Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βρηκα την φωτογραφια πριν λιγο, δεν ξερω αν ειναι δικη του η γατα αν και απο το ποσο ομορφη ειναι η αγκαλιτσα τους, μαλλον ετσι ειναι. Οπως και να'χει μου αρεσε πολυ η φωτογραφια και ειπα να την βαλω εδω.
![]()
Κουκλί το πανθηράκι

στην αγκαλιά του πρώην (και νυν για την ηλικία του) κούκλου
Η φωτογραφία είναι τόσο όμορφη που κανείς δεν νοιάζεται αν είναι όντως δικό του ή...΄Αλ(λ)αν Ντά(ε)λον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George1990
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλα αν δεν το ελεγες, δεν θα τον αναγνωριζα ποτε, βλεπεις στην σειρα εχει εντελως διαφορετικο υφος, φοραει κι αυτη την βρωμοκαπαρντινα...Misha Collins γνωστος και ως castiel(για τους λατρεις του supernatural)![]()
Εκτος απο εκεινη την φορα που κατι ειχε παθει και φεροταν πιο νορμαλ, νομιζω ειχε γινει θνητος... Αλλα και παλι με την καπαρντινα ηταν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George1990
Νεοφερμένο μέλος
Καλα αν δεν το ελεγες, δεν θα τον αναγνωριζα ποτε, βλεπεις στην σειρα εχει εντελως διαφορετικο υφος, φοραει κι αυτη την βρωμοκαπαρντινα...
Εκτος απο εκεινη την φορα που κατι ειχε παθει και φεροταν πιο νορμαλ, νομιζω ειχε γινει θνητος... Αλλα και παλι με την καπαρντινα ηταν.![]()
Πλεον την εχει βγαλει τελειως την καπαρντινα εχει γινει θνητος για τα καλα(9 season) το κολλημα μου βλεπεις με αυτη την σειρα ειναι τοσο μεγαλο που δεν εχω χασει επεισοδιο

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πρεπει να εχω μεινει παααααααρα πολυ πισω τελικα...Πλεον την εχει βγαλει τελειως την καπαρντινα εχει γινει θνητος για τα καλα(9 season) το κολλημα μου βλεπεις με αυτη την σειρα ειναι τοσο μεγαλο που δεν εχω χασει επεισοδιο![]()

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ ωραίες Βάσω μου.Ιδού και άλλες να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας

)

Συγγραφέας, είχε μεγάλη λατρεία στις γάτες!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
ιιιχχχ πως της μοιάζει το σκατουλισματάκι!!!Και η Ντολλυ Παρτον με την δικη της γατουλα.
![]()

Πολύ καλή φωτο

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
https://amypiehoneybunch.buzznet.com/photos/thecomprehensivecoll/list/
Ενδεικτικά:
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν σε πιστευω, αυτην ηθελα να ποσταρω αποψε.Παραθέτω link να χορτάσουν τα ματάκια σας!
https://amypiehoneybunch.buzznet.com/photos/thecomprehensivecoll/list/
Ενδεικτικά:

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι άλλη μια που δεν την έχει το link που παρέθεσε η "Medellia"
Παλιά φωτο του αληθινού Ζάχου Ζάχαρη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool