειο θέμα φανταστική Αλεξάνδρα μας!!! :clapup: Θα επανέλθω με υλικό! ;)

:redface: Σ'ευχαριστώ Φωτεινή μου:flowers:
Αναμένουμε νέο υλικό με ενδιαφέρον :vroum:

Τια αλλες δυο τις ειχα ξαναδει αυτη του Dali οχι..καλα τελεια;σαν δυο φιλαρακια που παιρνουν ποζα να φωτογραφηθουν..:D

:)
Μου φαίνεται δε, οτι Νταλί και γατί μοιάζουν το ίδιο εκκεντρικοί :P:happy:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Vladimir_Lenin.jpg
Vladimir Lenin

Andy_Warhol2.jpg
Andy Warhol

Marianne_Faithfull.jpg
Marianne Faithful

David_Bowie2.jpg
David Bowie (λατρεμένος:))

Edith_Piaf.jpg
Edith Piaf

cocteau.jpg
Jean Cocteau

Τελευταία επεξεργασία:
klimt-and-cat.jpg
Ένας από τους αγαπημένους μου ζωγράφους, ο Gustav Klimt, με το γατούλη του!!

Συνημμένα

• klimt-and-cat.jpg
    klimt-and-cat.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 159
  • klimt-and-cat.jpg
    klimt-and-cat.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 159
Αχ όντως, ο Freddie Mercury... :inlove:

pictures1.jpg

Όχι μόνο ήταν ανέκαθεν γατομανής, αλλά είχε γράψει και τραγούδι για την αγαπημένη του Delilah.
Για την εκτέλεση ανάγκασε τα άλλα μέλη των Queen να τραγουδήσουν αλλά και... νιαουρίσουν!! Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Roger Taylor, αλλά αφού ο φίλος του ήταν ήδη στα τελευταία στάδια της αρρώστιάς του, δεν μπόρεσε να του χαλάσει χαρήτι... :cry_x:

Άλλος γατομανής, ο Karl Lagerfeld με την Choupette του!!

karl-lagerfeld-choupette-300x364.png

klimt-and-cat.jpg

Κι εμένα από τους αγαπημένους μου Ριάννα, ωραία φωτο!:)

Αχ όντως, ο Freddie Mercury... :inlove:

pictures1.jpg

Όχι μόνο ήταν ανέκαθεν γατομανής, αλλά είχε γράψει και τραγούδι για την αγαπημένη του Delilah.
Για την εκτέλεση ανάγκασε τα άλλα μέλη των Queen να τραγουδήσουν αλλά και... νιαουρίσουν!! Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Roger Taylor, αλλά αφού ο φίλος του ήταν ήδη στα τελευταία στάδια της αρρώστιάς του, δεν μπόρεσε να του χαλάσει χαρήτι... :cry_x:

Άλλος γατομανής, ο Karl Lagerfeld με την Choupette του!!

karl-lagerfeld-choupette-300x364.png

Τέλειο το βιντεάκι με τη συλλογή του Freddie:clapup: Λατρεία στις γάτες κι εμείς λατρεία σ'αυτόν:)
Κι άλλη μια του Lagerfeld με τη γατούλα του :P

images_CA52_AWJM.jpg

Patti_Smith.jpg
Patti Smith

George_Harrison.jpg
George Harrison

klimt-and-cat.jpg

Να πω ότι η γάτα του Klimt (επίσης λατρεμένου) λεγόταν Katze, που στα γερμανικά σημαίνει... γάτα...! :P :D

Συνεχίζουμε:

Frida Kahlo

kahlo-cat.png

Και σε πιο σόκινγκ:

tumblr_mb01saQMdl1rpudu0o1_500.jpg

Και άλλος τρελός με τις 40 γάτες του είναι ο Ai Weiwei, δείτε και το άλμπουμ στο Facebook του

weiweicat.jpg

Φοβερό θέμα. Μπράβο... Είναι απόλαυση να βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες.

Καλημέρα. Βρήκα ωραίες φωτογραφίες με διάσημους (που τυχαίνει να συμπαθώ πολύ) και τις αξιαγάπητες γατούλες τους. Janis Joplin -Kurt Cobain- Robert Smith.

Συνημμένα

• janis-joplin.jpg
    janis-joplin.jpg
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 72
  • kurtkitten-1.jpg
    kurtkitten-1.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 80
  • robert-smith-gif-cat.gif
    robert-smith-gif-cat.gif
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 79
George Clooney
famous_people_and_their_cats_53.jpg

Sean Connery
famous_people_and_their_cats_49.jpg

George Clooney
famous_people_and_their_cats_53.jpg

Sean Connery
famous_people_and_their_cats_49.jpg
:worship::worship::worship:
Το καλυτερο μου, Τζωρτζ Κλουνει και Σων Κοννερυ και με γατακια, σκεφτεστε τιποτα καλυτερο;:clapup:

Βλέπω οτι το άλμπουμ εμπλουτίζεται με ολοένα και πιο ενδιαφέροντα κομάτια!
Υπέροχες φωτογραφίες!!!:clapup::clapup::clapup:

Κι άλλες δυο:

Marilyn_Monroe.jpg
Marilyn Monroe

Antony_Hopkins.jpg
Antony Hopkins

Βρηκα την φωτογραφια πριν λιγο, δεν ξερω αν ειναι δικη του η γατα αν και απο το ποσο ομορφη ειναι η αγκαλιτσα τους, μαλλον ετσι ειναι. Οπως και να'χει μου αρεσε πολυ η φωτογραφια και ειπα να την βαλω εδω.:)
998810_227794244054242_409218432_n.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back