08-09-10
21:14
Εχασα το γατο μου
στην περιοχη Αγιου Παντελεημονα - Πλατεια Αττικης- ειναι μεγαλοσωμος, γκρι, τιγρε, μακρυτριχος κι ακουει στο ονομα ΝΑΣΟΣ. Αν καποιος τον βρει η γνωριζει κατι,τον παρακαλω να μου τηλεφωνησει στο 6970554950, η να στειλει μηνυμα στο renopie@yahoo.com
Σας ευχαριστω,
Κωστας
στην περιοχη Αγιου Παντελεημονα - Πλατεια Αττικης- ειναι μεγαλοσωμος, γκρι, τιγρε, μακρυτριχος κι ακουει στο ονομα ΝΑΣΟΣ. Αν καποιος τον βρει η γνωριζει κατι,τον παρακαλω να μου τηλεφωνησει στο 6970554950, η να στειλει μηνυμα στο renopie@yahoo.comΣας ευχαριστω,
Κωστας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
08-09-10
22:13
Καλό θα είναι,αν μπορείς να φτιάξεις αφίσες με φωτό του γατούλι και ένα τηλέφωνο και να τις κολλήσεις στην περιοχή που χάθηκε.Βοηθανε πάρα πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
09-09-10
00:24
Ψαξε και στα στενακια πάνω απο ΗΛΠΑΠ κ ΗΣΑΠ (εδώ) είναι 2 ηλικιωμένες κυρίες που ταίζουν τα αδεσποτάκια και πάντα αφήνουν κονσέρβες στο πεζοδρόμιο. Καλή τύχη.
11-09-10
09:16
@George: Σε ευχαριστω πολυ- θα παω κι απο εκει-σημερα κι ολας!!!
@ poupoulina: ναι, εχω ηδη βαλει φωτο του Νασου σε πολλους δρομους γυρω απο την περιοχη- προσπαθησα να προσθεσω φωτο και σε αυτο το site, αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τις ανεβασω-
Ευχαριστω και τους δυο σας, και συνεχιζω να ψαχνω!!!
@ poupoulina: ναι, εχω ηδη βαλει φωτο του Νασου σε πολλους δρομους γυρω απο την περιοχη- προσπαθησα να προσθεσω φωτο και σε αυτο το site, αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τις ανεβασω-
Ευχαριστω και τους δυο σας, και συνεχιζω να ψαχνω!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum