kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
27-01-09
18:37
Σημερα 27/01/09 ενα σκυλι ντοπερμαν βρεθηκε νεκρο απο ΦΟΛΑ εξω απο το χωρο του Πανεπιστημιου Κρητης στο Ρεθυμνο!Καποιοι ασυνειδητοι δρουν υπογειως και κρυβονται μεσα στο πληθως,καθως δεν ειναι η πρωτη φορα που ερχεται στη επιφανια περιστατικο φολας στο Πανεπιστημιο Κρητης! Παρολο που παλιοτερα ειχαν αφισοκολληθει ενημερωσεις και ειχαν ειδοποιηθει οι τοπικες εφημεριδες,αυτο δε σταματησε τους δραστες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-01-09
16:20
Ντοπερμαν????

Ισως αν πηγαίνατε στην Αστυνομία...

Ισως αν πηγαίνατε στην Αστυνομία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
28-01-09
21:10
εχει ενημερωθει η φιλοζωικη.το σκυλακι μαλλον ανηκε σε καποιον που το ειχε εγκαταληψει...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
13-01-10
16:36
Γιατι?
Γιατι παλι φολα?
Εχτες βρεθηκε νεκρο απο φολα ενα μαυρο μαλλιαρο σκυλουτσι που περιφεροταν στο Πανεπιστημιο εδω και μηνες και σημερα το πρωι η φιλεναδα του,ενα μεγαλο κρεμ σκυλακι που ηταν και εγκυος μαλλον...
Γιατι?
Ακομα θυμαμαι που εκανε μαθημα μαζι μας...καθοταν διπλα απο την καρεκλα μου και κοιμοταν και τη χαιδευα....
:cry: Με τα ιδια μου τα χερια θα τονε σκοτωσω αυτον που βαζει φολες μεσα στο Πανεπιστημιο αληθεια σας λεω...
Γιατι παλι φολα?
Εχτες βρεθηκε νεκρο απο φολα ενα μαυρο μαλλιαρο σκυλουτσι που περιφεροταν στο Πανεπιστημιο εδω και μηνες και σημερα το πρωι η φιλεναδα του,ενα μεγαλο κρεμ σκυλακι που ηταν και εγκυος μαλλον...
Γιατι?
Ακομα θυμαμαι που εκανε μαθημα μαζι μας...καθοταν διπλα απο την καρεκλα μου και κοιμοταν και τη χαιδευα....
:cry: Με τα ιδια μου τα χερια θα τονε σκοτωσω αυτον που βαζει φολες μεσα στο Πανεπιστημιο αληθεια σας λεω...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
13-01-10
17:46
Eχουμε και φωτογραφιες,δυστυχως μονο απο το ασπρο σκυλακι,μιας και το μαυρο εχτες το μαζευε η καθαριστρια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum