Χάθηκε γάτος στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα - Πλατεία Αττικής

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

irene70

Νεοφερμένο μέλος

Η irene70 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Εχασα το γατο μου ;) στην περιοχη Αγιου Παντελεημονα - Πλατεια Αττικης- ειναι μεγαλοσωμος, γκρι, τιγρε, μακρυτριχος κι ακουει στο ονομα ΝΑΣΟΣ. Αν καποιος τον βρει η γνωριζει κατι,τον παρακαλω να μου τηλεφωνησει στο 6970554950, η να στειλει μηνυμα στο renopie@yahoo.com

Σας ευχαριστω,
Κωστας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Καλό θα είναι,αν μπορείς να φτιάξεις αφίσες με φωτό του γατούλι και ένα τηλέφωνο και να τις κολλήσεις στην περιοχή που χάθηκε.Βοηθανε πάρα πολύ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαξε και στα στενακια πάνω απο ΗΛΠΑΠ κ ΗΣΑΠ (εδώ) είναι 2 ηλικιωμένες κυρίες που ταίζουν τα αδεσποτάκια και πάντα αφήνουν κονσέρβες στο πεζοδρόμιο. Καλή τύχη.

@George: Σε ευχαριστω πολυ- θα παω κι απο εκει-σημερα κι ολας!!!
@ poupoulina: ναι, εχω ηδη βαλει φωτο του Νασου σε πολλους δρομους γυρω απο την περιοχη- προσπαθησα να προσθεσω φωτο και σε αυτο το site, αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τις ανεβασω-

Ευχαριστω και τους δυο σας, και συνεχιζω να ψαχνω!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back