ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
01-03-09
09:47
Ο Δήμος Συκεών δεν νομίζω ότι μαζεύει γάτες για στείρωση γιατί αν ήταν έτσι θα στείρωνε και τις δεκάδες γάτες στην περιοχή του Κολυμβητηρίου. Να ξέρεις όμως ότι στις Συκιές εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο εμφανίστηκαν δύο αγέλες από σκυλιά που πνίγουν τις γάτες, φτάνουν μέχρι και Νεάπολη. Δυστυχώς επειδή για να πιαστούν αυτά τουλάχιστον να στειρωθούν ήθελε αρκετή προσπάθεια και υπομονή, ο Δήμος δεν διέθετε τέτοια πολυτέλεια και παρά τις συχνές εκκλήσεις δικηγόρου της περιοχής και στην υπηρεσία του Δήμου αλλά και στο συνεργαζόμενο σωματείο και στην συνεργαζόμενη πανσιόν, τα σκυλιά αυτά δεν πιάστηκαν ποτέ, εκτός από 3 που έπιασε η ίδια η δικηγόρος και τα έχει ένα χρόνο σε πανσιόν και άλλα 4 που έπιασα εγώ (τα δύο σε οίστρο) και στειρώθηκαν μέσω του Δήμου αλλά δεν τα άφησα ξανά ελεύθερα για να περιορίσουμε την εξαφάνιση των γατιών στην περιοχή. Κυκλοφορούν όμως ακόμα πάρα πολλά από αυτές τις αγέλες και εξαφανίζουν τις γάτες, έχει τύχει να γίνει και μπροστά μου.
Εγώ μένω πολύ ψηλά,ούτε στη Νεάπολη,ούτε στο κολυμβυτήριο.(μένω κοντά στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Συκεών).Μπράβο σας που πιάσατε κάποια σκυλιά.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Η vasso h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
01-03-09
11:01
Εννοώ το κολυμβητήριο Συκεών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
01-03-09
11:16
Εννοώ το κολυμβητήριο Συκεών.
Ναι,κατάλαβα πιο κολυμβυτήριο ενοούσατε.Εγώ μένω κοντά στο άλσος και στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Συκεών.Μάθατε τίποτα άλλο για αυτά τα σκυλιά;
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Η vasso h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
01-03-09
11:50
Ακόμα κυκλοφορούν και θερίζουν.Ενα από αυτά πριν λίγους μήνες γέννησε μέσα στο άλσος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum