Giorgio17
Νεοφερμένο μέλος
μου ειπαν οτι ειναι περιοδος αναπαραγωγης μα δεν εχουν εμφανιστει καθολου...οποιος ξερει κατι για το ποτε και αν ερθουν ας μου πει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Αν μπορεις, βαλε καποιο τηλεφωνο ή καποιο μαιλ

Επισης αν μπορεις βαλε καμμια φωτογραφια τους, βοηθαει παρα πολυ

Μπορεις επισης να βαλεις και αφισακια στους δρομους και σε κεντρικα μερη, μπορει να σε βοηθησουν!
Ευχομαι να ειναι κοντα σου συντομα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgio17
Νεοφερμένο μέλος

σε ευχαριστω!!Θα δω τι μπορω να κανω αλλα δεν νομιζω να με βοηθησουν αυτα...μενω σε περιοχη απομακρυσμενη,σε βουνο να σου δωσω να καταλαβεις..οποτε δεν νομιζω και να βαλω φωτογραφιες τους και αφισες οτι θα με βοηθησει αυτο
... εχω απογοητευτει..και φοβαμαι μην τα δω πουθενα σκοτομενα... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορεις να ξερεις γιατι δεν εχει μεσα τα γατια....και επισης δεν ειναι ο μονος που φροντiζει αδεσποτα!!! Ισα ισα αυτο τον κανει αξιεπαινο....!
Εγω παλι δεν θελω με τιποτα να δενομαι με αδεσποτα ζωακια γιατι αν μου παθουν κατι θα κλαιω συνεχεια..
Τα εχω ταισει καμια 2-3 φορες αλλα ως εκει..! Αγαπητε Γιωργο...ειναι λογικο εφοσον τα γατακια σου ειναι εκτος σπιτιου να συνεβαινε και αυτο...Ειτε λογο αναπαραγωγης τους...ειτε για οποιονδηποτε λογο, απο την στιγμη που δεν εχεις τον πληρη ελεγχο τους!! Εγω παλι ελπιζω να βρεθουνε συντομα...και εαν εχεις καποιον τροπο να τα περιοριζεις κοντα στο σπιτι σου...καντον...γιατι οι κυνδινοι εκει εξω ειναι παρα πολλοι..!! Ευχομαι και παλι να μην εχει συμβει κατι..!

Φιλικα
Μαγδα
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
!! Για αυτο και εγω το αποφευγω σαν το διαολο αυτο το κομματι με τα αδεσποτα...Ενα μικρο γατακι απο αυτα που τριγυρνανε εξω απο το σπιτι μου...το ειχα βρει νεκρο εξω απο τις σκαλες μου...και παρολο που δεν το ειχα δεθει με κανενα απο ολα τους....ξες πως πονεσε η καρδουλα μου??
Τελος παντων...! Μακαρι να εχει αισιο τελος το θεμα...!!
Giorgio17
Νεοφερμένο μέλος
Ευχομαι να πανε ολα καλα!
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorgio17
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Adespoto.gr - Βρέθηκαν 2 γάτοι! Μήπως τους χάσατε;
Giorgio17
Νεοφερμένο μέλος

Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος

Μπράβο πάντως που φροντίζεις αδεσποτάκια
και εγώ είχα βρει ένα και το φρόντιζα αλλά ήταν πολύ μικρό και είχε πνευμονία όταν το βρήκα προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε..Το είχα μόνο 3 μέρες και παρόλα αυτά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ

Τέσπα εύχομαι το καλύτερο για τα γατάκια σου...
μακάρι να βρεθούν σύντομα.

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Giorgio17
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool