Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Το ότι η κτηνίατρος σας έχει γάτες, τις αγαπάει και φροντίζει αδέσποτα,δε σημαίνει ότι είναι και σχετική με την κτηνιατρική. Εγώ δεν θα την εμπιστευόμουν.Καταρχήν, η ίδια η κτηνίατρος μας είπε πως οι γατοι περιμένουν να γεννηθούν τα γατάκια και μετά τα πνίγουν! Και μιλάμε για μια εξαίρετη γιατρό που έχει και εμπειρία εφόσον εχει 9 γάτες και 5 σκυλους σε αντίθεση με άλλους που δεν έχουν πότε αγαπήσει δικά τους κατοικίδια! Επίσης φροντίζει τα αδέσποτα ζώα και άλλη μια κοπέλα της φιλοζωικης μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω δλδ ότι οι γατοι δε γυρίζουν μέχρι να σκοτώσουν τα μικρά!Και σας παρακαλώ μήπως κανείς μένει Κρήτη και μπορεί να βοηθήσει? Μια γειτόνισσα που ρωτήσαμε μας είπε ότι τον είδε, τι να πω? Ψάχνουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχήν, η ίδια η κτηνίατρος μας είπε πως οι γατοι περιμένουν να γεννηθούν τα γατάκια και μετά τα πνίγουν! Και μιλάμε για μια εξαίρετη γιατρό που έχει και εμπειρία εφόσον εχει 9 γάτες και 5 σκυλους σε αντίθεση με άλλους που δεν έχουν πότε αγαπήσει δικά τους κατοικίδια! Επίσης φροντίζει τα αδέσποτα ζώα και άλλη μια κοπέλα της φιλοζωικης μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω δλδ ότι οι γατοι δε γυρίζουν μέχρι να σκοτώσουν τα μικρά!Και σας παρακαλώ μήπως κανείς μένει Κρήτη και μπορεί να βοηθήσει? Μια γειτόνισσα που ρωτήσαμε μας είπε ότι τον είδε, τι να πω? Ψάχνουμε...
Κανενας γατος δεν περιμενει να πνιξει τα μικρα για τον απλο λογο οτι η γατα μολις γεννησει παιρνει τα μικρα και τα κρυβει τοσο καλα ωστε να ειναι ασφαλη.Καμμια γατα δεν αφηνει εκτεθειμενα τα γατακια της σε κινδυνους,αυτο ειναι σιγουρο.Μαλλον μπερδευεις οτι οι γατοι πνιγουν τα νεογεννητα γατακια,αυτο ειναι γεγονος,αν τα βρουν ομως,οχι ντε και καλα οτι τα ψαχνουν,ασε που αυτοι εχουν το νου τους στο ζευγαρωμα!Η πρωτη γατα μου ειχε γεννησει πεντε γατακια δεν ειδα κανενα γατο να μας εχει στησει καρτερι για τα γατακια.Και οσες γατες εχω ταισει στο εξοχικο καλοκαιρια που εχουν γεννησει γατακια ,δεν ειδα γατους να παραφυλανε για τον απλο λογο οτι η γατα τα ειχε κρυψει τοσο καλα, σε μια ελια οπου ο κορμος της ειχε μια μεγαλη τρυπα και εβγαιναν μονο οταν τα φωναζε εκεινη.Κανεις δεν μπορουσε να τα βρει.Η κτηνιατρος που λεει οτι η γατοι δεν φευγουν εαν δεν πνιξουν τα γατακια μαλλον εχει αγνοια.Οι γατοι δεν φευγουν εαν δεν ζευγαρωσουν!!Οσο για τον γατο σου εαν τον πηγες σε αυτην για στειρωση λυπαμαι αλλα δεν ειναι στειρωμενος και ψαχνει γατα να ζευγαρωσει για αυτο και εξαφανιστηκε!!
Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος
Κι άλλωστε όπως όλοι λέτε οι γάτες κρύβουν τα μωρά τους κάτι που ισχύει αλλά δεν αναρωτήθηκε κάνεις γιατί? Τα προφιλασουν από τις κλιματικές συνθήκες όπως η βροχή, ο αέρας κτλ αλλά και από τα αρσενικά που τα αναζητούν επειδή τα ζηλεύουν...Εξάλλου οι γάτες είναι τα ποιο ζηλιαρικα ζώα!Άλλος ένας λόγος που τα σκοτώνουν είναι για να ξαναζευγαρωσει η γάτα μαζί τους! Μπορείτε να δείτε τέτοιες μαρτυρίες και στο mycat, π.χ στο θέμα ''αρσενικοί γατοι επιτιθονται σε νεογέννητα γατάκια''
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος

Δούλευα και εγώ με κτηνιάτρους,αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!
εντιτ. Για να θεωρείς τις γάτες τα πιο "ζηλιάρικα" ζώα,μάλλον δεν έχεις συμβιώσει με σκύλο για να δεις ότι η ζήλια τους δεν παλεύεται! Ούτε μυρμήγκι δεν αφήνει ο λύκος μου, να με πλησιάσει.
Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος
Και το θέμα δεν είναι ότι λείπει μόνο ο γάτος μου! Σε όλη την διάρκεια που τον ψάχνω δεν έχω δει γάτα για γάτα να τριγυρνάει! Η κοπέλα της φιλοζωικης μας είπε πως επειδή είναι η περίοδος αναπαραγωγής βγαίνουν μόνο τα βράδια και ξέρει τι λέει εφόσον στην Γερμανία απ' όπου κατάγεται είχε άσυλο ζώων και έχει δει ίδιες ακριβώς περιπτώσεις!
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βραδια αργα βγηκατε να τον ψαξετε;
Brittanycat
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πληροφορίες για μικροτσίπ μπορείς να δεις κι εδώΝα κάνω μια ερώτηση ?Με το τσιπ σου δίνουν και συσκευή για ανίχνευση του ζώου ή ο κτηνίατρος σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί τον ανιχνεύει?![]()
Με την ευχή να βρεθεί σύντομα ο γατούλης και να επιστρέψει κοντά σας.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool