Χάθηκε γατούλα στο Ρέθυμνο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

trelaa

Νεοφερμένο μέλος

Η trelaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
γεια σασ χτεσ το βραδυ στο ρεθυμνο στην περιοχη του 2ου γυμνασιου - λυκεο χαθηκε γατουλα θυλικη στειτωμενη χρωματοσ τρικολορε οπου επικρατει στη ραχη το μαυρο και το καφε ενω απο κατω το ασπρο επισισ κατω απο το αριστερο ματι εχει κατι σαν ενα σημαδι καφε με ριγεσ....ειναι πολυ φιλικη με τουσ ανθρωπουσ και χαδιαρα...!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιοσ τη δει να επικοινωνησει μαζι μ στο.....6975989406!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σασ και παλι...!!!ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι τελικα η γατουλα επεστρεψε στο σπιτι μονη τησ και ετσι τη βρηκα..!!!!!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέροχα νέα! Να μην ξαναπάθετε τέτοια λαχτάρα εύχομαι! :)

Σε ευχαριστω πολυ!!!ειμαι πολυ χαρουμενη καθωσ πιστευα οτι την ειχα χασει για παντα...!!!!!:D:D

Μπράβο trelaa μου, χαίρομαι που τη βρήκατε!! Εύχομαι να μην ξανασυμβεί, θα πήρε κι αυτή τρομάρα!

Τι καλά που βρέθηκε! Και γύρισε μόνο του το καμαράκι,ε; Μπράβο! :)
Αν κρίνω από το πορτοκαλί σημαδάκι στο αριστερό μαγουλάκι, είναι το φατσούμπι του avatar, σωστά; Απίστευτο μουσούδι!! Να το χαίρεσαι και μακριά από'σας οι λαχτάρες!! ;)

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας, εύχομαι να μην περάσετε ξανά τέτοια αγωνία και ταλαιπωρία! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back