Χάθηκε γάτα στην Νίκαια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απορώ πως την κοπάνησε... Μην εγκαταλήψεις την προσπάθεια κάποιες φορές αργούν να γυρίσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις γύρισα από την 3η περίπολο σήμερα & τίποτα.

μαλλον την κοπάνησε με κανένα γάτο. ενά ζευγάρι που συνάντησα 2-3 φορές στον δρόμο μου το είδα μέχρι και 3 τετράγωνα μακριά σε σχέση με την πρώτη φορά. Άρα μπορεί να έχει περάσει και τα 3 τετράγωνα ανά κάθε κατεύθυνση που ψάχνω εγώ.

Αν την βρώ θα της βάλω GPS.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας τη βρεις και τα άλλα είναι εύκολα!!!!!

όντως όλα είναι ευκολα τα άλλα καλή τύχη

Είχες κανα νέο από την ψιψίνα?

τίποτα...χθες το βράδυ κάναμε μια περιπολία με την μηχανή ενός φίλου. Είδα με σχεδόν ίδια μέσα στο σκοτάδι και είπα ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ...αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτή.

Σήμερα γύρισε μετά από 2 μήνες απουσίας ένα ψιψίνι που ταϊζω και που πίστευα πια ότι έχει πεθάνει! Μην απελπίζεσαι!

Μακάρι... σήμερα ήρθε μια γειτόνισσα και είπε ότι το είδε. Τρέχουμε και βλέπουμε ένα που του έμοιαζε.

δεν μιλάμε για οποιοδήποτε γατάκι...αυτο το γατάκι είναι το ενα και το μοναδικό.

Τίποτα ακόμη?

Αστα δουλευώ συνεχεια στο PC για να μην σκέφτομαι που μπορεί ναι είναι. Αν και έχω τα άλλα αυτο ηταν μοναδικό.

Μπορεί να τη βρεις ακόμη!

χαθηκε ο γατος μου στην ευριπιδου νικαιας

ειναι ασπρος με γαλαζια ματια κ φοραει πρασινο λουρακι.ειναι 1,5χρονων.αν το δει καποιος παρακαλω επικοινωνηστε στο 6936652865 κ 2117205064.ευχαριστω πολυ

ειναι ασπρος με γαλαζια ματια κ φοραει πρασινο λουρακι.ειναι 1,5χρονων.αν το δει καποιος παρακαλω επικοινωνηστε στο 6936652865 κ 2117205064.ευχαριστω πολυ

Αν θες ανοιξε ενα καινουριο θεματακι με το γατακι που εχασες,γιατι εδω μεσα θα χαθει.Καλο ειναι να βαλεις και μια φωτο:)

κατι περιεργο συμβαινει στη νικαια!περα απο τις ατελειωτες φολες και την αγελη με τα σκυλια που τισ εχουν αποδεκατισει,εχω κι εγω να σου αναφερω την εξαφανιση μιας απο τις δικες μου γατες,γυρω στις 12 μαιου,στο περιβολακι επισης!ειχα μαρτυριες για μια γυναικα που ταιζε τις δικες μου,και παρολες τισ συστασεις να μην το κανει,συνεχιζε!πλεον ειμαι σιγουρη οτι την ειχε βαλει στο ματι,αφου εμοιαζε και με ρατσας,και οταν βρηκε την ευκαιρια,απλα την πηρε!το θεμα το εχει αναρτησει ο αντρας μου-zeroraid-.ελπιζω να βρεθουν και τα δυο και να ειναι καλα!το πληγμα για μενα ειναι μεγαλο,αφου σε πολυ κοντινες ημερομηνιες εχασα αλλα δυο,το ενα απο σκυλια και το αλλο απο φολα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα ειδα τις ημερομηνιες των αλλων καταχωρησεων και ειδα οτι εχουν περασει πολλοι μηνες απο τοτε που ανοιξε το θεμα!παρολα αυτα θα παρακαλεσω οσους ειναι απο νικαια και ακουσουν το παραμικρο,να επικοινωνησουν μαζι μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα βρεθηκαν τα γατακια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back