Χάθηκε γατούλα στην Κέρκυρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kerkyraia

Νεοφερμένο μέλος

Η kerkyraia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Χάθηκε η Amelie στην οδό Μαρασλή Κέρκυρας!Φοράει ροζ καρο λουράκι !Αν την έχει δει κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου!Είναι αρκετά μεγαλόσωμη με μπλε μάτια φιλική χαδιάρα και υπερκοινωνική!
showimage.php
[/url][/IMG]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κάτω από το δικό σου post υπάρχουν οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών(η επισύναψη δε δουλεύει)... Βάλε καλύτερα φώτο.
Εύχομαι να τη βρεις γρήγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα kerkyraia! :)
Μερικές φωτογραφίες της θα βοηθούσαν όντως οπότε κοίταξε λίγο στο θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών για οδηγίες και προσπάθησε να εφαρμόσεις τον τρόπο με το Gallery.
Επίσης, μπορείς να δεις το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε... το οποίο περιέχει μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές.
Εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά και να την βρεις σύντομα! :)

Καλησπέρα σε όλους σας!
Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια με τις φωτογραφίες (Η αλήθεια είναι οτι εχθές είχα απογοητευτεί που δεν μπορούσα να ανεβάσω)
Ελπίζω να έχω νέα σύντομα γιατί το κενό είναι μεγάλο!

Ωχ πολυπλοκο θεμα. Βρε παιδακια μου καλα,αν μια γατουλα την αφηνουμε και βγαινει εκτος σπιτιου χωρις επιβλεψη,τοτε ναι θεωρειται αδεσποτη και δεν μπορεις να επιβαλεις σε κανεναν να μην την ταιζει,ουτε να μην την παρει κανεις. Φανταζομαι ουτε τσιπακι εχει να αποδεικνυει οτι ανηκει καπου.Κριμα.Ευχομαι να βρεθει η γατουλα και κυριως να ειναι καλα

H γατουλα μας βρεθηκε!Ειναι και παλι πισω στην αγκαλια μας!Σας ευχαριστω ολους πολυ!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Πολύ ευχάριστα νέα αυτά!!! :clapup:
Εύχομαι να μην ξαναπεράσετε τέτοια ταλαιπωρία! :D

Αχ μπράβο!!! Ευτυχώς που βρέθηκε και είναι καλά. Φαντάζομαι τι τραβήξατε αυτές τις μέρες. Μην την αφήσετε να ξαναχαθεί καρδούλα μου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back