Χάθηκε γάτα στην Νίκαια

• Thread starter Thread starter gataki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

gataki

Νεοφερμένο μέλος

Ο gataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Χάθηκε (25/5/09 21¨00) η γάτα μου στην περιοχή Νίκαιας κοντά στην πλατεία Δαβάκη (περιβολάκι Νίκαιας) ακούει στο όνομα γατάκι και είναι 2 ετών.
991.jpg
image.php

kostasrentzis@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν έχεις ήδη βρει το γατάκι σου, ενημέρωσε όλους τους γείτονες για την απώλειά του. Κόλλησε αφίσες σε μαγαζιά (κυρίως φαρμακεία, Video club, ψιλικατζίδικα, pet shop και κτηνίατρους) και κολώνες. Ψάξε τη νύχτα που έχει ησυχία και μπορεί να την ακούσεις, έχοντας μαζί σου κονσέρβα που μυρίζει έντονα και κουβέρτα για να την πιάσεις αν είναι φοβισμένη. Ξαναπέρνα από τα σημεία που ήδη πέρασες γιατί συχνά εμφανίζονται λίγο μετά (έχω παρατηρήσει ότι πολλά γατάκια βρέθηκαν από κάποιον που πέρασε λίγο μετά από το σημείο που είχε περάσει αυτός που τα έψαχνε...). Το έγραψα κάπως μπερδεμένα ελπίζω να είναι κατανοητό! Ψάξε σε ακάλυπτους πολυκατοικιών, δέντρα, γκαράζ και κοντινά μπαλκόνια και αυλές. Συχνά είναι πολύ κοντά στο σπίτι τους και δεν τα βλέπουμε... Σου εύχομαι να τη βρεις πολύ γρήγορα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει ενα σχετικο αρθρο εδώ. εμενα με βοηθησε πολυ.δεν τα εκανα ολα γτ δεν χρειαστηκε.χθες τον εχασα χθες τον βρηκα

Σε αυτό ακριβώς το άρθρο μπήκα να την παραπέμψω! Μόλις διάβασα ότι βρήκες το δικό σου γατάκι! Τέλεια! Ελπίζω την ίδια καλή τύχη να έχει και το gataki!!!

Και εγω το ελπιζω να το βρεις το γατακι σου.μα πες μου εχει λουρακι ή τσιπακι?

ευχαριστώ για τις συμβουλές.

έχω βάλει ποστερς μέχρι και 3 τετράγωνα σε κάθε κατεύθυνση & έκανα την ίδια διαδρομή αρκετές φορές από τότε που έφυγε.

Επίσης έχω δώσει το ποστερ στα πιτσιρίκια της γειτονίας και τους υποσχέθηκα παγωτά.

Αύριο θα βρω την ταχυδρόμο να της δώσω ποστερ αν και πιστεύω ότι θα το έχει δει αφού είναι σε αρκετά σημεία.

Δεν είχα τσιπάκι ή λουράκι αφού ήταν σε κλειστό χώρο στον ακάλυπτο κήπο μαζί με άλλα. Αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που έφυγε. Στην αρχή ήταν μόνο του και ξαφνικά βρέθηκε με μια παρέα άλλων τριών που γέννησαν πρόσφατα και έκαναν άλλα 6.

στα πετ σοπ πηγες?να ρωτησω κ κατι αλλο.ισως το γραφεις αλλα δν το προσεξα ποσο καιρο εχει που εξαφανιστηκε?εμενα εφυγε στις 2 το βραδυ και στις 11 κ 30 το αλλο βραδυ γυρησε βασικα η μαμα μου τον ειδε κατω απο το μπαλκονι κ τον ανεβασε

ναι σε 2 petshop, ψιλικατζίδικα, είσοδοι μεγάλων πολυκατοικιών, φαρμακεία, κολώνες ΔΕΗ, σπίτια που συχνάζουν γάτες (με μπολάκια για φαγητό από έξω) κτλ.
Το έχασα 25/5 κάπου 21¨00

σε καταλαβαινω κ εγω τα ιδια περασα για λιγοτερο ομως.ξες μπορει να ειμαι μικρη κ να με κοροιδεψετε εσεις οι μεγαλυτεροι αλλα θελω να πω την γνωμη μου.πρεπει να κανεις την πιο αποτελεσματικη προσπαθεια που εκανα κ εγω.προσευχη!!!μπορει να σου φανει γελιο αλλα ειναι αποτελεσματικο το εκανα κ επιασε

Στο τέλος μόνο αυτό μένει...αφού είναι σαν να άνοιξε η γη και το κατάπιε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εξαφανίστηκε έτσι. με τόσο ποδαρόδρομο και δεν άκουσα ούτε ένα νιαούρισμα

ακουμε που σου λεω.ο Θεος εχει δυναμεις μεγαλες αν οντως το θες πισω ζητα του βοηθεια κανε ενα ταμα απο το πιο απλο πχ μια μερα που θα βγουμε εξω δεν θα φαω κρεας εως και κατι πιο σοβαρο δεν μου ερχετε κατι.θα σε βοηθησει δν θα σε αφησει ετσι!!εμπιστεψουμε

Δεν ξέρω γιατί, αφού δεν έχει καμία λογική και ίσως είναι και βλακεία, αλλά νομίζω πως το gataki σου είναι κάπου κοντά. Έχει συμβεί να βρώ γατάκι φίλης που ήταν λίγα μέτρα από το σπίτι του κρυμένο κάτω από μια κούτα. Ψάξε σε απίθανα σημεία... Δώσε επίσης, βαρύτητα σε χώρους που δεν ανοίγουν συχνά και μπορεί να εγκλωβιστεί. Ρίξε μια ματιά και στο λεβητοστάσιο ή το υπόγειο αν μένεις σε πολυκατοικία. Τώρα τη νύχτα είναι καλή ώρα για ψάξιμο. Καλή επιτυχία!

ΟΚ ξαναβγαίνω για να ψάξω τα τετράγωνα πάλι...

καλα εγω την γνωμη μου ειπα απλα

Όλες και γνώμες είναι απόλυτα σεβαστές και χρήσιμες!!! Πολύ καλά έκανες και είπες τη δική σου SOS!

Για το gataki έχουμε κανένα νεότερο??? Ενημέρωσέ μας αν το βρεις...

όχι απολύτως τίποτα. Και περίμετρο να είχα κάνει με 500 άτομα δεν θα το είχα βρει. Λες και διακτυνύστηκε.

Τι έπαθε η SOS;

Υπαρχει περιπτωση να το πηρε κανεις μεσα στο σπιτι του;Ειναι φιλοζωη η γειτονια;

ναι αλλά με τόσα πόστερ θα το είχαν δεί.

Μάλλον μπείκε σε κάποιο αυτοκίνητο και το μετέφερε μακριά από την γειτονιά....δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μπήκε σε αυτοκίνητο, αλλά πάλι, από αυτά τα ζωάκια όλα να τα περιμένει κανείς... Έκανε συχνά βόλτες ή ήταν σε περιορισμένο χώρο? Επειδή, ακριβώς, είναι θηλυκό θέλω να πιστεύω πως δεν έχει πάει μακριά.
Το gataki σου μοιάζει πολύ με ένα από τα δικά μου μόνο που το δικό μου είναι μονόφθαλμο! Ελπίζω αυτό να την αποτρέψει από τα πολλά ξεπορτίσματα...

ηταν περιορισμένο στον ακκάληπτο. δεν ξέρει καθόλου από δρόμο και μια φορα που το έχασα και το βρείκα απέναντι απο την πόρτα νιαρουζε πανικόβλητο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back