Η Μίσι πάλι-ατάραχη-κάθεται σε απόσταση και κάνει τα δικά της, με αποτέλεσμα να προσφέρεται περισσότερο για φωτογραφίσεις! Το κακό με εμάς είναι πως το σημείο που είναι το δέντρο δεν έχει καθόλου καλό φωτισμό και δε βγαίνουν καλές οι φωτογραφίες, πρέπει μέρα να τα τραβήξω-που σημαίνει Σαββατοκύριακο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω υποχρεώσεων όμως ελάχιστα κάθισα σπίτι... Πφφφ.... Πού θα πάει, θα προλάβουμε να βγάλουμε κάποια! Καλή μας βδομάδα! 
Ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός μας εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mα τι φάτσα είναι εδώ η Μιλού! Τι βλέμμα, τι τέλειο μυτί! Την αναδεικνύει το πράσινο και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός.-H Μιλού μας εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά και η Κίρα φωτογραφημένη σόλο, δεν πάει πίσω...Άλλη μαγεία αυτή..
Η Τζέλα Αη-Βασίλης!![]()
Χιχιχι! Δεν έχω δει πιο αστείο φατσάκι! Θεϊκή!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι μονο εισαι καλος,ενα ΖΑΧΑΡΩΤΟ ΕΙΣΑΙ!Μου είπαν να ποζάρω για μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία! Νομίζω καλός είμαι έτσι...! Καλά Χριστούγεννα!!!

Καλε τζερονυμο,γιατι μας κρυβεις τετοιο κουκλακι;Υπεροχος ειναι!

stelina1232000
Νεοφερμένο μέλος
Χιχιχι! Δεν έχω δει πιο αστείο φατσάκι! Θεϊκή!![]()
Στη συγκεκριμένη είναι λίγο badass, βέβαια...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τρίτη 23-12-2014,στις 22.00.
Αντε να βλεπω και αλλα ζουζουνακια καλε...ισα που προλαβαινετε!

Είμαι κι εγώ ζωάκι της φάτνης!
Εντάξει... respect!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

'Οπως η Τζέλα της Stelina, που τόσο πολύ της πάει ο Αγιο-Βασιλιάτικος σκούφος, ιδιαίτερα με αυτό το φυσικό της smoked -eyes "μακιγιάζ", σωστή σταρ!
Αμ ο γάτος της Τζερόνυμο? Είτε ποζάροντας κοντά στο δέντρο, είτε δίπλα στη φάτνη, στολίδι, ανάμεσα στα στολίδια, το πιο λαμπερό και παραμυθένιο!
Και βέβαια το ζουζουνο-ζούζουνο της Sonia, όπου το πανέμορφο κι εκφραστικό μουτράκι κοιτάζει με βλέμμα περισυλλογής/απορίας, τύπου "από πού να αρχίσω το γκρέμισμα;" φράση που ταιριάζει ταμάμ, ενώ συγχρόνως δίπλα ξεπροβάλλει και έτερο φατσόνι (πιθανός συνεργός, στα σχέδια αποκαθήλωσης του δέντρου;

Τζερόνυμο
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όχι οτι και οι γατο-αδερφούλες του πάνε πίσω σε ομορφιά και χάρη!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool