Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιατρος εκανε του γατου 3 ενέσεις ,ειδε σε διαστημα λιγων λεπτων καποια αναθαρηση του ζωου . Εως και τωρα λιγες ωρες αργοτερα ,δειχνει μια αργη σταθερη πορεια προς το καλυτερο. Δεν γνωριζω ποσες ωρες ηταν δηλητηριασμενος ,αλλα η ενεση για να κανει εμετο δεν εφερε αποτελεσμα ,προφανως το ζωο ειχε χωνεψει ,που σημαινει απο 3 και πανω ,σωστα; Επισης τα πισω του ποδια δεν εχουν δειξει σημαδια ζωης... Θα καταφερει να κινηθουν αν καλυτερευει; Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι οι ενεσεις ηταν ο,τι μπορουσαμε να του κανουμε ,παραδεχομαι οτι ,εχω διαβασει αποσπασματικα για περιπτωσεις αλλα το μυαλο μου εχει κολλησει και δεν θυμαμαι ,για φροντιδες ουτε για αγωγες τιποτα. Παρακαλω ενημερωστε με. Επισης ,με λυπη μου λεω οτι τα 25 ευρω που μου πηρε ο γιατρος με ζορισαν αφανταστα και αφηνω την ΔΕΗ μου απληρωτη τωρα ,αν χρειαστει και αλλα χρηματα ,δεν θα τα καταφερω... Θα ηθελα παρακαλω πληροφοριες καθε ειδους οσον αφορα την φροντιδα του ζωου και τις κινησεις του κτηνιατρου.
Στην γειτονια φοβομαστε επαναληψη του συμβαντος τις επομενες μερες. Δεν ξερω τι θα καταφερω να οργανωσω με γειτονες ,συγγενεις ή οτιδηποτε ,ξερω ομως οτι δεν θα το επιτρεψω ξανα ,με καθε μεσον. Βραζω απο οργη οσο σας γραφω ,αν ηξερα ποιος θα τολμουσε να κανει κατι τετοιο στην γειτονια μου (και λεω "μου" διοτι η οικογενεια μου εγκατασταθηκε πρωτη εδω και με διαστημα μερικων χρονων απο τους επομενους γειτονες ,και τα ξενοδοχειακα συγκροτηματα που ακολουθησαν.) ,απο την στιγμη πιου δεν εχω ακουσει ξανα για τετοιο περισατικο στα...18 απο τα 23 χρονια μου που ζω εδω και τα θυμαμαι...Αν θα ..."παρω τον νομο στα χερια μου"; Ελπιζω να μην γινω αυτοπτης μαρτυρας αλλης αποπειρας ,γιατι ναι ,θα τον στειλω στα επειγοντα.
Τελος θελω να ενημερωσω τυχον Ρεθεμνιωτες που θα το διαβασουν ,οτι ακουσα και για αλλα περιστατικα στο ρεθυμνο οταν ηουν στον κτηνιατρο ,καθως και ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι ειχε περιστατικο με σκυλο τις προηγουμενες μερες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά κρίμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα ,1 ωρα αργοτερ του εβαλα λιγη τροφη που αγορασα ,του εφτιαξα 2 κουτες που ειχα ωστε να καλυβουν ρευματα καυ ψυχρα οσο μπορω ,του εβαλα ενα μουσαμα απο πανω για να μην τυχον βρεξει και γινουν ολα μουσκεμα με τον γατο μεσα...τον εχω σκεπασμενο με μια πετσετα που εχω για το μπανιο των γατιων μου (καθαρη και στεγνη) και το νερο του σε μια γωνια. Δεν μπορω να προσφερω τιποτα καλυτερο...Νωριτερα τον εβγαλα οσο εφτιαχνα τις κουτες. Καθοταν εκει που τον αφησα σε καθιστη σταση χωρις να κουναει... υστερα τον αφησα μπροστα στις κουτες και συρθηκε λιγο κουρασμενα προς τα μεσα ,πριν τον βοηθησω.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα ,ωρα για τα καλυτερα νεα ,ειδα κινηση στα πισω του ποδια! Δεν το εκανε για πολυ ωρα ,ομως ειναι μια αρχη.
Κατα τα αλλα ,εκανα μια βολτα στην γειτονια σημερα ,δεν ειδα πουθενα καινουρια σημαδια αποπειρας δηλητηριασης. Αποφασισα οτι μολις μπορει η τσσεπη μου θα αγορασω καμια ντουζινα αντιπαραστιτικα κολλαρα και θα βαλω σε ολες τις γατες που θα φροντιζω και ελεγχω απο εδω και μπρος...
georgetam
Νεοφερμένο μέλος
όσο για τις φόλες την επόμενη φορά θα πρέπει να φωνάξεις την αστυνομία. Ακόμη και να μην τον πιάσουν ίσως να τρομάξει και να μην ξανασκεφτεί να το κάνει!
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Υπολογιζοντας οτι ηπιε περιπου 25ml+ νερο πριν με σταματησει ,θα ελεγα οτι καλο θα ηταν να το δοκιμαζω καθε διωρο ,πιστευετε οτι ειναι λιγο;!
Τωρα τον ξαπλωσα για λιγο στην αποφευματινη λιακαδα ,να στεγνωσει απο τα χυμενα νερα ,αφου τον σκουπισα. νομιζω οτι βρισκομαστε σε καλη πορεια...
Guest User 74802
Επισκέπτης
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Επισης του εχω αφησει μια ποσοτητα με κροκετες σε ενα πιατακι αλλα δεν τις αγγιζει. Καποια στιγμη δοκιμασα να του δωσω μια στο στομα ,την εγλυψε λιγο και "φτου" εξω... δεν τον πιεζω σε αυτο το θεμα παντως. Και το θεμα ειναι οτι ο γιατρος δεν μου εδωσε πληροφοριες ,οσον αφορα τροφη ,διαιτα ,συμπεριφορα ή οτιδηποτε. Μαλιστα εχω θεσει ερωτημα το κατα ποσον θα επρεπε να λαβω πιο πληρη ενημερωση ,εξυπηρετηση και συμπεριφορα απο τον γιατρο...
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Βεβαιως ολο αυτο με καθιστα ολιγον βλημα
που δεν καταλαβα γρηγοροτερα οτι το ζωο εφευγε απο αφυδατωση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω θα δοκιμαζα να του βαλω υγρη τροφη,που ειναι πολυ πιο δελεαστικη και τρωγεται πολυ πιο ευκολα,ομως σαφως θα ειχα ρωτησει τον κτηνιατρο πριν,πότε κανει να του δωσω φαγητο.Αλλα και να μενει νηστικος δεν κανει.Πρεπει να το αποσαφηνισεις αυτο.Στειλε και πμ στον γιατρο του σαιτ μας και ρωτα τον.
Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Παρουσιαστηκε προβλημα. ο γατος δυναμωνει ( δυναμωνε; ) και μερικες φορες σερνεται με τα μπροστινα ποδια γυρω στο μπαλκονι. Δυστυχως ,παροτι μας αναθαρυσε το γεγονος ,του εσπασε ΟΛΑ τα νυχια μπροστα και αιμοραγησε στα περισσοτερα δαχτυλα. Χρησιμοποιησα ενα αντιβακτηριδιακο σπρέι μπεταντιν που εχω αγορασει ,δεν φανηκε να του αρεσει... ισως τον ετσουξαν οι πληγες. Επειτα τον εβαλα στο κουτι να ξεκουραστει ,μετα ομως ειδα οτι τα ποδια του τρεμουν τωρα ,οπως ετρεμαν οταν ηταν δηλητηριασμενος. Αποκλειω να εγινε κατι στο μπαλκονι μου ,αλλα μηπως τα χτυπηματα αρχισαν να καταβαλουν τις λιγες του δυναμεις; Ανησυχω...
Οσο για την ιδεα της υγρης τροφης ,την εχω σκεφτει και εγω ,θα την βαλω σε εφαρμογη αποψε γιατι πρεπει να το δω να τρωει κατι επιτελους. Ειτε εχει φαει κροκετες ,ειτε οχι ,θα του δωσω πατε. Δυστυχως ειναι Σαββατο σημερα και οι κτηνιατροι εδω στο Ρεθυμνο... ασε.
Ποιος ειναι αυτος;Γρηγορη( ;;; )

Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Παραιτερω εξελιξεις στην κατασταση του γατουλη μας. Επεστρεψα πριν λιγη ωρα απο την δουλεια ,κρατωντας 2 κονσερβες με μπουκιες βοδινο και ψαρι.
Ο γατουλης κοιμοταν νωριτερα το βραδυ. Ενημερωνομαι ,καθοτι εχω ζητησει απο την αδερφη μου να ανεβαινει λιγες ωρες σπιτι μου ,οσο λειπω στην δουλεια ,να εχουμε το νου μας ,για παν ενδεχομενο. Οταν λοιπον γυρισα ,ηταν ξυπνιος ,ξαπλωμενος στην κουτα του. Τον εβγαλα να δω πως τα παει και παρατηρησα κινηση στα πισω του ποδια. Δεν ηταν ομως οπως τις προηγουμενες φορες ,που εμοιαζε με ασυναισθητο τικ ,τεντωσε τα ποδια και τα δαχτυλα του φανερα και συνειδητα!
Πλεον ειμαι πολυ σιγουρος οτι θα καταφερει να αναρωσει πληρως.
Τωρα στα αλλα ,τα οποια ειναι πιο περιεργα , τον εκατσα στο περβαζι του παραθυρου μου και του εβαλα μπουκιες υγη τροφη ,να φαει. Το υψος του δεν ειναι ουτε ενα μετρο. Τελοσπαντων ο γατουλης στην αρχη εσκυψε το μυρισε και μετα το αγνοησε για λιγο ,και με ζωσανε τα φιδια για μια στιγμη. Αρχισα να τον χαϊδευω και να του μιλαω απαλα ,και αυτος χαμηλωσε το κεφαλι και χαλαρωσε στο χερι μου. Επειτα εσκυψε και εγλυψε σαλτσα απο το φαγητο. Εκει ανακουφιστηκα. Συνεχισα το ιδιο και ο γατος εγλυψε ξανα και ξανα 2-3 φορες απο λιγη σαλτσα ,επειτα σηκωνοταν. Ειχα μια εντυπωση ,οτι επειδη εσκυβε πολυ το κεφαλι ,καθοτι στεκεται στα μπροστινα του ποδια ,αλλα δεν τα λυγιζει πολυ ,σχεδον καθολου ακομη ,και αν θελει να χαμηλωσει ,απλως τα απλωνει και τα ανοιγει. Ετσι ,ισως δεν του επετρεπε η σταση του σωματος να κατσει να φαει πολυ. Τελοσπαντων ,εγω αφου τον ειδα οτι εγλυφε ,τον αφησα ενα λεπτο και μπηκα στο σπιτι να παω για τουαλετα μου ,σαν ανθρωπος
. Δεν ανησυχησα να σας πω ,καθοτι τον ειχα ξαναφησει εκει περα. Ομως παρελειψα το οτι ειναι βραδυ και εκανε ψυχρα... ο γατουλης προφανως κρυωσε απο ρευμα αερα και μεχρι να βγω ειχε πηδηξει κατω! Δεν ξερω πως τα καταφερε ,παντως ειχε ηδη συρθει ο μισος μεσα στο κουτι του... Τελοσπαντων τον εβγαλα να δω αν ειχε χτυπησει και ,οταν βεβαιωθηκα οτι ειναι καλα ,τον βολεψα ολοκληρο μεσα ,να ξεκουραστει ,βαζοντας και την υγρη τροφη. Νομιζω οτι θα φαει και αλλο ,μεσα στο κουτι δεν ειναι καθιστος και θα τον βοηθησει αυτο. Ειδα να πλησιαζει την μυτουλα του μολις του αφησα το μπωλακι.Αυτα για αποψε ,συνεχιζουμε να ελπιζουμε για το καλυτερο και κανουμε υπομονη.
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι απίστευτη η ταλαιπωρία που περνάει ένα ζώο το οποίο δηλητηριάστηκε, επέζησε και παλεύει να επιβιώσει.
Είναι τρομερά απάνθρωπη η πράξη αυτού του ανθρώπου που σκότωσε τόσες γάτες κι υπέβαλε άλλες, όπως το γάτο που φροντίζεις, σ' αυτήν την ταλαιπωρία.
Διάβασα τα νέα σας, πιστεύω ότι ο μικρός έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο και προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του.
Είναι όντως σημαντικό να πίνει νερό και πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ξεκίνησε να τρώει και να δείχνει σημάδια κίνησης στα πίσω του πόδια.
Πιστεύω ότι με το πέρασμα των ημερών θα δυναμώνει όλο και περισσότερο και θα γίνει περδίκι!

Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου το καλύτερο για το μικρούλη!

Greg House
Νεοφερμένο μέλος
Τα πραγματα εχουν ως εξης. Σημερα αποφασισα να παρω πιο δραστικα μετρα. Εβαλα λοιπον οτν γατουλη κατω το μεσημερι και τον ταιζα στο στομα. Δυσανασχετισε πολυ ,εισπραξα και μια καλη νυχια στο τελος ( μου σπρωχνε τα χερια με απιστευτη δυναμη ) ,το σημαντικο ειναι οτι κατεβασε 3-4 κομματια βοδινο μπουκιες. Εκανα το ιδιο και πριν παω για δουλεια ,αργα το απογευμα. Μετα ,σαλτσουλα με την συριγγα και νερο το ιδιο. Με το ζορι ,παροτι δεν μου αρεσε ,προτιμησα να το σπρωξω το θεμα ,γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω ξανα. Εφαγε λοιπον μια σχετικα καλη ποσοτητα τροφης σημερα ,παροτι απο νερο παμε μετρια ,γιατι αυτο αμα πεισμωσει πολυ δεν το καταπινει καν ,το αφηνει και τρεχει απο το στομα του. παρολαυτα ,αποψε που γυρισα παο την δουλεια ,τον εβγαλα να τον καθαρισω και επειτα τον αφησα διπλα στην κουτα του. με αξιοθαυμαστη ανεση θα ελεγα ,μπηκε ,πηγαινοντας με τα μπροστινα του ποδια μονο. Φαινεται λοιπον οτι μαζεψε και αλλες δυναμεις ,ισως το ζορισμα μου επιασε τοπο...Επισης συνεχιζει να κινει τα πισω του ποδια ,τον εβαλα καθιστο και κουνουσε το δεξι πισω ποδι σαν να προσπαθουσε να στηριχθει.
Συνεχιζουμε την προσπαθεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool