Φόλες-Κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
πλακα πλακα θελει προσοχη.αλλα δεν με νοιαζει τιποτα.εγω θα τα βαλω και οποιος θελει να μου την πει μου την ειπε.αν και θα ειναι καλυτερα να μην ξερουν ποιος τα βαλε μπας και φοβηθουν-να νομισουν οτι τους πηραν και αλλοι χαμπαρι και αντιδρουν.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου έχουν δηλητηριαστεί πολλά μου γατιά. Δυστηχώς δεν μπορώ να τα έχω στο σπίτι αλλά είναι ευχαριστημένα(αλλά κ εκτεθειμένα) στην αυλή.Η μάνα μου είχε ακούσει στην λαική έναν ζητά ψάρια για να δώσει φόλα. Μόνο και να ήμουν εγώ:mad::mad::hmm:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου έχουν δηλητηριαστεί πολλά μου γατιά. Δυστηχώς δεν μπορώ να τα έχω στο σπίτι αλλά είναι ευχαριστημένα(αλλά κ εκτεθειμένα) στην αυλή.Η μάνα μου είχε ακούσει στην λαική έναν ζητά ψάρια για να δώσει φόλα. Μόνο και να ήμουν εγώ:mad::mad::hmm:...
διαβασε τα παραπανω μηνυματα σε αυτο το θεμα να δεις τι με συμβουλευουν εμενα πανω σε αυτο μηπως μπορεις να κανεις και εσυ κατι,,

Εννοείς τις καταγγελίες;

Εννοείς τις καταγγελίες;
:hmm: τις φορμες που εχουν βγαλει οι φιλοζωικες που αναφερουν και τους νομους,,εγω θα τυπωσω τετοια χαρτια και θα τα κολλησω στην χαλκιδικη,,αν δεν εχεις εκτυπωτη πες μου αν θες να τυπωσω και για σενα και να σου βγαλω και καμμια 15αρια φωτοτυπιες -μια που εισαι και εσυ απο θεσσαλονικη-να τις κολλησεις κοντα σε σημεια που εχουν βρεθει ζωακια νεκρα απιο φολα-μηπως και τις δει κανενας απο τους υπευθυνους αυτης της κτηνωδιας

Έχω κ θα τα κολλήσω...:) Ελπίζω να φοβηθούν...

Καλή επιτυχία και παιδια και μακαρι να εχει αποτέλεσμα!!!

:hmm: μακαρι,,αλλα απο το να καθομαστε ετσι χωρις να κανουμε τιποτα τουλαχιστον ας κανουμε μια προσπαθεια ...ολοι μας αν κανουμε κατι παρομοιο ισως τελικα γινει κατι..θα φανει..

Παιδία ως μελος σωματειου σας λέω οτι δεν αρκουν τα χαρτια χρειαζεται να αντιμετωπιστει και το ιδιο το θεμα δηλαδη να στειρωθουν τα ζωα και οσα μικρα πιασετε να δωθουν για υιοθεσία διαφορετικα θα αυξανεται συνεχεια ο αριθμος τουα κι αν βρεθει ενας τρελος θα τα χασετε ολα

Παιδία ως μελος σωματειου σας λέω οτι δεν αρκουν τα χαρτια χρειαζεται να αντιμετωπιστει και το ιδιο το θεμα δηλαδη να στειρωθουν τα ζωα και οσα μικρα πιασετε να δωθουν για υιοθεσία διαφορετικα θα αυξανεται συνεχεια ο αριθμος τουα κι αν βρεθει ενας τρελος θα τα χασετε ολα
σιγουρα τα χαρτια και μονο δεν αρκουν,,αλλα ποσες στειρωσεις μπορει να αναλαβει καποιος μονος του..1-2 το χρονο,,,[εννοω απο χρηματικης πλευρας και απο περιθαλψη του ζωου μετα για καποιες μερες μεχρι να αναρρωσει]σιγουρα εστω και αυτο να κανουμε ειναι κατι..αλλα παρολα αυτα θα κολλησω και τα χαρτια μηπως και καταφερω να τους ξεφτελισω στους τουριστες..ασε που για εκει που μιλαω το προβλημα ειναι κυριως με τα σκυλια και κυριως με τα μεγαλοσωμα,,,μονη μου παντως δεν μπορω να κανω και πολλα..

Γι αυτο χρειαζεσαι βοηθεια :) θα ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις ξερω επισης οτι υπαρχουν δυο πολυ αποτελεσματικα φιλοζωικα σωματεια που τα εχουν γερμανιδες στη χαλκιδικη ισως μπορουν να βοηθησουν τα ζωα χρειαζεται να μεταφερθουν και να στειρωθουν, κανονικα αυτο πρεπει να το κανει δωρεάν ο καθε δημος ισως θα ταν καλο να παρεις στο 195 και να ρωτησεις τι μπορει πρωτα να κανει ο δημος κι οτι δεν μπορει να βοηθησουν τα σωματεια.

Γι αυτο χρειαζεσαι βοηθεια :) θα ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις ξερω επισης οτι υπαρχουν δυο πολυ αποτελεσματικα φιλοζωικα σωματεια που τα εχουν γερμανιδες στη χαλκιδικη ισως μπορουν να βοηθησουν τα ζωα χρειαζεται να μεταφερθουν και να στειρωθουν, κανονικα αυτο πρεπει να το κανει δωρεάν ο καθε δημος ισως θα ταν καλο να παρεις στο 195 και να ρωτησεις τι μπορει πρωτα να κανει ο δημος κι οτι δεν μπορει να βοηθησουν τα σωματεια.
ενταξει..αν τελικα βρεθουμε το αλλο σαββατο θα τα πουμε και απο κοντα να δουμε τι μπορει να γινει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back