ΧΑΘΗΚΕ η γατούλα μου στο Γαλατάκι Κορινθίας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

xristinakats

Νεοφερμένο μέλος

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! χαθηκε η γατουλα μου στις 2/12/2010 στο Γαλατάκι Κορινθίας ψαχνω μεχρι και σημερα δεν την εχω βρει..
φορουσε κοκκινο λουρακι με κουδουνακι που ισως εχει κοπει μηπως καποιος την εχει δεί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα η πιο καλή λύση είναι να βάλεις παντού αφισσάκια
όσο περισσότερα μπορείς.
Αν ήταν αστείρωτη υπάρχει περίπτωση να μπερμπαντεύει
έτσι κι αλλιώς όμως μην αφήνεις μαγαζί για μαγαζί και κολώνα που να μην δώσεις αφισσακι.
Καλή τύχη σου εύχομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμ μπορεις βαλε ενα τηλεφωνο και μια φωτογραφια. Βοηθαει πολυ! Μπορεις να τυπωσεις αφισακια και να τα κολλησεις εξω απο κεντρικα μερη. πχ: εξω απο σουπερ μαρκετ, πετ σοπ, κτηνιατρεια, πλατειες κ.α Αμα θελεις μπορω να σου φτιαξω και εγω αφισα και να στην στειλω μεσο πμ (προσωπικο μηνυμα):) Ευχομαι συντομα να τον εχεις στην αγκαλια σου ξανα!

Σου εύχομαι να τη βρεις σώα και αβλαβή!

η γατουλα ειναι αυτη που εχω φωτο,προσπαθησα να κατεβασω και αλλες αλλα δεν μπορεσα μπορει να με βοηθησει καποιος πως μπορω να κατεβάσω φωτο της? οσο για την αναζητηση ψαχνω συνεχως διχως αποτέλεσμα το εχω πει σε ολους εδω γυρω μα κανεις δεν την εχει δει, εχει και πολλα χωραφια και εχω ψαξει παντου μα δυστυχως τιποτα ακομα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω..φοβαμαι οτι μπορει καποιος να την εχει παρει...δεν ξερω τι αλλο να πω... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

παιδια συγνωμη ηθελα να κανω like στις απαντήσεις σας και μου εβγαλε αρνητικη απάντηση γιατι?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
παιδια συγνωμη ηθελα να κανω like στις απαντήσεις σας και μου εβγαλε αρνητικη απάντηση γιατι?

θα πάτησες κατα λάθος στο κόκκινο κουμπάκι
δεν πειράζει θα στο διορθώσω

η γατουλα ειναι αυτη που εχω φωτο,προσπαθησα να κατεβασω και αλλες αλλα δεν μπορεσα μπορει να με βοηθησει καποιος πως μπορω να κατεβάσω φωτο της? οσο για την αναζητηση ψαχνω συνεχως διχως αποτέλεσμα το εχω πει σε ολους εδω γυρω μα κανεις δεν την εχει δει, εχει και πολλα χωραφια και εχω ψαξει παντου μα δυστυχως τιποτα ακομα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω..φοβαμαι οτι μπορει καποιος να την εχει παρει...δεν ξερω τι αλλο να πω... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σου στελνω pm πως να ανεβασεις φωτο.:)

Ελπιζω να βρεις συντομα το γατουνακι σου και να ειναι ολα μια χαρα...

μακαρι!!! αλλα εχω αρχισει και απογοητευομαι δυστυχως οσο και να ψαχνω δεν τη βρίσκω και δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Η γατουλα ειναι στειρωμενη?

ναι ηταν στειρωμένη. μηπως γνωρίζεις τιποτα για την τυχη της?

Οχι, δυστυχως:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back