mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω μιλησει με τον δικηγορο τσαουση γεωργιο για να κανω μηνυση.και απο καποιο σωματειο μου ειπαν οτι θα με υποστηριξουν.κολησα αφισσες στη γειτονια και εβαλα σε ολα τα παρκαρισμενα αυτοκινητα στη γειτονια φλαιερς.στην αστυνομια εκανα καταγγελια του συμβαντος και θα παω μια απο τις γατες για νεκροψια στην πανεπιστημιακη κλινικη αυριο.ο κτηνιατρος που εκανε νεκροψια σε μια απο τις γατες ειναι ιδιωτης και τα δικαστηρια δεχονται μονο απο του δημοσιου.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ και μία εβδομάδα έχει εξαφανιστεί η Μαυρούλα, η μόνη αδέσποτη που είχε μείνει στη γειτονιά μου (Μπότσαρη - Άγιος Θεράποντας) και άκουσα και για μαζική εξαφάνιση γατιών μέχρι σχεδόν την περιοχή της Κληματαριάς....
Αναφέρθηκε ήδη η ΥΦΑΝΕΤ, η yasmin ανακοίνωσε την περιοχή Γαλαξία... Μιλάμε δηλαδή για την περιοχή Παπάφη - Τούμπα και ανατολικότερα.
Ρε παιδιά...
Γιατί αυτό έχει αρχίσει να μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο;

Δεν τολμώ καν να ξεστομίσω αυτό που σκέφτομαι - μη βρούμε και τον μπαλά μας, αλλά στο Δήμο Τριανδρίας που είναι δίπλα... γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;

Έχει κανείς τη δυνατότητα να το ψάξει;
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ και μία εβδομάδα έχει εξαφανιστεί η Μαυρούλα, η μόνη αδέσποτη που είχε μείνει στη γειτονιά μου (Μπότσαρη - Άγιος Θεράποντας) και άκουσα και για μαζική εξαφάνιση γατιών μέχρι σχεδόν την περιοχή της Κληματαριάς....
Αναφέρθηκε ήδη η ΥΦΑΝΕΤ, η yasmin ανακοίνωσε την περιοχή Γαλαξία... Μιλάμε δηλαδή για την περιοχή Παπάφη - Τούμπα και ανατολικότερα.
Ρε παιδιά...
Γιατί αυτό έχει αρχίσει να μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο;
Δεν τολμώ καν να ξεστομίσω αυτό που σκέφτομαι - μη βρούμε και τον μπαλά μας, αλλά στο Δήμο Τριανδρίας που είναι δίπλα... γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;
Έχει κανείς τη δυνατότητα να το ψάξει;
Ωχ, μη μου λες τέτοια... Εγώ πηγαίνω στην περιοχή κάτω από τον Άγιο Θεράποντα κάθε απόγευμα. Έναν πολύ όμορφο μαυρούλη tuxεedo που ταϊζω έχω κάποιες μέρες να τον δω:cry:. Θα έχω το νου μου και αν δω κάτι ύποπτο θα πέσει σύρμα (και ξύλο).
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι Πανελλαδικό φαινόμενο.
Παντού πέφτουν, με το τσουβάλι...

Σταμάτησα να πηγαίνω βόλτα τον σκύλο... και ακούω και τα ίδια απο πολλά μέρη της Ελλάδας.
Παιδιά, μαζέψτε όσα γατιά, αν μπορείτε... μάλλον θα τα καθαρίσουν όλα, για να μην γεμίσουμε γεννητούρια..

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και στη γειτονιά μου ο δήμαρχος ήρθε και πήρε τις περισσότερες αδέσποτες γατούλες.Τώρα που τις πήγε;!
Άστο.. σίγουρα όχι σε σπίτια...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και στη γειτονιά μου ο δήμαρχος ήρθε και πήρε τις περισσότερες αδέσποτες γατούλες.Τώρα που τις πήγε;!
Άστο.. σίγουρα όχι σε σπίτια...![]()
Μάλλον τις <<εξαφάνισε>>!!!
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βασω ειδοποιησαμε ηδη τη γειτονια η κοπελα ξεκινησε μυνηση και ενας γειτονας μας εστειλε και μαιλσημερα το πρωι βρηκα εγω και ενας γειτονας νεκρες 7 γατες.ο κτηνιατρος ειπε οτι ειναι φολλα.μενω στη θεσσαλονικη.κατι υποπτο συμβαινει στην πολυκατοικια ΥΔΡΑΣ 4 απεναντι απο το 24 ο ΛΥΚΕΙΟ.εκανα μηνυση κατα αγνωστων.εχω υποψιες για ενα συγκεκριμενο ατομο με το οποιο μιλησα και κατω απο το αυτοκινητο του βρηκα ενα απο τα θυματα.αν καποιος μενει στη γειτονια μου κατω απο την υφανετ ας μου στειλει μηνυμα μηπως παρατηρησε κατι περιεργο.οι γατες ηταν στειρωμενες.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Για ποιά περιοχής μιλάς ότι έγινε αυτό??
Koιτάξτε δεν είμαι και σίγουρη.Γιατί λέει ότι είναι φιλόζωος.Μπορεί να τις πήγε κάπου όμορφα!Δεν είμαι σίγουρη γι αυτό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα με σκυλιά.Μία κυρία είχε 2 σκυλιά.Το ένα πέθανε από καρκίνο και το άλλο από φόλα.Επειδή αυτή η κυρία έχει κάποιο πρόβλημα με τους απο πάνω της,μάλλον αυτοί δηλητηρίασαν το σκυλί.
Και κάτι τελευταίο.Στον απέναντι δρόμο από το σχολείο είχα συναντήσει κάποιες νεκρές γάτες.Δεν ξέρω από τη πέθαναν.Πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει,γιατί δεν είναι δυνατόν γάτα νεκρή 5-6 μέρες στο δρόμο και κανείς να μην την μαζέβει.
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Εννοείς για την οδό Υδρας ή για κάπου αλλού?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δεν πήρα απάντηση για ποιά περιοχή μιλάς, μπορείς να το αναφέρεις σε παρακαλώ?
Εννοείς για την οδό Υδρας ή για κάπου αλλού?
Δεν ξέρω αν ρωτάτε εμένα,
αλλά αν ρωτάτε η περιοχή είναι Συκιές!Ίσως όμως ο δήμαρχος να τις πήγε κάπου όμορφα.
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι νεκρές γάτες στους δρόμους και κανένας να μη τις μαζέβει.
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool