gogopav
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Διαβασε και αυτο, εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα που θα σας βοηθησουν. Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε...
Θα βοηθουσε μια αγγελια και στο facebook.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogopav
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
gogopav
Νεοφερμένο μέλος
χανω τις ελπιδες μου

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
gogopav
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα ομως μου τηλεφωνησε μια κοπελα κ μου ειπε οτι ειδε ενα γατο ,κουτσο ,που εμοιαζε αρκετα εξω απο ενα σχολειο περιπου 10 τετραγωνα απο'δω την περασμενη Παρασκευη...Φυσικα πηγα ,εψαξα παλι εκει γυρω,αλλα πουθενα...
Δεν έχω παρόμοια εμπειρία, αλλά όταν ο δικός μου είχε πέσει από το μπαλκόνι και είχε μείνει ένα ολόκληρο βράδυ έξω κάτω από ένα αυτοκίνητο, θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι το πρωί που τον έψαχνα και τον φώναζα, μου νιούρισε μόνο όταν πέρασα πολύ πολύ κοντά του. Θέλω να πώ ότι μπορεί να είναι τρομαγμένος και μπερδεμένος, θέλει επιμονή. Όπως σου είπαν, κάνε βόλτες με τα πόδια το βράδυ που είναι ήσυχα, πάρε το πιατάκι του με κροκέτες μέσα να κάνουν θόρυβο και "χτένισε" την περιοχή πολύ πολύ αργά... Μην ντραπείς να το πεις σε όλους εκεί γύρω, βέβαια φαντάζομαι το έχεις ήδη κάνει.
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πρέπει να επιμείνεις και να τον ψάχνεις κάθε σούρουπο/βράδυ.
Καλή επιτυχία!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool