Φόρουμ κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα

όσο για τα πουλία ψάξε για τη νομοθεσία ώστε άν μπορείς να τους το γυρίσεις....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντος αυτές πρέπει να είναι πολύ ηλ.... για να τους ενοχλεί ένα γατάκι....

Στην πραγματικότητα δεν τους φταίει το γατάκι, αλλά εγώ που δεν θέλω να παντρευτώ τον κοντοστούπη αστυνόμο γιο τους!!!:blink::blink::blink:
Καλέ είναι μουρλός ο κόσμος. Μου είχαν έρθει στη γιορτή μου έτσι ξεκάρφωτα στο άσχετο,όταν πρωτοήρθα στο σπίτι, μάνα και γιος και στην ψύχρα μου ζητήσαν να τον παντρευτώ, γιατί λέει με ερωτεύτηκε που με είδε...:lol::lol::lol::lol: ( Τις έχουν ξεμείνει 3 γιοι ανύπαντροι άνω των 45 ετών και ψάχνει να τους πασσάρει!!!).
Από τότε μου έχουν κάνει τη ζωή κόλαση. Όλα τα ανέχτηκα ( μέχρι να είναι οι συνθήκες κατάλληλες να φύγω), αλλά για το γατί μου δεν σηκώνω τίποτα, ούτε για αστείο! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλω αν εχετε καταγγελιες εστω και ανωνυμες βαζετε τις στο φορουμ για να τις βλεπουν κι αλλοι
https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/

Σε καθε ενοτητα περιοχης εχει επωνυμες για αδεσποτα για Ιδιοκτητα για αγρια και για ανωνυμες καταγγελίες

ΟΚ Υασμίν.

:) ευχαριστουμε

Απλά να το προσέξεις γιατί εμένα η τρελή γειτόνισσα μου εξαφάνισε 2 γατάκια από τον κήπο.Φυσικά της έκανα την ζωή κόλαση και συμμορφώθηκε κάπως. Ισως και να σκέφτεται τα χειρότερα:lol:

Απλά να το προσέξεις γιατί εμένα η τρελή γειτόνισσα μου εξαφάνισε 2 γατάκια από τον κήπο.Φυσικά της έκανα την ζωή κόλαση και συμμορφώθηκε κάπως. Ισως και να σκέφτεται τα χειρότερα:lol:

Για γράψε μου σε ΠΜ. τι της έκανες...να παίρνω ιδέες.
Όσο για το γατούλη μου, τι να πω. Του φοράω σαμαράκι και πάνω σε αυτό πιάνω και το σκοινί που είναι για τη βόλτα σκύλου και ξετυλίγεται ή μαζεύει ως 8 μέτρα και τον αφήνω έτσι μόνο. Και μόλις τον ακούσω να νιαουρίσει καταλαβαίνω ότι μπλέχτηκε και πάω και τον ξεμπερδεύω. :/:
Δεν του αρέσει κιόλας να τραβάει όλο αυτό και θυμώνει, αλλά από το να πάει κολλητά στον τοίχο της άλλης ή χειρότερα μέσα και να μου το χτυπήσουν...
Σήμερα βρήκα 2 πέτρες στην αυλή. :mad: Θα τις καθαρίσω τις παπαδιές και θα με δείτε στις ειδήσεις...τουλάχιστον να με αφήσουν στη φυλακή να έχω μια γάτα μαζί μου. :P

ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. :)ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΝΑΖΩ ΧΝΟΥΔΩΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ :DΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΚΙΑ. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!;)

ΖΕΝΑ, όπως θα διάβασες και στη σχετική προειδοποίηση πάνω από το κουτάκι της απάντησης, η γραφή μόνο με κεφαλαία δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ. Κάνουν δυσκολότερη την ανάγνωση των μηνυμάτων σου και στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν ότι φωνάζεις. Σε παρακαλώ να διορθώσεις το μήνυμά σου.

logokak.28201643_std.jpg

To banner του φορουμ για οσους εχουν μπλόγκ η σαιτ.

Το σαββατοκύριακο θα συναντηθω με δικηγορο και θα αρχισουμε την δουλεια της ενημερωσης στα νομικα πανω σε συγκεκριμένα παραδείγματα και γενικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back