Φωτό: Οι γάτες μισούν το μπάνιο

ποιον αφρο??για πειτε και σ'εμας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εχει σε μερικα pet shop γραφει πανω με μεγαλα γραματα cat & dog σε ενα μπουκαλι το εχω δει κιριωσ στα pet city.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω οταν ειχα τον σκυλο, ειχα αγορασει ενα, επειδη ήταν και μεγαλο ζωο, ειχε και μπολικη τριχα, το μπανιο ηταν διαδικασια..

Αυτο το προιον, δε μου αρεσε, δεν ειδα διαφορα στο ζωο μου...
Γιαυτο και δε το αγορασα και για την γατα..Αν και ο δικος μου δε το χρειαζεται, πλενετε μονος του και λαμπει..

Στεγνό καθάρισμα...

Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο forum, αλλά δεν ήξερα που να ρωτήσω :redface: και είπα να χρησιμοποιήσω το αρχικό θέμα: "Οι γάτες μισούν το μπάνιο" σαν απάντηση :).

Παιδία, έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας αφρό καθαρίσματος για την γάτα; Κάνει δουλεία;;; Έχει παρενέργειες; Γενικά εγώ και ο άντρας μου είμαστε κατά των χημικών :confused:.
Επειδή την καημενουλα Mici μέσα στο καταχείμωνα δεν θέλω να της κάνω μπάνιο. Διότι ΔΕΝ δέχεται με τίποτα το σεσουάρ μαλλιών :/:. Με αποτέλεσμα να χαλάω 2-3 στεγνές πετσέτες για να ρουφήξω όλα τα νερά από πάνω της και να την αφήνω ελεύθερη μέσα στο ζεστό σπίτι μέχρι να στεγνώσει τελείως :down:.
Την πλένω μια φορά τον μήνα, επειδή τον περισσότερο καιρό είναι έξω, λερώνεται πολύ επειδή έχουν αρχίσει τις διαδικασίες συντήρησης της πολυκατοικίας. Με αποτέλεσμα, να έχει λεκέδες από σκόνη τσιμέντου, δεν βγαίνουν έτσι εύκολα, ούτε με βρεγμένο σφουγγαράκι. Ούτε όταν καθαρίζεται μόνη της. Βγαίνουν μόνο με νερό και και σαμπουάν.
Βοηθειαααα :cry:!!! Αύριο ή μεθαυρίο πρέπει να της κάνω το μπανάκι της. Πάντα τέλη του μήνα της κάνω.

mici ενταξει ολα με το μπανιο? ποιοσ νικησε???

mici ενταξει ολα με το μπανιο? ποιοσ νικησε???
Χι, χι, χι... :D...
Συνηθως εγω είμαι η νικητρια :up:...
Η Mici, κοκαλωνει οποτε μπαινει στο νερο και δεν κουνιεται. Μονο οταν γυρισω την πλατη μου, πηδαει εξω απο την μπανιερα.
Δυστυχως, ακομα δεν της εχω κανει μπανιο. Την λυπαμαι μεσα στο καταχειμωνο. Ετσι σκεφτομαι απλα να την ψεκασω για τους ψυλλους.
Ισως να την κανω μπανιο το Σαββατο, ειδομεν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back