Χάθηκε γατάκι στο Ρετζίκι! Παρακαλώ βοηθήστε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

evita dreamer

Νεοφερμένο μέλος

Η evita dreamer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
καλησπερα σε ολους! ειμαι απο το ρετζικι θεσσαλονικης και εχασα τον γατουλη μου! ειναι αρσενικο, μεσαιου μεγεθους ενος χρονου. ειναι σκουρο καφετι, με σταρενια ματια. φοραει ενα κολαρο με κιτρινα και μαυρα τετραγωνακια. χαθηκε την πεμπτη κοντα στη στροφη φιλυρου. οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω να επικοινωνισει μαζι μου! 6934437244
https://www.facebook.com/#!/photo.ph...922811562.8419.100003666644316&type=3&theater

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Εβίτα! :)
Ειλικρινά εύχομαι να βρεθεί ο γάτος σου, είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή γύρω από το σπίτι σου και να έχει κρυφτεί, όντας τρομαγμένος από αυτή την ξαφνική αλλαγή περιβάλλοντος.
Προσπάθησε να τον αναζητήσεις κυρίως τις βραδινές ώρες, ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία.
Έχε μαζί σου κάποιο αγαπημένο του παιχνίδι ή την αγαπημένη του τροφή ώστε να τον προσελκύσεις εάν σε ακούει και εξακολουθεί να κρύβεται.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το Άρθρο, έχει πολλές χρήσιμες πληροφίες.
Το κόλπο που περιγράφεται με τα ούρα έχει βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να ξαναβρούν τη γάτα τους.
Εύχομαι ειλικρινά να τον βρεις το συντομότερο δυνατόν! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εύχομαι να τον βρεις σύντομα και να είναι καλα!! :)
το link απο το fb δεν φαίνεται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back