Χάθηκε Γάτος γκρι με λευκό στα σύνορα Παγκρατίου-Βύρωνα στις 27 πρός 28/12/2011

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Θεόφιλος

Νεοφερμένο μέλος

Ο Θεόφιλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Χάθηκε στις 27 πρός 28/12/2011 στα σύνορα Παγκρατίου και Βύρωνα περί των οδών Ιλιάδος με Αρύββου , είναι αρσενικός αδύνατος( (δίχρωμο τρίχωμα, γκρί τιγρέ με λευκό) και φορούσε μωβ λουράκι με κίτρινο καμπανάκι, ακολουθεί ιατρική αγωγή και εχει σπασμένο τον πάνω δεξιό του κυνόδοντα.... αν κάποιος τον είδε παρακαλώ πολύ ας επικοινωνήσει στον αριθμό : 6934216647

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Θεοφιλος.jpg
    Θεοφιλος.jpg
    426,9 KB · Εμφανίσεις: 63
Απάντηση: Χάθηκε Γάτος γκρί με λευκό στα σύνορα Παγκρατίου-Βύρωνα στις 27 πρός

Δε θέλω να σου δώσω ελπίδες αλλά στη γειτονιά μου κυκλοφορεί ένας τέτοιος γατούλης τώρα τελευταια αλλά είναι φοβικός και αδυνατισμένος..
Εάν είναι αυτός, τον έχω ταίσει 3-4 φορές και έχω σταθερά νερό και τροφή..
Μένεις κοντά μου..Σου στέλνω πμ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε θέλω να σου δώσω ελπίδες αλλά στη γειτονιά μου κυκλοφορεί ένας τέτοιος γατούλης τώρα τελευταια αλλά είναι φοβικός και αδυνατισμένος..
Εάν είναι αυτός, τον έχω ταίσει 3-4 φορές και έχω σταθερά νερό και τροφή..
Μένεις κοντά μου..Σου στέλνω πμ..
Αδυνατισμένος ειναι ναι λόγω προβλήματος υγείας και φοβάμαι μην καταπέσει....μετά θα ειναι πολύ δύσκολο να επανέλθει και κυρίως να επιστρέψει....έστω κι αν δεν είναι αυτός αν δε σου είναι κόπος στείλε μου ενα μήνυμα το τηλέφωνο μου είναι 6934216647 η ακόμα και αναπάντητη να σε καλέσω! σε ευχαριστώ πολύ!!!

Θεοφιλε ελπιζω να εχεις βαλει αφισες με τη φωτο του στην περιοχη.(με ενα τηλεφωνο παντα)..Βοηθανε παρα πολυ
Μην περιμενεις ομως μονο,πρεπει οπωσδηποτε να βγαινεις εξω καποιες ωρες να την ψαχνεις..κυριως βραδυ που εχει περισσοτερη ησυχια.

Δες και εδω...ελπιζω να σε βοηθησει.Μακαρι να βρεθει..

Αφίσες δεν έβαλα ακόμη σε δρόμους τώρα το φτιάχνω...όμως εχω καλύψει πολλά χιλιόμετρα στη γύρω περιοχή με εκτενή έρευνα σε κάθε δρόμο....τώρα πάλι βγαίνω ! ευχαριστώ για τη συμβουλή και το ενδιαφέρον!

Επέστρεψε μόνος του σήμερα το πρωί !! Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοηθεια!!! ελπίζω και εύχομαι ολα να επιστρέψουν .

Πολύ χάρηκα για το γατάκι, και η δικιά μου την είχε κοπανήσει μια φορά αλλά γύρισε μόνη της μετά από 2 ώρες, δεν αντέχουν πολύ μακριά μας :)

Πολύ ευχάριστα τα νέα. Πρόσεξε πάλι μη σου ξεφύγει. Το δις εξαμαρτείν .....

Μου το χει σκάαει άλλες 2 φορές! είναι φοβερός απατεώνας ,ανόιγει τα παράθυρα μόνος του ....:-) κατι θα σκεφτώ! Να είστε καλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back