Χάθηκε γάτα στην Ηλιούπολη, Αττικής (31/5/16)

SouvlakiLover

Νεοφερμένο μέλος

Ο SouvlakiLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γεια σας, η λευκή μου γατούλα με μπλε ματάκια χάθηκε το βράδυ της 31/5/16 . Έχει τέσσερα γατάκια(περίπου τεσσάρων εβδομάδων) , είναι κυρίως εξωτερική και τριγυρνάει μόνο στην αυλή μου και την τεράστια αυλή του γειτονικού κτηρίου. Δεν ήταν στειρωμένη ακόμα(ούτε είχε τσιπάκι), είχε μόνο ένα κόκκινο λουράκι καθώς ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένη. Μία μέρα μετά την εξαφάνιση της πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο μου και ρώτησα για συμβουλές κ΄ μου είπε ότι η γάτα έχει 100% φύγει για να βρει γάτους και μου είπε να μην ανησυχώ. Όμως, έχουν περάσει δέκα μέρες από την εξαφάνιση της και ανησυχώ πάρα πολύ. Σήμερα ξανά έψαξα στους δρόμους για την γάτα αλλά δεν βρήκα κανένα ίχνος της. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλό να κολλήσω αφίσες παρόλο που έχει χαθεί πριν από δέκα μέρες ή δεν θα δουλέψουν. Επίσης, πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω τηλέφωνο τα κτηνιατρεία της περιοχής μου ή δεν θα το θυμούνται.

Ξέρω ότι δρω πολύ αργά αλλά η γάτα δεν είχε ξαναλείψει και πίστευα ότι ήταν ακριβώς ότι είπε ο κτηνίατρος.
Κάθε απάντηση είναι επιθυμητή :/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς εδώ να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο που έχουμε για γατούλες που χάθηκαν. Έχει συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, καθώς επίσης αν έχεις και κάποια φωτογραφία της να ανεβάσεις.
Κι όταν θα επιστρέψει, που το εύχομαι με όλη μου την καρδιά, θα σου συνιστούσα να τη στειρώσεις. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για να μη σου ξαναφύγει, αλλά και για να εξασφαλίσεις την υγεία της.
Δες γιατί είναι απαραίτητο και μακάρι πολύ γρήγορα να την έχεις πάλι κοντά σου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει μια περιπτωση οπως σου ειπε ο γιατρος να εχει φυγει για να ζευγαρωσει,η αλλη περιπτωση ειναι να εχει αφησει εκει τα γατακια της αφου εξασφαλισε ασφαλες μερος και φροντιδα φαγητου για αυτα απο εσας και αυτη να πηγε σε αλλη γειτονια,συνηθως το κανουν αυτο οι γατες,οταν μεγαλωσουν τα γατακια φευγουν απο κοντα τους.Βεβαια εσυ γραφεις οτι τα γατακια ειναι τεσσαρων εβδομαδων που θεωρω οτι ειναι μικρα για να τα εγκαταλειψει η μητερα τους,συνηθως σε αυτην την ηλικια τα θηλαζει ακομα.Εγω λεω να την ψαξεις μηπως καπου της συνεβη κατι και δεν μπορει να γυρισει στο σπιτι σας.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα, δυστυχώς δεν έχω δει κανένα ίχνος της άσπρης γάτας αλλά ήθελα να προσθέσω μια φωτογραφία((αν και προ Χριστουγέννων, ήταν η πιο πρόσφατη που έιχα)) μιας και μου ζητήθηκε. Επίσης, τελικά την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν φορούσε το κόκκινο κολάρο της αλλά ένα παρόμοιο μοβ κολάρο. Έχω και μία ερώτηση. Λόγω ασχολείων δεν μπορώ να ψάχνω την γάτα το βράδυ. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να συνεχίσω να την ψάχνω το απόγευμα ή κατά το πρωί γύρω στις έξι ωρά;

3dfb84e33a794568ab6922e652e4251c.jpg

(Η φωτογραφία δεν γυρνούσε κάθετα.) Θα συνεχίσω να ψάχνω για την γάτα και ο θεός βοηθός.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εχεις κανενα νεο απο τη δικη σου;εγω βιωνω ακομα τη σκληροτητα της απουσιας και της νεκρικης σιγης..ουτε κουδουνακι πια..ουτε νιαουρισμα..ημουν η "μαμα" του φελιππε ενος υπεροχου γατου στην Αγια παρασκευη..

Δυστυχώς ψάχνω, ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κανένα ίχνος της. Ελπίζω εσύ να καταλήξεις με καλύτερη τύχη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back