Φώτης, γατούλης μόνος, ψάχνει...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Βρέθηκα πεταμένος σε κάτι παρτέρια, σε πάρκινγκ κεντρικού σούπερ μάρκετ. Για καλή μου τύχη, με είδε μια κυρία, η οποία με τα χίλια ζόρια, γιατί το έπαιζα βαρύμαγκας, κατάφερε να με πιάσει και να με μεταφέρει σε ασφαλές σημείο, πριν γινόμουν κι εγώ μια μουτζούρα στον δρόμο. Είμαι περίπου 3,5 μηνών αγόραρος, πλήρως αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και με καλούς τρόπους.Θα δοθώ μόνο για σπίτι και με προυπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Αρ.τσιπ 968000010056480

551587_428136457226667_486966015_n.jpg

600684_428140060559640_453058470_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και άλλος κούκλος!! Καλή σου τύχη μικρέ! Να βρεις σύντομα σπιτάκι!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο γλυκός μας Φώτης καλοπερνάει σπίτι του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, τι τσουνάμι υιοθεσιών είναι αυτό! Μπράβο σας, κ φτου-φτου να μην σας ματιάξω. Το έλεγα εγώ ότι έχετε γάτες-μοντέλα, το επιβεβαίωσα κ χθες στην έκθεση γάτας. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχες έρθει μωρέ;Μάλλον δεν σε πέτυχα.
Είδες τα μοντελάκια μας;:D

Φυσικά κ τα είδα...κι εκείνο το μοναδικό γούνινο μπαλλάκι 3 μηνών, Blinx νομίζω λέγεται ή κάπως έτσι. Ήμουν με μια φίλη που γνωρίζει μια κοπέλα από εσάς, την Αλίνα (μου διαφεύγει το επίθετό της). Τη γνώρισα κι εγώ όταν έφευγα, εκείνη ερχόταν με το απίθανο μωράκι της.

Ναι, το σκατό Bings, έκλεψε την παράσταση :P

Ε όχι κ σκατό! Ένα μικρό θαύμα είναι! Εύχομαι γρήγορα σ'ένα φανταστικό σπιτάκι να τον νταντεύουν όλη μέρα... Φωτάκι, sorry που σου κλέψαμε το topic σου κ μιλάμε γι'άλλα γατιά...:offtopic:αλλά αφού έχεις ήδη υιοθετηθεί, θα δείξεις μεγαλοψυχία κ δεν θα διαμαρτυρηθείς...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back