Χάθηκαν και οι 3 γάτοι μου !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Giorgio17

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιωργος! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
παιδια,εδω και 2 εβδομαδες εχω χασει τους 3 γατους μου :( μου ειπαν οτι ειναι περιοδος αναπαραγωγης μα δεν εχουν εμφανιστει καθολου...οποιος ξερει κατι για το ποτε και αν ερθουν ας μου πει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: χαθηκαν και οι 3 γατοι μου :(

Αν μπορεις, βαλε καποιο τηλεφωνο ή καποιο μαιλ:)
Επισης αν μπορεις βαλε καμμια φωτογραφια τους, βοηθαει παρα πολυ:)
Μπορεις επισης να βαλεις και αφισακια στους δρομους και σε κεντρικα μερη, μπορει να σε βοηθησουν!

Ευχομαι να ειναι κοντα σου συντομα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: χαθηκαν και οι 3 γατοι μου :(

σε ευχαριστω!!Θα δω τι μπορω να κανω αλλα δεν νομιζω να με βοηθησουν αυτα...μενω σε περιοχη απομακρυσμενη,σε βουνο να σου δωσω να καταλαβεις..οποτε δεν νομιζω και να βαλω φωτογραφιες τους και αφισες οτι θα με βοηθησει αυτο :( ... εχω απογοητευτει..και φοβαμαι μην τα δω πουθενα σκοτομενα... :(

οταν τα ζωα κυκλοφορουν εξω ειναι λογικο να διατρεχουν κινδυνους.αυτοκινητα,δηλητηρια απο κατι καλους ανθρωπουσ!πωσ μπορεις ναχεισ τα ζωα εξω και να σαι ησυχος;καλα και να ζευγαρωνουν ανεξελεγκτα΄;δεν ξερω.λιγη υπευθυνοτητα χρειαζεται.πρεπει να μαθουμε να ειμαστε υπευθυνοι και να αγαπαμε πραγματικα.

Αγαπητη Στελλα νομιζω οτι δεν ειναι αναγκη να επιτηθεσε ετσι στον Γιωργο..!:hmm: Δεν μπορεις να ξερεις γιατι δεν εχει μεσα τα γατια....και επισης δεν ειναι ο μονος που φροντiζει αδεσποτα!!! Ισα ισα αυτο τον κανει αξιεπαινο....! :clapup: Εγω παλι δεν θελω με τιποτα να δενομαι με αδεσποτα ζωακια γιατι αν μου παθουν κατι θα κλαιω συνεχεια..:( Τα εχω ταισει καμια 2-3 φορες αλλα ως εκει..!

Αγαπητε Γιωργο...ειναι λογικο εφοσον τα γατακια σου ειναι εκτος σπιτιου να συνεβαινε και αυτο...Ειτε λογο αναπαραγωγης τους...ειτε για οποιονδηποτε λογο, απο την στιγμη που δεν εχεις τον πληρη ελεγχο τους!! Εγω παλι ελπιζω να βρεθουνε συντομα...και εαν εχεις καποιον τροπο να τα περιοριζεις κοντα στο σπιτι σου...καντον...γιατι οι κυνδινοι εκει εξω ειναι παρα πολλοι..!! Ευχομαι και παλι να μην εχει συμβει κατι..! :redface:

Φιλικα
Μαγδα

εχεις δικιο μαγδα.καλα κανει ο γιωργος και φροντιζει αδεσποτα.αλλα ελεγε οτι εχασε τα γατια του.

Εεεε λογικο ειναι Στελλα μου αν τα φροντιζει καιρο να τα θεωρει δικα του...:/:!! Για αυτο και εγω το αποφευγω σαν το διαολο αυτο το κομματι με τα αδεσποτα...Ενα μικρο γατακι απο αυτα που τριγυρνανε εξω απο το σπιτι μου...το ειχα βρει νεκρο εξω απο τις σκαλες μου...και παρολο που δεν το ειχα δεθει με κανενα απο ολα τους....ξες πως πονεσε η καρδουλα μου?? :( Τελος παντων...! Μακαρι να εχει αισιο τελος το θεμα...!!:confused:

Γιωργο ευχομαι να βρεθουν τα γατακια σου...μεσα απο την ψυχη μου...

σασ ευχαριστω για την στηριξη!!και οσο για το οτι ταιζω τα αδεσποτα το ξρω,ειναι μειων μου...γιατι και εγω οταν παθαινουν κατι,τρελενομαι και στεναχωριεμαι πολυ...αφου εγιναν ετσι τα πραγματα εαν ερθουν θα τους στειρωσω και θα τους απομακρυνω απο τους κυνδινους!!!θα σασ ενημερωσω εαν εχω εξελιξεις!Και παλι ευχαριστω!

Θα περιμενουμε νεα σου!
Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Και εγώ, αν έμενα σε βουνό όπως ο Γιώργος θα τα έβγαζα και έξω. Γιώργο, λογικά θα γυρίσουν γρήγορα γιατί όντως είναι εποχή αναπαραγωγής. Απλά έχε υπόψη σου μήπως βρεις ένα τρόπο να τα περιορίσεις κάπως

Σε ευχαριστω!Αυτο θα κανω εαν γυρισουν θα τα περιορισω...

Δεν ειναι οι δικοι μου...τους δικους μου τους εχω στο προφιλ μου...και τους 3 ... :(

Αφού τα φροντίζεις και τους δείχνεις οτι τα αγαπάς θα γυρίσουν,πιστευω.:)
Μπράβο πάντως που φροντίζεις αδεσποτάκια:D και εγώ είχα βρει ένα και το φρόντιζα αλλά ήταν πολύ μικρό και είχε πνευμονία όταν το βρήκα προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε..Το είχα μόνο 3 μέρες και παρόλα αυτά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ:'(:'(
Τέσπα εύχομαι το καλύτερο για τα γατάκια σου...:)μακάρι να βρεθούν σύντομα.:/::/:

Φωτογραφια προφιλ ειναι μονο ο ενας γατουλης...:/:

ειμαι καινουριος εδω και δεν ξερω πολλα πραγματα!Σας ευχαριστω για την στηριξη και παλι,αλλα οσο περνανε η μερες τοσο πιο πολυ απογουτευομαι...Θα ηθελα μονο να ξερω οτι ειναι καλα...αν δεν θελουν να γυρισουν δεν θα τα πιεσω..και αυτος ειναι και ενας λογος που δεν ηθελα να τα κρατησω μες το σπιτι...διοτι νομιζω οτι ετσι τα κρατας φυλακισμενα ( ειναι δικη μου γνωμη ) το ξερω ομως οτι δεν ειναι ετσι αλλα λειτουργω αλλιως...Σας ευχαριστω και παλι αλλα πιστευω αν ηταν θα ειχαν γυρισει οποτε τσαμπα ελπιζω... :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back