Χάθηκε γάτα Περσίας στο Μαρούσι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mkerr

Νεοφερμένο μέλος

Η mkerr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Χάθηκε γάτα Περσίας, άσπρη φουντωτή, με πορτοκαλοκίτρινα μάτια και λουράκι με κουδουνάκι στο λαιμό!

Παρακαλώ τηλεφωνήστε ακόμη και αν νομίζετε ότι μπορεί να είδατε το ζωάκι
Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα, ανησυχούμε πολύ!

ΤΗΛ . 6947462899 - 6982040982
Snapshot_20110930.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Snapshot_20110930.JPG
    Snapshot_20110930.JPG
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 173
  • Snapshot_20110930.JPG
    Snapshot_20110930.JPG
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 173
Λυπάμαι πολύ! Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το άρθρο, περιέχει πολύ καλές συμβουλές:
Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχω διαβάσει ήδη !! Τελευταία μου ελπίδα οι αφίσες που κόλλησα σήμερα!! :(

Γιατί δεν δοκιμάζεις να εφαρμόσεις αυτά που λέει το άρθρο; Κάτι μου λέει πως θα την βρεις.

mkerr, μπορείς να κάνεις και το tip με τα ούρα.
Ξέρω ότι ακούγεται αηδιαστικό αλλά έχω ακούσει ότι έχει βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους!

Το θέμα είναι ότι η γάτα μου δεν έχει ξαναβγεί απο το σπίτι και δεν νομίζω να πήγε και πολύ μακριά, αλλά την ψάχνω κάθε μέρα εδω και 3 μέρες....Λέτε να την πήρε κανένας? ...... George82 , το σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω να βοηθήσει...

Jejebel , το άρθρο επισης λέει οτι μπορει να ακουει τον ιδιοκτητη να την ψαχνει και να κρυβεται περισσοτερο.. (η γατα μου ερχετε με το συνεχόμενο σφυριγμα οταν την φωναζω )

Επειδή όμως μπορεί να είναι πολύ τρομαγμένη από την αλλαγή περιβάλλοντος, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ξαναβγεί έξω από το σπίτι, μπορεί να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σου.
Οπότε προσπάθησε να την αναζητήσεις ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη, μπορεί να είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου...

Προσπαθω και εγω και εχω ενημερωσει και τους γειτονες .. Τωρα απλα περιμένω! Μακαρι να βρεθεί !!:confused:

Δεν πολυπιστεύω να την πήρε κανείς.. ξέρεις γιατί; Ζούμε σε δύσκολες εποχές, ο κόσμος μετράει τα χρήματά του για να βγάλει τον μήνα. Ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τα ζώα. :/:
Εκτός κι αν έπεσε πάνω σε φιλόζωο και την μάζεψε για να την βοηθήσει. Κοίτα, κι εμένα άποψή μου είναι να δοκιμάσεις αυτό που σε συμβουλεύει και ο Γιώργος, το κόλπο με τα ούρα. Κάτι μου λέει πως κρύβεται κάπου κοντά και είναι φοβισμένη.
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα το γατάκι σου :)

εύχομαι να την βρείτε την γατούλα σας...
βάλτε αφίσες..βγείτε με τις κροκέτες της να ακούσει τον θόρυβο κουνώντας τες..
να βγαίνετε συνέχεια..και κυρίως βράδυ που είναι ήσυχα στον δρόμο..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back