Φόλες στη Μεσσηνία

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ:
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΦΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΓΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΟΥ ΤΣΟΟΥ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.
ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
ΑΛΚΗΣΤΙΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έβαλα και αλλού. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να κάνω μια άσχετη/ηλίθια ερώτηση?:redface:

τι είναι το τσόου τσόου?:confused:

Σκυλί. Καταρχήν.. πορτοκαλί χρώμα ΠΟΛΥ μαλι.. και μπλέ γλωσσα...:)
https://www.netads.gr/images/2059_1601oGjdTQdK49D9.jpg

Σκυλί που μοιάζει με λιονταράκι.Τι να πω για το θέμα, ότι και να πω λίγο θα είναι

Παιδιά, έχω φρικάρει!:mad::mad::mad::mad: Στο Πεταλίδι είναι το εξοχικό μου και το σκυλάκι που σκότωσαν κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε γειτονικό σπίτι! Πριν τρία χρόνια ένας "φιλόζωος" μάλλον αθηναίος εγκατέλειψε ένα καθαρόαιμο σκυλάκι τσόου - τσόου αρχές Σεπτέμβρη στο χωριό.:down::down::down: Το καημένο αφού περιφέρθηκε μερικές μέρες στο χωριό αναζητώντας χάδια, φαγητό και πάνω απ' όλα σπίτι, τελικά υιοθετήθηκε από μια οικογένεια σε διπλανό χωριό. Είχαμε δει ένα κοριτσάκι με λουράκι να το περιφέρει με καμάρι στο χωριό και είχαμε ευχαριστηθεί πολύ με την κατάληξη. Φυσικά, το σκυλάκι δεν είχε την τύχη που περιμέναμε.:(:(:(:( Δυστυχώς, από ότι κατάλαβα φέτος το Πάσχα, αυτοί που το υιοθέτησαν το ζευγάρωναν για να χαρίζουν τα όμορφα κουτάβια του στους δήθεν φιλόζωους του χωριού. Η φιλοζωία τους όμως φτάνει μέχρι να το έχουν δεμένο έξω από το σπίτι, να το ταΐζουν αποφάγια, χωρίς ιατρική περίθαλψη και να το αμολάνε το βράδυ για να κάνει τη βόλτα του. Πιστεύω λοιπόν ότι το συγκεκριμένο σκυλάκι που θανατώθηκε είναι μάλλον το πανέμορφο ημίαιμο Τσοου - Τσόου του γείτονα μου ή κάποιο άλλο αδελφάκι/ξαδελφάκι του που είχε την ίδια αντιμετώπιση από τα αφεντικά του. Όσο για τα γατάκια, δυστυχώς εκείνες τις φατσούλες που τάιζα κρυφά τα βράδια φοβάμαι ότι φέτος δεν θα τις ξαναδώ.:cry::cry::cry::cry: Ήταν μάλλον πολύ ενοχλητικές για κάποιους...

ετοιμάζονται φαίνετε για τις διακοπές του καλοκαιριού και είπαν να ρίξουν μια "εκκαθάριση"

κακόψοφο νάχουν:mad:

Τους αξίζει ότι χειρότερο.

Δεν ξέρω ποιός έκανε αυτή την καταγγελία και αν είναι κάτοικος του χωριού ή όχι. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι η άσχημη νοοτροπία τους για τα ζώα. Τα ζώα τα έχουν μόνο για να τους εξυπηρετούν (οι σκύλοι για να διώχνουν τις αλεπούδες και τις νυφίτσες και οι γάτες για να σκοτώνουν αρουραίους). Επίσης πολύ φοβάμαι ότι η συμπεριφορά του προσωπικού της αστυνομίας του Δήμου Πεταλιδίου θα ήταν άθλια προς οποιονδήποτε πήγαινε εκεί για να καταγγείλει το γεγονός. Μάλλον οι σκύλοι και οι γάτες χαλούσαν το image των "χλιδάτων" εστιατορίων του χωριού και έπρεπε να φύγουν από τη μέση...

Σήμερα το πρωί που επικοινώνησα με τους γονείς μου στο εξοχικό οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Δυστυχώς πρόκειται για το σκυλάκι του γείτονα μου. Αντίο :bye::bye::bye::bye:κουκλάκι μου δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έφταιξες. Eκεί που θα πας θα συναντήσεις και τα γατόνια του χωριού που για κάποιους κάφρους ήταν ενοχλητικά...:cry::cry::cry:

Αντίο σε όλα τα ζωάκια που χάθηκαν από κακία:(

toulis αν μπορείτε τοιχοκολληστε αυτο και καντε εσείς την καταγγελια στην αστυνομια!!!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Και πάλι φέτος το καλοκαίρι,όπως πέρσι το χειμώνα,κάποιοι υπάνθρωποι δηλητηρίασαν και καταδίκασαν σε φριχτό θάνατο αδέσποτα ζώα της περιοχής,ενήλικα και κουτάβια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως ζωόφιλοι,προσπαθούμε να τα φροντίζουμε και έχουμε ήδη στειρώσει κάποια απ αυτά για να μην γεννάνε και να μην δημιουργουν νέα.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους αφαιρούμε τη ζωή!

Τα ζώα που πέθαναν ήταν ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ,αφού είχαν κάνει εξετάσεις αίματος.

Εχουμε κάνει μήνυση κατ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα και έτσι,όποιον βρούμε να δηλητηριάζει ζώα,πράξη παράνομη σύμφωνα με το ν.3170/2003,θα έχει ήδη δικογραφία σχηματισμένη εις βάρος του.

Σας παρακαλούμε ΜΗΝ σκοτώνετε τα αδέσποτα ζώα.
Σας παρακαλούμε,αν δείτε κάποιον να δηλητηριάζει ζώο να το καταγγείλετε στην Αστυνομία.

Είναι υπόθεση όλων μας και ο αποτρόπαιος δηλητηριασμός δείχνει το χαμηλό επίπεδο των ανθρώπων που το πράττουν.

Σας ευχαριστούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back