Φόλες στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης

fotalop

Νεοφερμένο μέλος

Η fotalop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Θανατώθηκαν 2 γάτες του σπιτιού μου που ζούσαν έξω στον κήπο και δεν ξέρω πόσες άλλες αδέσποτες. Όλα αυτά μέσα σε μια μέρα τρέχοντας στον κτηνίατρο, που δεν προλάβαινε να κάτι τίποτα. Έχω άλλη μία γάτα, την οποία έχω κλείσει μέσα στο σπίτι. Είμαστε ολοι πολύ ταραγμένοι, ειδικά τα παιδιά μου. Υποπτεύομαι ποιοί το κάνουν αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Δεν ξέρω τί να κάνω και πώς να προστατεύσω εγώ κι η γειτόνισσά μου τις γάτες που έχουν απομείνει. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καποια φιλοζωικη ομαδα λογικα. Για αστυνομια δεν θα το ελεγα διοτι δεν νομιζω οτι θα νοιαστουν ιδιαιτερα...
Φροντισε οσο μπορεις να εχεις χορτατη την αλλη γατουλα οποτε να μην θελουν να φανε αυτο που ριχνουν με τη φολα.
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να σταματησουν συντομα αυτα τα τραγικα φαινομενα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για γερα νευρα βεβαια, να παρακολουθεις (τις κινησεις οσον αφορα τα γατια εννοω) αυτων που πιστευεις οτι ειναι υπαιτιοι και αν εχεις καποιον μαρτυρα να κανεις μυνηση. Επισης εαν φωναξεις την αστυνομια, οσο και αν λεμε οτι δεν τους καιγεται καρφι, νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι να μαζεψουν τις γατες και να κανουν νεκροψια. Εαν βρεθει δηλητηριο μπορεις να κατεις καταγγελια κατα αγνωστου. Αν εισαι σιγουρη ποιοι το εκαναν αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις μπορεις να τους μιλησεις και να τους υπενθυμισεις οτι η δολοφονια ζωων ειναι εγκλημα κι οτι θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να τους σταματησεις. Φανταζομαι οτι ειναι καφροι, αλλα δε θα θελουν και μπελαδες εαν σε δουν αποφασισμενη.
Λυπαμαι πολυ για τις γατες σας, τι να πω κι εγω οτι ελπιζω να σταματησουν αυτα τα φαινομενα? η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...

Ρε παιδιά...πώς μπορούν και προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις;;;; Tί λέω τώρα ε;;; Μιλάμε για εξαιρετικά επώδυνο θάνατο,μόνο που το σκέφτομαι φρικάρω με τα καθίκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back