Χάθηκε γάτος στο Χολαργό

gogopav

Νεοφερμένο μέλος

Η gogopav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χαθηκε ο γατος μου,RICHARD,2,5 ετων ,φερει κοκκινο λουρακι.Του λειπει το μπροστινο δεξιο ποδαρακι.Χαθηκε απο την περασμενη Τριτη,στο Χολαργο.
:worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Ευχομαι να τον βρειτε συντομα, καπου εκει κοντα θα ειναι, ψαξτε ειδικα την νυχτα οπου μπορει να κρυφτει μια γατα. Ρωτηστε και στην γειτονια μηπως εχει κρυφτει σε κανενα γκαραζ ή κατι τετοιο.
Διαβασε και αυτο, εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα που θα σας βοηθησουν. Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε...
Θα βοηθουσε μια αγγελια και στο facebook.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω

εύχομαι να τον βρείτε, είναι και πολύ κούκλος.

αφαντος ακομα ,παιδια....
χανω τις ελπιδες μου:(

Πως εφυγε;αν το μερος που μενεις ειναι κεντρικό με θορυβο κ αυτα μπορεί να πανικοβλήθηκε κ να χει,κρυφτει καπου, κ ουτε να τον ακους μην χανεις τις ελπιδες σ βγες κ ψαξε φωναζοντας τον συνεχεια επισης μην ψαχνεις κοντινες περιοχες σγιατι μπορεί ναχει απομακρυνθει μεχρι κ 10 τετραγωνα μακριά..συνεχισε κ ολα καλα θα πανε μονο μην παραιτηθείς

μου τηλεφωνησαν το Σαββατο,οτι ειδαν ενα γατο που του εμοιαζε πολυ ,με κοκκινο κολλαρο,δεν ειδαν αν ηταν κουτσος,πεταμενο στα σκουπιδια απεναντι απο το σπιτι μου σε μια σακουλα πριν απο μια βδομαδα....
Σημερα ομως μου τηλεφωνησε μια κοπελα κ μου ειπε οτι ειδε ενα γατο ,κουτσο ,που εμοιαζε αρκετα εξω απο ενα σχολειο περιπου 10 τετραγωνα απο'δω την περασμενη Παρασκευη...Φυσικα πηγα ,εψαξα παλι εκει γυρω,αλλα πουθενα...

Κουράγιο φίλε μας... Μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς ακόμα. Υπάρχουν περιπτώσει γατιών που βρέθηκαν μετά από έναν ή δύο μήνες. Το άρθρο που σας προτείνει η Βάσω (https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-βρούμε-μια-γατούλα-που-χάθηκε.220189/) λέει πολλά χρήσιμα. Δοκίμασες τίποτα από τα "κόλπα". Διάβαζα για μια κοπέλα που έκανε αυτό με την άμμο τη χρησιμοποιημένη και πράγματι η γατούλα εμφανίστηκε.
Δεν έχω παρόμοια εμπειρία, αλλά όταν ο δικός μου είχε πέσει από το μπαλκόνι και είχε μείνει ένα ολόκληρο βράδυ έξω κάτω από ένα αυτοκίνητο, θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι το πρωί που τον έψαχνα και τον φώναζα, μου νιούρισε μόνο όταν πέρασα πολύ πολύ κοντά του. Θέλω να πώ ότι μπορεί να είναι τρομαγμένος και μπερδεμένος, θέλει επιμονή. Όπως σου είπαν, κάνε βόλτες με τα πόδια το βράδυ που είναι ήσυχα, πάρε το πιατάκι του με κροκέτες μέσα να κάνουν θόρυβο και "χτένισε" την περιοχή πολύ πολύ αργά... Μην ντραπείς να το πεις σε όλους εκεί γύρω, βέβαια φαντάζομαι το έχεις ήδη κάνει.
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά :)

Φίλη μου, οι πιθανότητες να ξαναβρείς το γάτο σου δεν είναι λίγες.. φτάνει να το πιστέψεις και να μην τα παρατήσεις. Έβαλες αφισούλες στην περιοχή; Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο εσύ που γνωρίζεις τον γάτο σου να μπορείς να τον προσελκύσεις; Παράδειγμα: ο δικός μου γάτος με το που θα ακουσει ήχο από αλουμινόχαρτο έρχεται αμέσως γιατί τον έχει συνδυάσει με φαγητό.
Πρέπει να επιμείνεις και να τον ψάχνεις κάθε σούρουπο/βράδυ.
Καλή επιτυχία!!

Εύχομαι η τύχη να είναι με το μέρος σας.... Να είστε ξανά μαζί πολύ πολύ σύντομα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back