shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Πεθαναν ηδη 8 σκυλοι εκ'των οποιων ο ενας ηταν κατοικιδιο μιας κυριας και πεθανε μεσα στην ιδια του την αυλη και οι υπολοιποι αδεσποτοι μαζι με τα κουταβακια που γεννηθηκαν.Ειμαστε 100% σιγουροι οτι προκειται περι φολας αφου βρεθηκε και το υπολοιπο κρεας που ειχε μεινει και τα συμπτωματα στον κατοικιδιο σκυλο ηταν τα συνηθησμενα.Τον εξετασε και κτηνιατρος που μας επιβεβαιωσε και οτι το κρεας ηταν φολα.Επισης εξαφανιστηκαν πολλες γατες κατοικιδιες(αλλα μη στειρωμενες) που γυριζαν εξω.Απ'οτι μας ειπε η κυρια που εχασε τον σκυλο της αυτο γινεται αρκετα χρονια τωρα και εχει χασει 4 σκυλους ετσι.Νομιζει πως ξερει ποιος τις ριχνει αλλα τιποτα δεν το αποδεικνυει.
Χωρις λογια και σχολια για το ανθρωπομορφο τερας που τις εριξε................................που τον ενοχλουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ "ΖΩΑ" που αυτος ο "ΚΑΗΜΕΝΟΣ" θεωρησε υποχρεωση του να ελαφρυνει την γειτονια απο ενα βαρος και ποσο μαλλον τους φιλοζωους που "ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΑΔΙΚΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ " ταιζοντας ολα αυτα τα "ΖΩΑ".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα,με τους ανθρωπους που δεν αγαπουν τα ζωα..Με εχουν συρει στο δικαστηριο ηδη μια φορα και σε λιγες μερες παω και δευτερη.Ο λογος; Καθε φορα που εβγαινε ο σκυλος που ειχα στη βεραντα και γαβγιζε μου εστελναν την αστυνομια και το υγειονομικο.Μου εκαναν μηνυση και το αποτελεσμα ,εδωσα το σκυλο μου τον οποιο ειχα 8 χρονια.Φολες στην βεραντα 3 φορες ,τηλ.απειλητικα παμπολλες φορες για 5 ολοκληρα χρονια.Φυσικα αθωωθηκα ,αλλα τι να το κανω.Το σκυλι μου λειπει.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα,με τους ανθρωπους που δεν αγαπουν τα ζωα.
.Με εχουν συρει στο δικαστηριο ηδη μια φορα και σε λιγες μερες παω και δευτερη.Ο λογος; Καθε φορα που εβγαινε ο σκυλος που ειχα στη βεραντα και γαβγιζε μου εστελναν την αστυνομια και το υγειονομικο.Μου εκαναν μηνυση και το αποτελεσμα ,εδωσα το σκυλο μου τον οποιο ειχα 8 χρονια.Φολες στην βεραντα 3 φορες ,τηλ.απειλητικα παμπολλες φορες για 5 ολοκληρα χρονια.Φυσικα αθωωθηκα ,αλλα τι να το κανω.Το σκυλι μου λειπει.![]()
Η κακια κ το αδικο υπερισχυει παντα...

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος

zoulicious
Νεοφερμένο μέλος

harrisxr650
Νεοφερμένο μέλος
Το προηγουμενο βραδυ στις 23.30 περιπου βγηκε να κανει την βολτα βολτα της οπως καθε βραδυ τους τελευταιους 8 μηνες πριν ερθει να χουχουλιαση αναμεσα μας στο κρεβατι.
Η ωρα περναγε και εμεις ανυσηχουσαμε πολυ, ολο το βραδυ ημασταν στο ποδι και γυρνουσαμε γυρω γυρω φωναζοντας την αλλα τιποτα. το πρωι γυρω στις 9 που βγηκα εξω τελευταια φορα την βρηκα στα πλακακια της αυλης μου δυστηχως νεκρη με μια σταμπα απο σαλια γυρω απο το κεφαλακι της και υπολοιπο τροφης κοντα της.
αυτο το αηδιαστικο πραγμα πρεπει να συνεβει απο τις 6 και μετα καθως εκεινη την ωρα βγηκα για προτελευταια φορα εξω και δεν την βρηκα ουτε ειδα τιποτα στο συγκεκριμενο σημειο.
θελω να ρωτησω μιας και το πραγμα εχει παραγινει στην περιοχη μου τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποφυγουμε αντιστοιχες περιπτωσεις μιας και αρκετοι εχουν γατες στην γειτονια.
συγνωμη αν ειμαι σε λαθος thread και ευχομαι κανεις να μην χανει το ζωακη του με τετοιο τροπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harrisxr650
Νεοφερμένο μέλος
στις 8/12/2011 και ωρα 9 το πρωι βρηκαμε το κοριτσακι μας στην αυλη μας δηλητηριασμενο απο φολα.
Το προηγουμενο βραδυ στις 23.30 περιπου βγηκε να κανει την βολτα βολτα της οπως καθε βραδυ τους τελευταιους 8 μηνες πριν ερθει να χουχουλιαση αναμεσα μας στο κρεβατι.
Η ωρα περναγε και εμεις ανυσηχουσαμε πολυ, ολο το βραδυ ημασταν στο ποδι και γυρνουσαμε γυρω γυρω φωναζοντας την αλλα τιποτα. το πρωι γυρω στις 9 που βγηκα εξω τελευταια φορα την βρηκα στα πλακακια της αυλης μου δυστηχως νεκρη με μια σταμπα απο σαλια γυρω απο το κεφαλακι της και υπολοιπο τροφης κοντα της.
αυτο το αηδιαστικο πραγμα πρεπει να συνεβει απο τις 6 και μετα καθως εκεινη την ωρα βγηκα για προτελευταια φορα εξω και δεν την βρηκα ουτε ειδα τιποτα στο συγκεκριμενο σημειο.
θελω να ρωτησω μιας και το πραγμα εχει παραγινει στην περιοχη μου τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποφυγουμε αντιστοιχες περιπτωσεις μιας και αρκετοι εχουν γατες στην γειτονια.
συγνωμη αν ειμαι σε λαθος thread και ευχομαι κανεις να μην χανει το ζωακη του με τετοιο τροπο.
επισης να πω οτι δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει αυτο. με μια συντομη γυρα που εκανα στην γειτονια η περισσοτεροι μου ειπαν οτι τους εχουν ριξει φολα στα κατοικιδια τους. μια απο τις 3 θειες μου που μενει εδω εχει 3 γατουλες που εχουμε να τις δουμε πανω απο εβδομαδα, και στο φαρμακειο που πηγα να παρω ατροπινες και αδρεναλινη μου ειπαν οτι ερχονται πολυ συχνα και ψωνιζουν αμπουλες μπας και προλαβουν τα ζωντανα τους, εχουμε καποιες υποψιες για καποιους εδω γυρω αλλα δεν εχουμε αποδειξεις. τι διαολο ρε φουστη μου τι σκατοκοσμος ειναι αυτος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool