Φόλα ή κάτι άλλο;

Freya

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
Σημερα το μεσημερι ημουν στους γονεις μου για φαγητο,φευγοντας λιγο πιο κατω απ το σπιτι μας ειδα 2 γατακια 1-2 μηνων κ τη μαμα τους μαλλον.Παταω φρενο κ το αμαξι σταματαει λιγα μετρα παρακατω,μεχρι να παω στο σημειο που ηταν τα γατακια το ειχε αρχισει κατι φοβερους σπασμους πεταγοταν το κοκομοιρο στον αερα κ πεταγοταν αιμα,μαλλον απο το στομα του:(:(:(:'(:'(:'(
μεχρι να σκεφτω τι θα κανω(να το πιασω κ να το βαλω στο αμαξι η να το τυλιξω με κατι)πεθανε:(
η διαδικασια κρατησε λιγοτερο απο λεπτο...μετα το αδερφακι του και η μανουλα του πηγανε κοντα και το γλυφανε:'(:'(:'(
Πηγαν να με πιασουν τα κλαμματα,βγηκε εξω και μια γειτονισσα που την ξερω πολλα χρονια κ μου ειπε οτι τα γατακια ειναι ημιαδεσποτα και τα φροντιζει εκεινη...
Παω να σκασω με το θαμα που ειδα...πειτε μου τι ηταν αυτο?
η γειτονισσα ειπε μην ηταν θερμοπληξια η μην το χτυπησε κανενα αμαξι....δεν φαινοταν ομως χτυπημενο....
μηπως ηταν φολα?τιναζοταν το καημενο στον αερα...τοσο πολυ...:'(:'(:'(
αχ δεν μπορω να το σκεφτομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με την φόλα δεν έχω δεί να πετάγονται στον αέρα ζώα...Και θερμοπληξία δεν ήταν σίγουρα.
Με την φόλα και την θερμοπληξία τρικλίζουν και μετά απο λίγο πέφτουν και δεν ξανασηκώνονται. .:( Στάνταρ ήταν αμάξι.. έτσι κάνουν, και υπάρχουν και πολύ χειρότερα σκηνικά δυστυχώς...

Έχει σημασία να βρείς τί ήταν??:( Αφού πάει το γατάκι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: φολα η κατι αλλο???

εχω δει μπροστα στα ματια μου,αμαξι να περναει πανω απο γατακι...και να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα...ναν τιναζεται στον αερα 1 μετρο σχεδον...:(:(:(..απο τα χειροτερα που εχω δει..

Μήπως σκέφτεσαι οτι εσύ το πάτησες???:/::(

Με την φόλα δεν έχω δεί να πετάγονται στον αέρα ζώα...Και θερμοπληξία δεν ήταν σίγουρα.
Με την φόλα και την θερμοπληξία τρικλίζουν και μετά απο λίγο πέφτουν και δεν ξανασηκώνονται. .:( Στάνταρ ήταν αμάξι.. έτσι κάνουν, και υπάρχουν και πολύ χειρότερα σκηνικά δυστυχώς...

Έχει σημασία να βρείς τί ήταν??:( Αφού πάει το γατάκι....

Εγω εχω ακουσει για σπασμους απο φολα :hmm: Ο πατερας μου ειχε σωσει ενα σκυλακι απο φολα, και αυτο χτυπιοταν ολοκληρο. Ισως ειναι θεμα δηλητηριου που κανει την δουλεια :hmm: Οπως και να'χει ησυχασε τωρα η ψυχουλα του, μην το ψαχνεις Αφροδιτη μου. :(:/:

Μήπως σκέφτεσαι οτι εσύ το πάτησες???:/::(

οχι καλε αφου το ειδα στην ακρη του δρομου...

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2311255:
Εγω εχω ακουσει για σπασμους απο φολα :hmm: Ο πατερας μου ειχε σωσει ενα σκυλακι απο φολα, και αυτο χτυπιοταν ολοκληρο. Ισως ειναι θεμα δηλητηριου που κανει την δουλεια :hmm: Οπως και να'χει ησυχασε τωρα η ψυχουλα του, μην το ψαχνεις Αφροδιτη μου. :(:/:

Τι να πω,δεν ξερω τι μπορει να συνεβη....αν και τωρα που το καλοσκεφτομαι την ωρα που παταγα φρενο κ σταματησα παρακατω διασταυρωθηκα με ενα τζιπ που ανεβαινε.....ρε λες να το πατησε αυτος???????
Πραγματικα ηταν πολυ ασχημο θεαμα..... λυπηθηκα παρα πολυ και στεναχωρηθηκα...αλλα μετα οταν το αδερφακι του και η μαμα του το εγλυφαν πηγαν να με παρουν τα ζουμια....ουφ:(

οτι εγινε εγινε βασικα...τωρα να δω τι θα κανω για να μην ξαναδω το ιδιο θεαμα...
σκεφτομαι να μαζεψω το αλλο μικρο και τη μαμα αν μπορεσω...βεβαια τα φροντιζει λεει η γειτονισσα αλλα δεν νομιζω να σκοπευει να τα στειρωσει...μονο φαι κ νερο πρεπει να τους βαζει...βεβαια δεν ξερω κιολας...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back