Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι κάντο Ριάνα μου, δεν έχει σημασία πόσο μακρυά είναι όσο βρίσκεται Αττική. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να μεταφέρθηκε αν είχε κρυφτεί σε κάποιο αυτοκίνητο. Βλέπεις έρχεται πολύς κόσμος από όλη την Αττική λόγω της πλατείας και ειδικά τα Σάββατα όπως το βράδυ που χάθηκε η Μελίνα.Η θεία μου μένει κοντά στο Χαλάνδρι στην Αθήνα. Θέλεις να της τυπώσω αφίσες και να της τες στείλω με την ξαδέρφη μου; Ή είναι πολύ μακριά από εκεί που είσαι εσύ..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsakoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
Έβαλα πριν λίγο αφισουλα στην αγια παρασκευη (κοντά στο αμερικανικό κολέγιο), αύριο που θα ειναι μέρα θα προσπαθήσω και για μερικές ακόμη. Ήταν και κάτι τύποι σε ένα αυτοκίνητο και με κοίταζαν περίεργα...
Το ξέρω οτι ειναι μακριά αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ.Καλησπέρα Βάσω,
Έβαλα πριν λίγο αφισουλα στην αγια παρασκευη (κοντά στο αμερικανικό κολέγιο), αύριο που θα ειναι μέρα θα προσπαθήσω και για μερικές ακόμη. Ήταν και κάτι τύποι σε ένα αυτοκίνητο και με κοίταζαν περίεργα...
Το ξέρω οτι ειναι μακριά αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...

΄Οπως είπες κι εσύ, ποτέ δεν ξέρεις.

Υ.Γ. Που να δεις πως κοιτάνε εμένα που το κάνω καθημερινά... Και έχω και το ψεκαστήρι που ψεκάζω με ούρα όλο τον Κορυδαλλό. ΄Εχω όμως έτοιμη απάντηση αν με ρωτήσει κανείς, φερομόνες (ελπίζω να το λέω καλά) γάτας για να γυρίσει η γατούλα μου που χάθηκε. Τι θα κάνουν; Θα μυρίσουν το περιεχόμενο του ψεκαστηριού;

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Για να πω της μικρής που είναι άσχετη..
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πρώτα έδωσα σε κτηνιατρεία και pet shop και μετά συνέχισα να κολλάω εγώ σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία. ΄Οπως κολώνες της ΔΕΗ, κυρίως μπροστά από μαγαζιά που έχουν κίνηση. Φαρμακεία, ψιλικατζήδικα, φούρνους και τέτοια. Σε στάσεις λεωφορείων όπως λες κι εσύ. Αν σκεφτείς και κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί εγώ, πες μου κι εμένα.Βάσω μου, εσύ συνήθως που βάζεις αφίσες; Σε δρόμους; σε pet shop; κάποια μαγαζιά; στάσεις λεωφορείων επιτρέπεται;
Για να πω της μικρής που είναι άσχετη..
Υ.Γ. Ξέχασα να σου πω πως οπωσδήποτε σε σημεία που ταίζουν γατούλες γιατί εκεί τα βλέπουν αυτοί που τα ταίζουν και είναι πιο πιθανό να την δει κάποιος.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Περπατούσα λέει στον δρόμο ψάχνοντας την Μελίνα όπως συνήθως. Νύχτα όπως συνήθως.
Κρατούσα στο δεξί μου χέρι την τσαντούλα με τις αφίσσες και το σελοτέιπ και την σακκουλίτσα με το ψεκαστήρι. Στο αριστερό τον φακό και περπατούσα και φώναζα όπως συνηθίζω.
Μελίνα, Μελινάκι, Μελίνι μου.
΄Εσκυβα και κοιτούσα κάτω από τα αυτοκίνητα με τον φακό, μέσα στις πυλωτές και στις αυλές που έχω πρόσβαση οπτική.
Περπατούσα και πονούσαν τα πόδια μου αλλά δεν σταματούσα αλλά συνέχιζα να περπατάω και παρ' όλο που είχα την αίσθηση πως περπατούσα ώρες, ήμουν συνέχεια στον δρόμο που είναι το σπίτι μου και έμοιαζε να είμαι συνέχεια στο ίδιο σχεδόν σημείο.
Κάποια στιγμή βλέπω να ανοίγει μια αυλόπορτα μόνη της και σκέφτηκα, ευκαιρία να δω μέσα μήπως είναι το γατί μου.
Στρέφω τον φακό προς εκείνη την κατεύθυνση και βλέπω μέσα στην αυλή έναν κήπο πανέμορφο και μέσα έναν στρατό από λευκά γατιά να παίζουν χαρούμενα.
Μαζί τους και η Μελίνα, έπαιζε με ένα λευκό γατί που ήταν ο Κόκος μου. ΄Αρχισα να την φωνάζω, Μελίνα, Μελίνι μου, Μελινάκι.
Τίποτα... Δεν μου έδινε καμμιά σημασία.
Τότε το λευκό γατί που ήταν ο Κόκος μου με είδε και ήρθε προς το μέρος μου, στάθηκε ακριβώς μέσα από την αυλόπορτα και με κοιτούσε και παρ' όλο που το πρόσωπό του δεν είχε έκφραση, εγώ ήξερα πως χαμογελούσε. Τότε σήκωσε τα μάτια της και με κοίταξε και η Μελίνα αλλά ήταν σαν να μην με γνωρίζει.
Αποφάσισα να μπω στην αυλή και να την πάρω για να την φέρω σπίτι, σκέφτηκα πως λείπει πολλές μέρες και με ξέχασε αλλά στο σπίτι μας θα με θυμηθεί ή θα με γνωρίσει από την αρχή.
Μόλις όμως έκανα ένα βήμα για να προχωρήσω προς την αυλόπορτα, αυτή έκλεισε μόνη της όπως άνοιξε.
Χτυπούσα και ξαναχτυπούσα, φώναζα. Ανοίξτε μου παρακαλώ, είναι το γατί μου μέσα και θέλω να το πάρω σπίτι.
Από την αγωνία μου ξύπνησα.
Ξέρω καλά πως τα όνειρα είναι εκφράσεις του δικού μας υποσυνείδητου και δεν σημαίνουν τίποτα περισσότερο από το γεγονός πως βγαίνουν πράγματα που μας βασανίζουν ή απλά μας απασχολούν και δεν μπορούν να βγούν με άλλο τρόπο, αλλά αυτό το όνειρο με έκανε χάλια.

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Φυσιολογικό να σε επηρεάζει αλλά μην το αφήνεις να σε καταβάλει! Είναι σκληρό καρύδι και ζωηρότατο πνεύμα η Μελίνα. Έχει περισσότερες πιθανότητες να σουρτουκεύει παρά να της συνέβη κάτι!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πολύ Ριάνα μου. Και εσένα αλλά και την ξαδελφούλα σου. ΄Εχουν μπει και σε αρκετές άλλες περιοχές, Γέρακα, Κυψέλη αλλά και σε αρκετές δυτικές συνοικίες.Βάσω μου, να σ' ενημερώσω μόνο πως μπήκαν αφισούλες στην περιοχή Πολύδροσου - Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.. ας έρθει κάτι καλό...
Τώρα μένει μόνο να περιμένω μήπως υπάρξει κάποιο νέο.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Κανονικά θα έπρεπε να έχω απογοητευθεί πλήρως και να το έχω πάρει απόφαση πως πάει, χάθηκε για πάντα. Παρ' όλα αυτά εγώ εξακολουθώ να ψάχνω καθημερινά, να ανανεώνω τις αφίσσες που έχουν χαλάσει ή τις έχουν ξεκολήσει διάφοροι ηλίθιοι. Τα διάφορα αυτοκόλλητα στις κολώνες για αγορές χρυσού δεν τους ενοχλούν, η αφισσούλα για το χαμένο κοριτσάκι μου τους πείραξε...

Πριν μερικές μέρες το είχα πάρει σχεδόν απόφαση πως δεν θα την ξαναδώ ποτέ, πως κάτι έγινε, δεν ξέρω τι, δεν ξέρω αν ήταν καλό για κείνην ή κακό, αλλά πάντως πως εγώ την έχασα για πάντα. Και μετά ξαφνικά δεν ξέρω πως, είναι λες και την έχασα χθες. Ακόμα χειρότερα μάλλον.
Κοντεύω να ξεχάσω ακόμα και πως την φώναζα και ποιό απ' όλα τα υποκοριστικά που της έλεγα, άκουγε περισσότερο.

Κοντεύω να ξεχάσω την φωνούλα της αλλά και το προσωπάκι της, μόνο όταν βλέπω τις φωτογραφίες και την αφίσσα της το θυμάμαι και είναι λες και μου καρφώνουν ένα μαχαίρι στην καρδιά.

΄Εχουν προκύψει και κάποια καινούργια δεδομένα, πράγματα που ακόμα δεν τα έχω πει σε κανέναν γιατί είναι μόνο υποψίες δικές μου, που όμως βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.
Και αυτό με γεμίζει με μια ανίσχυρη οργή που δεν μπορεί να εξωτερικευθεί, δεν μπορεί να στραφεί εναντίον εκείνου που κατά την γνώμη μου φταίει για όλα. Αναγκαστικά στρέφεται εναντίον μου και νοιώθω να πονάω σωματικά πλέον.
Χθες το βράδυ ένοιωθα πως κάτι θα πάθω, έχω να κοιμηθώ αρκετά βράδυα. Μόλις ξαπλώσω, όσο και να νυστάζω, όσο και να ξέρω πως πρέπει να ξυπνήσω νωρίς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι ότι ξέρω, ότι υποψιάζομαι, ότι φαντάζομαι και γίνομαι χάλια και ο ύπνος μου πάει περίπατο.
Κάθομαι και κλαίω μόνη μου και σκέφτομαι πως αν ήταν εδώ ο Γιώργος μου, σίγουρα θα έβρισκε έναν τρόπο να με κάνει να νοιώσω καλύτερα. Αλλά δεν είναι, είμαι μόνη μου.
Αχ Μελινάκι μου... Ας μάθαινα τουλάχιστον κάπως τι έγινε εκείνο το απαίσιο βράδυ που σε έχασα, όσο άσχημο και να ήταν αυτό που έγινε, ας υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να το μάθαινα...
΄Εχω τόση ανάγκη από ένα κλείσιμο σε αυτό το θέμα, μια τελεία πια να πάψω να βασανίζομαι.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα, έχω την εντύπωση πως αν δεν πάθω κάτι εγώ η ίδια, θα κάνω κακό σε κάποιον και θα καταλήξω φυλακή. Αν έγινε αυτό που φαντάζομαι θα σκοτώσω άνθρωπο, μα την Παναγία.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool