Χάθηκε γάτα στην Κάντζα Παλλήνης!!! (χωρίς ουρά)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kelly93

Νεοφερμένο μέλος

Η kelly93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
]Έχασα τον γατούλη μου τον Capten στην περιοχή της Κάντζας.. ¨Είναι γκρι με μαύρο χρώμα και έχει κομμένη ουρά. Αν κάποιος τον δει ας μου στείλει θα είμαι ευγνώμων!!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Κέλλυ! :)
Εάν θέλεις, διάβασε το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε..., το οποίο περιέχει πολλές χρήσιμες συμβουλές για να βρεις μια γάτα η οποία χάθηκε από το σπίτι.
Είναι πολύ πιθανόν να είναι κάπου κοντά στο σπίτι οπότε θα πρέπει να ψάξεις ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία μήπως έχει κρυφτεί.
Εάν είναι η πρώτη φορά που είναι έξω από το σπίτι, είναι πιθανόν να είναι πολύ τρομαγμένη από την αλλαγή περιβάλλοντος οπότε μπορεί να κρύβεται και να μην ανταποκρίνεται ακόμη κι αν σ' ακούει να την φωνάζεις.
Επιπλέον, μπορείς να την αναζητάς τη νύχτα, έχοντας μαζί σου το αγαπημένο της παιχνίδι ή και λίγο φαγητό.
Καλό θα ήταν να ανέβαζες και μερικές φωτογραφίες της, μπορείς να δεις τον τρόπο στο θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών.
Εύχομαι να την βρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back