Φόλες στα Ιωάννινα!!

maro71

Νεοφερμένο μέλος

Η maro71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 73 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Διάβασα στις 20/12 στο facebook στο προφίλ της ζωοφιλικής ομάδας Ιωαννίνων για φόλες στην Ανατολή Ιωαννίνων αλλά και στο νησάκι στο μουσείο του Αλή πασά! Έχασα κι εγώ τον γάτο μου στην Ανατολή πριν 4 μήνες και φοβάμαι μήπως έφαγε τίποτα...! Εχω ερθει 4 φορες στα Ιωαννινα να το ψαξω, εβαλα αφισες παντου, ολη μερα ημουνα στους δρομους να ψαχνω και να ρωταω οποιον εβλεπα, ματαια ομως. Αν και ο γιος μου ηταν εδω εγω πηγαινοερχομουνα αλλα τιποτα, και διαβαζω τωρα αυτο που κανουν μερικοι να ριχνουν φολες και εχω εξοργιστει παρα πολυ απο αυτα τα κτηνη και τις απανθρωπες πραξεις τους, μα δεν θα τιμωρηθει κανεις απο αυτους τους ηλιθιους? Ελεος πια δεν ξερω τι αλλο να πω ειμαι τοσο θυμωμενη τωρα :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχεις δικιο και εγω στη ανατολη 2 φορες το σκυλι μου εφαγε φολα την 1 η φορα το προλαβα την 2 η οχι ... και αυτοι θελουν να λεγονται ανθρωποι.. αλλα με ενοχλοι που μενουν ατιμωριτοι.. αν επιανα εναν θα τον εσπαγα στο ξυλο και ας με πηγαιναν ισοβια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back