xristinakats
Νεοφερμένο μέλος
φορουσε κοκκινο λουρακι με κουδουνακι που ισως εχει κοπει μηπως καποιος την εχει δεί?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
όσο περισσότερα μπορείς.
Αν ήταν αστείρωτη υπάρχει περίπτωση να μπερμπαντεύει
έτσι κι αλλιώς όμως μην αφήνεις μαγαζί για μαγαζί και κολώνα που να μην δώσεις αφισσακι.
Καλή τύχη σου εύχομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχομαι συντομα να τον εχεις στην αγκαλια σου ξανα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
xristinakats
Νεοφερμένο μέλος
παιδια συγνωμη ηθελα να κανω like στις απαντήσεις σας και μου εβγαλε αρνητικη απάντηση γιατι?
mickey mouse
Διάσημο μέλος
παιδια συγνωμη ηθελα να κανω like στις απαντήσεις σας και μου εβγαλε αρνητικη απάντηση γιατι?
θα πάτησες κατα λάθος στο κόκκινο κουμπάκι
δεν πειράζει θα στο διορθώσω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η γατουλα ειναι αυτη που εχω φωτο,προσπαθησα να κατεβασω και αλλες αλλα δεν μπορεσα μπορει να με βοηθησει καποιος πως μπορω να κατεβάσω φωτο της? οσο για την αναζητηση ψαχνω συνεχως διχως αποτέλεσμα το εχω πει σε ολους εδω γυρω μα κανεις δεν την εχει δει, εχει και πολλα χωραφια και εχω ψαξει παντου μα δυστυχως τιποτα ακομα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω..φοβαμαι οτι μπορει καποιος να την εχει παρει...δεν ξερω τι αλλο να πω... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Σου στελνω pm πως να ανεβασεις φωτο.

speri
Διάσημο μέλος
xristinakats
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
xristinakats
Νεοφερμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool