Φόλες-Κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
:mad: θα ηθελα να γνωριζω τι μπορω να κανω στην εξης περιπτωση.καθε χρονο σε συγκεκριμενο μερος της χαλκιδικης γινεται ενας πανικος απο φολες και διαφορες αλλες κακοποιησεις αδεσποτων,κυριως λιγο πριν η λιγο μετα απο την τουριστικη περιοδο.οι ντοπιοι δεν αντεχουν την παρουσια τους.εχω ακουσει μεχρι και για πυροβολισμο εν ψυχρω σκυλου και εχω δει γατακι με κομμενο ποδαρακι το οποιο φυσικα κατεληξε 1 μερα μετα μανα δεμενη σε δεντρο μακρυα απο τα σκυλακια της-και μετα μιλαμε για επιθετικοτητα των ζωων-.δεν γνωριζω συγκεκριμενα τα ατομα.απλα υποπτευομαι καποιους.μιλησα σε 2-3 ντοπιους για να το μεταφερουν και σε αλλους οτι θα τους φερω τα καναλια.πηρα καποια κυρια που γραφει σε ενα περιοδικο και μου συστησε καποιους φιλοζωους αλλα κανεις δεν εκανε κατι μου διναν συνεχεια καποια τηλεφωνα.πηρα στο τοπικο αστυνομικο τμημα και ο ΄'κυριος΄΄που το σηκωσε μου ειπε πως δεν ξερει τι γινεται σε αυτην την περιπτωση και με ψιλοειρωνευτηκε οταν του ειπα οτι και τα ζωακια εχουν δικαιωματα.μπορω αν εχω καποια φορμα να τυπωσω και να κανω αφισοκολληση μηπως και φοβηθουν την ξεφτιλα.αν εχει καποιος να μου πει κατι αλλο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες αυτό το άρθρο της yasmin, ιδιαίτερα τις παραγράφους Μπορείτε επίσης να κινηθείτε απέναντι σε οποιονδήποτε απειλεί να δηλητηριάσει ζώα και Μελέτη μιας περίπτωσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης υπαρχει αυτο το κειμενο.
https://pets.gr/phpBB/posting.php?mode=quote&p=762 https://www.stray.gr/images/stray-foles.doc

Το αρχείο αυτό το χρησιμοποιούμε όταν κάποιοι δηλητηριάζουν ζώα στην περιοχή μας. Κολλήστε το σε εμφανή σημεία και ειδικότερα κοντά στους ύποπτους...

Δες αυτό το άρθρο της yasmin, ιδιαίτερα τις παραγράφουςΜπορείτε επίσης να κινηθείτε απέναντι σε οποιονδήποτε απειλεί να δηλητηριάσει ζώα και Μελέτη μιας περίπτωσης
:| το κακο ειναι πως οτι γινεται γινεται με τροπο που δεν αφηνει αποδειξεις για το ποιος διαπρατει αυτα τα εγκληματα,δεν μπορω να κανω κατι στο αοριστο.απλα σκεφτομαι να τυπωσω καποιες σελιδες και να τις κολλησω σε κολωνες στο συγκεκριμενο μερος :| οι οποιες θα αναφερουν τους νομους που προστατευουν τα ζωα μηπως τους δουν οι''ανθρωποι''':mad:

επισης υπαρχει αυτο το κειμενο.
https://www.stray.gr/images/stray-foles.doc

Το αρχείο αυτό το χρησιμοποιούμε όταν κάποιοι δηλητηριάζουν ζώα στην περιοχή μας. Κολλήστε το σε εμφανή σημεία και ειδικότερα κοντά στους ύποπτους...
:| :| εχω το δικαιωμα να το τυπωσω και να το κολλησω,γιατι αναγραφει το ονομα stray.μηπως δεν πρεπει να εμπλεξω αυτο το ονομα εφοσον δεν εχουν λαβει γνωση οι ιδιοι.αν μπορω να το κανω θα το κανω με πολυ μεγαλη χαρα:| :| :|

για να εισαι σιγουρη γραψε mail εδω.admin@stray.gr απανταει η μαρινα που ειναι απο το σωματειο,πες το προβλημα και πες και για το κειμενο.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.απανταει συνηθως αμεσως!καλη τυχη.επισης κατι που μπορει να πιασει ειναι αν πεις οτι θα δωσεις χρηματα σε οποιον με αποδειξεις σου φανερωσει τους ενοχους!τοτε θα φοβηθουν γιατι το χρημα βοηθαει!

μια κυρια ετσι ειπε και μεχρι στιγμης δεν εχουν ξαναπεταξει!

Χρησιμη η φορμα του στραυ οντως! Αναρωτιεμαι σε ποιο μερος της Χαλκιδικης ειναι . Επειδη ειναι χαλκιδικη και θεσσαλονικη παντως μπορεις να γραψεις στην προεδρο στον ΑΡγο την εφη ντοντουρα που ξερει και τα σωματεια στη χαλκιδικη info@argosgr.org

Χρησιμη η φορμα του στραυ οντως! Αναρωτιεμαι σε ποιο μερος της Χαλκιδικης ειναι . Επειδη ειναι χαλκιδικη και θεσσαλονικη παντως μπορεις να γραψεις στην προεδρο στον ΑΡγο την εφη ντοντουρα που ξερει και τα σωματεια στη χαλκιδικη info@argosgr.org
ανηκει στο δημο μουδανιων.ειναι η π.διονυσιου

για να εισαι σιγουρη γραψε mail εδω.admin@stray.gr απανταει η μαρινα που ειναι απο το σωματειο,πες το προβλημα και πες και για το κειμενο.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.απανταει συνηθως αμεσως!καλη τυχη.επισης κατι που μπορει να πιασει ειναι αν πεις οτι θα δωσεις χρηματα σε οποιον με αποδειξεις σου φανερωσει τους ενοχους!τοτε θα φοβηθουν γιατι το χρημα βοηθαει!
:| ειχα επικοινωνησει με το στρευ πριν ανακαλυψω την σελιδα εδω,πριν 1 εβδομαδα περιπου-οντως μου απαντησαν κατευθειαν..οταν εστειλα την επομενη το θεμα για τις φολες και ρωτησα αν μπορω να χρησιμοποιησω την φορμα τους δεν ελαβα απαντηση-ξερω οτι εχουν πολυ μεγαλο φορτο με το απιστευτο εργο που εχουν αναλαβει..και πραγματικα δεν θελω να τους ενοχλησω ξανα..

δεν τους ενοχλεις,ξαναστειλε,μην τα παρατας,μπορει να τους σταματησει αυτο και καποιοι να φοβηθουν!αξιζει !!να σωθουν τα ζωακια,εξαλλου αν δεν <<ενοχλεις >> τα ζωματεια που βοηθουν τα ζωα ποιους θα ενοχλησεις τους αστυνομικους που δεν τους καιγεται καρφι!!

δεν τους ενοχλεις,ξαναστειλε,μην τα παρατας,μπορει να τους σταματησει αυτο και καποιοι να φοβηθουν!αξιζει !!να σωθουν τα ζωακια,εξαλλου αν δεν <<ενοχλεις >> τα ζωματεια που βοηθουν τα ζωα ποιους θα ενοχλησεις τους αστυνομικους που δεν τους καιγεται καρφι!!
:| θα ξαναπροσπαθησω.ξερω οτι ολα τα ατομα του στρευ κανουν απιστευτα καλο εργο.δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να σωζεις και να φροντιζεις ζωουλες ειτε διποδες ειτε τετραποδες:|

Καλή σου τυχη. Αν δεν προλαβεις να επικοινωνησεις με το στρει μήπως να εβαζες κάποιο παρόμοιο κείμενο, αναφέροντας και τη χρηματικη ανταμοιβή σε όσους δωσουν πληροφορίες. Πάρε έναν αριθμό καρτοκινητού (να σου στειλω αν θες) που θα ενεργποποιησεις μόνο γι' αυτό το λόγο. Να μην γραψεις το δικό σου.... Ισως κολλήσει κάποιους, τι να πω
:confused: :confused: :confused:

μπραβο!:D :D :D πρεπει να προσπαθουμε εμεις η φιλοζωοι να βοηθαμε τα ζωακια σε τετοιες καταστασεις γιατι πολλοι <<ανθρωποι>> ειναι κακοι,για να μην πω τιποτα αλλο!

εστειλα μολις στο stray.θα δω τι θα μου πουν και αν δεν απαντησουν η δεν γινεται να χρησιμοποιησω το ονομα τους θα γραψω μια δικη μου φορμα με χρηματικη αμοιβη,οσο για κινητο εχω μια συσκευη που δεν χρησιμοποιω θα παρω και μια καρτα και μακαρι να εχουμε αποτελεσμα.καθε χρονο ταιζουμε κδιαφορα αδεσποτα εκει με τον αντρα μου και τον αδερφο μου και την επομενη χρονια δεν βρισκουμε κανενα,.μιοα μερα μαζεψαν και ενα μπροστα μου νεκρο..:(

Αστα. Ειναι απαίσιο. Δεν ξερω αν και στο Δημο μπορουσε κανεις να στειλει καμια επιστολή λέγοντας πως αυτο ειναι κακό για τον τουρισμό, ειδικά αν δημοσιοποιηθουνε τέτοιες εικόνες σε μμε του εξωτερικού.
:hmm: :hmm: :hmm:

επισης κατι που μπορει να πιασει ειναι αν πεις οτι θα δωσεις χρηματα σε οποιον με αποδειξεις σου φανερωσει τους ενοχους!τοτε θα φοβηθουν γιατι το χρημα βοηθαει!
Μμμμμ…Αν μπορούσαμε να τους κάνουμε να νοιώθουν επικηρυγμένοι… όλους όσους κάνουν τέτοια πράγματα…
Ή μήπως μόνο το επίσημο κράτος έχει δικαίωμα να επικηρύσσει;
Μήπως πρέπει να την επεξεργαστούμε αυτή τη σκέψη; Να δούμε μήπως μπορεί να εφαρμοστεί;

Τα πράγματα είναι απλά: αυτοί που βάζουν φόλες παρανομούν. Πρέπει να είναι και να αισθάνονται επικυρηγμένοι.

Life, υπήρχε μια ωραία λεπτομέρεια στο άρθρο της Γιασμίν. Εκτός από την αναφορά στη χρηματική αμοιβή, γιατί δεν λες κάτι για το πόσο επικίνδυνα είναι τα δηλητήρια για τα παιδιά; Αυτό ίσως βοηθήσει να αφυπνιστεί (ή τουλάχιστον να μισοξυπνήσει) η κοινή γνώμη.;)

καλημερα σε ολους.χθες ελαβε απαντηση απο το στρει και μου ειπαν οτι μπορω να χρησιμοποιησω την φορμα τους με το ονομα τους.θα ξεκινησω απο αυτο το μηνα που θα παω κανα σαββατοκυριακο και αν δω οτι τα βγαζουν θα τυπωσω και αλλα και θα κολλαω συνεχεια,αν ξαναπεσει στην αντιληψη μας θεμα φολας θα βαλω και χρηματικη αμοιβη,:|

Πρόσεχε τους κανίβαλους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back