LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fearsomefox
Νεοφερμένο μέλος

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
διαβασε τα παραπανω μηνυματα σε αυτο το θεμα να δεις τι με συμβουλευουν εμενα πανω σε αυτο μηπως μπορεις να κανεις και εσυ κατι,,Εμένα μου έχουν δηλητηριαστεί πολλά μου γατιά. Δυστηχώς δεν μπορώ να τα έχω στο σπίτι αλλά είναι ευχαριστημένα(αλλά κ εκτεθειμένα) στην αυλή.Η μάνα μου είχε ακούσει στην λαική έναν ζητά ψάρια για να δώσει φόλα. Μόνο και να ήμουν εγώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fearsomefox
Νεοφερμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοείς τις καταγγελίες;
τις φορμες που εχουν βγαλει οι φιλοζωικες που αναφερουν και τους νομους,,εγω θα τυπωσω τετοια χαρτια και θα τα κολλησω στην χαλκιδικη,,αν δεν εχεις εκτυπωτη πες μου αν θες να τυπωσω και για σενα και να σου βγαλω και καμμια 15αρια φωτοτυπιες -μια που εισαι και εσυ απο θεσσαλονικη-να τις κολλησεις κοντα σε σημεια που εχουν βρεθει ζωακια νεκρα απιο φολα-μηπως και τις δει κανενας απο τους υπευθυνους αυτης της κτηνωδιαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fearsomefox
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να φοβηθούν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρι,,αλλα απο το να καθομαστε ετσι χωρις να κανουμε τιποτα τουλαχιστον ας κανουμε μια προσπαθεια ...ολοι μας αν κανουμε κατι παρομοιο ισως τελικα γινει κατι..θα φανει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγουρα τα χαρτια και μονο δεν αρκουν,,αλλα ποσες στειρωσεις μπορει να αναλαβει καποιος μονος του..1-2 το χρονο,,,[εννοω απο χρηματικης πλευρας και απο περιθαλψη του ζωου μετα για καποιες μερες μεχρι να αναρρωσει]σιγουρα εστω και αυτο να κανουμε ειναι κατι..αλλα παρολα αυτα θα κολλησω και τα χαρτια μηπως και καταφερω να τους ξεφτελισω στους τουριστες..ασε που για εκει που μιλαω το προβλημα ειναι κυριως με τα σκυλια και κυριως με τα μεγαλοσωμα,,,μονη μου παντως δεν μπορω να κανω και πολλα..Παιδία ως μελος σωματειου σας λέω οτι δεν αρκουν τα χαρτια χρειαζεται να αντιμετωπιστει και το ιδιο το θεμα δηλαδη να στειρωθουν τα ζωα και οσα μικρα πιασετε να δωθουν για υιοθεσία διαφορετικα θα αυξανεται συνεχεια ο αριθμος τουα κι αν βρεθει ενας τρελος θα τα χασετε ολα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
θα ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις ξερω επισης οτι υπαρχουν δυο πολυ αποτελεσματικα φιλοζωικα σωματεια που τα εχουν γερμανιδες στη χαλκιδικη ισως μπορουν να βοηθησουν τα ζωα χρειαζεται να μεταφερθουν και να στειρωθουν, κανονικα αυτο πρεπει να το κανει δωρεάν ο καθε δημος ισως θα ταν καλο να παρεις στο 195 και να ρωτησεις τι μπορει πρωτα να κανει ο δημος κι οτι δεν μπορει να βοηθησουν τα σωματεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει..αν τελικα βρεθουμε το αλλο σαββατο θα τα πουμε και απο κοντα να δουμε τι μπορει να γινειΓι αυτο χρειαζεσαι βοηθειαθα ρωτησω αν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις ξερω επισης οτι υπαρχουν δυο πολυ αποτελεσματικα φιλοζωικα σωματεια που τα εχουν γερμανιδες στη χαλκιδικη ισως μπορουν να βοηθησουν τα ζωα χρειαζεται να μεταφερθουν και να στειρωθουν, κανονικα αυτο πρεπει να το κανει δωρεάν ο καθε δημος ισως θα ταν καλο να παρεις στο 195 και να ρωτησεις τι μπορει πρωτα να κανει ο δημος κι οτι δεν μπορει να βοηθησουν τα σωματεια.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool