Φωτό: Οι γάτες μισούν το μπάνιο

Elunitta

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Γατούνι σε απόγνωση εν ώρα πλυσίματος!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• parapono.jpg
    parapono.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 370
Χε χε χε...
Μακάρι να'χα βγάλει και τη δική μου εν ώρα μπάνιου! Κάθεται, η κακομοίρα, σαν βρεγμένη γάτα :lol::lol::lol:, δεν παλεύει, αλλά κλαψουρίζει και θέλει να φύγει. Γι'αυτό κι εγώ την περνάω απλώς με βρεγμένο πανάκι και μετά τη χτενίζω. Αυτό το ανέχεται! :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου το κακομοιρο εγω μια φορα εκανα στη δικια μου και τη κραταγα γατζονοταν απ τη λεκανη για να μη βραχει.Αλλα σιχνα πικνα τη κατηαριζς με ενα νοτισμενο μαντιλακι.

Δείτε τον Ξανθούλη μας μετά το πρώτο του μπάνιο..... ακόμα δεν είχε καταλάβει τι είχε πάθει....:hmm: :hmm:

Συνημμένα

• Ο Ξανθούλης μετά το μπάνιο.jpg
    Ο Ξανθούλης μετά το μπάνιο.jpg
    423,4 KB · Εμφανίσεις: 148
Αχ τα καημενούλια μου! Το δικό μου δε μπορώ να τον κοιτάω άμα τον κάνω μπάνιο.... :(

Εχω δει στο πετ σοπ εναν αφρο που κανει και για γατες και για σκιλους για στεγνο καθαρισμα στα 5 ευρο.Σκεφτομαι να το παρω και που και που να το καθαριζω ετσι μιας που ειδικα μαντιλακια δεν υπαρχουν για γατες.

Αχ τα καημενούλια μου! Το δικό μου δε μπορώ να τον κοιτάω άμα τον κάνω μπάνιο.... :(

Και πως τον κάνεις μπάνιο;;;; με κλειστά μάτια;;;;;; (χι χι χι):hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Σήμερα κάναμε μπάνιο!!!Ηταν όπως πάντα πολύ ήσυχος και δε χρειαζόταν να τον κρατάω..Μα τι γλυκό γατούλη που έχω!:D

παιδια,ειναι απαραιτητο το μπανιο,η μονο για μακρυτριχες??και αν ναι,καθε ποτε,πως κτλ.δωστε μου καμια πληροφορια:lol:

επειδη εχω μακρυτριχη γατα Πρεπει να κανη μπανιο συχνα Ενα πραγμα δεν πρεπει να γινετε στις γατες και μου το τονισε ο κτηνιατρος ΔΕΝ βρεχουμε κεφαλι Με το χερι ριχνουμε νερο απο το λαιμο και κατω και σαπουνιζουμε Το βρεξιμο του κεφαλιου δημιουργει προβλημα στα αυτια Καλο ειναι να χης ενα κυπελακι για να ριχνεις νερο γιατι το ντουζ μερικα τα τρομαζει:)

Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με το μπάνιο. Ίσα ίσα της αρέσει τησ Κίρας!!:up: Επειδή ειμαι μακρύτριχη της το έμαθα από μωρούλι οπότε τώρα το έχει συνηθίσει. Αφού να φανταστείτε όταν ζεσταίνεται πάει και κάθετεαι μέσα στην ντουζιέρα:lol:

Τον Ασπρούλη φυσικά δεν τολμάμε να τον βάλουμε για μπάνιο... Εχει εξελιχθεί σε κτηνωδία (κοντεύει τα 5 Kg) και τα νυχάκια του μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι "κατεβάζουν" δέρμα...
Ο Ζιζού όμως νομίζω ότι του ψιλοαρέσει το νερό. 'Οταν ανοίγω βρύση τρέχει πρώτος για να ελένξει...:blink: αν τον πιτσιλίσω με νερά δεν παίρνει χαμπάρι.. έτσι λοιπόν με βρεγμένα χέρια τον βρέχω παντού και μετά πάει και γλύφεται.... άσε που πολύ ώρα την τρώει στους νεροχύτες...:lol: :lol:

Γεια σας κι από εμένα, την καινούργια της παρέας!η μοναδική γάτα που μένει μεσα στο σπίτι μου είναι η σαρδέλα(η γατούλα της φώτο)!Όταν την κάνω μπάνιο, γεμίζω την μπανιέρα με χλιαρό νερό και την βουτάω προσεκτικά και σιγά σιγά μεσα, για να μην βραχεί το κεφαλάκι της!μετά της βάζω σαπούνι και της κάνω μασαζ ήρεμα!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το απολαμβάνει! :D :P

εγω που δεν τον κανω μπανιο, ειμαι απαραδεκτη???

πλενετε μονος του βρε παιδια, και παντα λαμπει!!

Μπάνιο;;;; Σε καλό σας, γελάσαμε πάλι σήμερα!
Μια φορά η θηλυκιά μου είχε κάνει ένα σάλτο στην μπανιέρα για παιχνίδι, αλλά για κακή της τύχη υπήρχε μέσα μια λεκάνη με χλωρίνη, ευτυχώς όχι γεμάτη. Την πήρα αγκαλιά και προσπάθησα να της ξεπλύνω τις πατούσες στο νιπτήρα. Ε, τότε δέχτηκα... δολοφονική επίθεση: με κάρφωσε κυριολεκτικά με τα νύχια των μπροστινών ποδιών στο λαιμό! :mad: Κυκλοφορούσα με ζιβάγκο για μέρες... Περιττό να πω ότι το θέμα του μπάνιου δεν το ξανασυζητήσαμε στο διάστημα της συμβίωσής μας.

Την πρώτη φορά που έκανα τον Σάκη μπάνιο ήταν παρόμοιος λόγος! Φοβάται την ηλεκτρική σκούπα και συνηθίζει να κρύβεται στο μπάνιο πίσω από το καζανάκι. Όπως λοιπόν είχα τελειώσει το σκούπισμα και στην συνέχεια το σφουγγάρισμα πήρα τον κουβά στο μπάνιο για να τον αδειάσω. Για κάποιο λόγο μου έφυγε από τα χέρια και χύθηκαν τα νερά. Ο χαζούλης μου αντί να φύγει έμεινε στην κρυψώνα του και έγινε μούσκεμα η κοιλιά, η ουρά και τα πόδια του. Τον έκανα αναγκαστικά μπάνιο! Δεν το απόλαυσε αλλα δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς... Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!

χμ εμενα καθονται σαν παναγιτσες μεσα στην μπανιερα κ τρελλαινονται να μπαινουν μεσα οταν κανω εγω μπανιο:mad: :mad: :P :P

Ουτε κι εγω τον κανω μπανιο. Μονο τοπικα οταν χμμμμμ:redface: .....κατα λαθος τα κανει και λιγο πανω του (μακρυτριχος βλεπετε....).
Δεν φοβαται να μπαινει στη μπανιερα ή στο νιπτηρα αλλα οταν καταλαβαινει οτι προκειται για μπανιο αρχιζει η αντισταση!
Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα καθαροτατος αφου ζει στο διαμερισμα.
Γιατι λοιπον να τον πιεζω? Το βουρτσισμα αρκει!

Τα δικά μου τα έκανα μπάνιο περίπου μια φορά στο 6μηνο. Σε κανένα γατί απο όσα έχω ζήσει δεν άρεσε αλλά αφου τα καταφερνα, περνουσε το δικό μου(Μάλλον ειναι πιο σωστό να πω πως μου επετρεπαν να περνα το δικό μου). Οταν όμως ο Γάτος έπαθε τη θρομβοεμβολή και διαπίστωσα πως είχε πρόβλημα καρδιάς χωρις να έχει το παραμικρό μεχρι τότε σύμπτωμα, αναθεώρησα. Αν είχε πάθει οτιδήποτε μία από τις φορές που τον είχα κάνει μπάνιο λόγω του στρες? Που να ήξερα πως έχει πρόβλημα αφου δεν είχε κανένα συμπτωμα? Θα με καθιστούσα ισοβίως υπέυθυνη. Από τότε δεν έκανα μπάνιο κανένα από τα γατάκια. Ασε να είμαι ασφαλης.... Δεν βγαίνουν έξω οποτε δεν λερώνονται ιδιαιτερα. Αυτό με τον αφρό απο pet shop το έχω ακούσει κι εγώ αλλα δεν το έχω ψαξει

Εγω το εχω βρει στο pet city 6 ευρο σε ενα αλλο το ειχε 7 απαπα.και ελεγε ποσ προστατευει και απο ζωοφια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back