Χάθηκε γατούλα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sophie

Νεοφερμένο μέλος

Η sophie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Πριν 2 μέρες χάθηκε μια γατούλα.1.5 χρονών , έκανε μια γέννα την άνοιξη(είχα βάλει και αγγελία με τα μικρά της και το ενα γατάκι βρήκε απο δω σπιτι) και μετα στειρώθηκε.Η γατούλα περνούσε αρκετές ώρες της μέρας στις εξωτερικές σκάλες της πολυκατοικίας μαζι με την μια της κορή που έμεινε μαζί της.
Ψαξαμε παντου στην πολυκατοικία ομως πουθενά.Υποθέτουμε οτι κάποιος άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω...Βγήκαμε και στην γειτονία μήπως την δούμε η την ακουσούμε πουθενά αλλα μάταια...
Εχει τύχει σε κανεναν να χαθεί στειρωμένη γατούλα?Και αν ναι υπάρχει πιθανότητα να γυρισεί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλωσηρθες.Το οτι ειναι στειρωμενη η γατουλα δε σημαινει οτι δε θα χαθει,η στειρωση απλα μειωνει τις πιθανοτητες.Εχει γινει ολικη αφαιρεση μητρας;Γιατι αν απλα εχει γινει αφαιρεση των ωοθηκων,η γατουλα συνεχιζει να επιζητα να ζευγαρωσει.Δες και το άρθρο με τις συμβουλες σχετικα με το τι κανουμε για να βρουμε μια γατουλα που εχει χαθει,βαλε αφισες στη γειτονια...Ηταν ρατσας;Μηπως την βουτηξε κανενας και την κρατησε;Ελπιζω να τη βρεις συντομα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τουλάχιστον, αφού είναι στειρωμένη, δεν έχει λόγο να απομακρυνθεί πολύ. Το πιθανότερο είναι να κρύβεται κάπου εκεί κοντά.
Διάβασε αυτό το άρθρο, έχει κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να την ψάξεις και για να τη διευκολύνεις να βρει το δρόμο για το σπίτι. Το σημαντικότερο απ' όλα, κατά τη γνώμη μου, είναι να φτιάξεις αφισούλες και να τις κολλήσεις στη γειτονιά.
Ελπίζω να βρεθεί!

μη στεναχωριέσαι, εχασα προ μηνα και εγω τη στειρωμένη μου Πιτσίλω απο την πυλωτή της πολυκατοικίας. Είχα βάλει αφίσσες στη γειτονιά (αν θέλεις να το κάνεις και αυτό) αν την είδε κανείς να επικοινωνήσει. Η Πιτσιλια μου γύρισε ακριβως μια εβδομάδα μετά με ελαφρως χτυπημένο ποδαρακι και λίγο φοβισμένη. υποθέτω ότι κάποιος την τρόμαξε και ίσως την κλώτσησε κιόλας.
Αφου ξέρει οτι ειναι εκεί το σπίτι της θα επιστρέψει, αρκεί να είναι καλά. 'Ψάχνε όμως την περιοχή δεν θα έχει παει μακρια και αν τυχόν είναι κάπου έστω και φοβισμένη ή χτυπημένη (που δεν το εύχομαι) θα τη βρεις..

Οχι μονο ειναι στειρωμενη η συγκεκριμενη ειναι και πολυ χαδιαρα ... οποτε παιζει να βγηκε να εχασε το δρομο της και αν την βρηκε κανεις να την κρατησε .. μακαρι να γυρισει συντομα η μικρη :(

Οχι δεν ήταν ράτσας...Όσο για την στείρωση της δεν ξέρω αν έχει γίνει ολική αφαίρεση μήτρας.
θα ψάξουμε πάλι στην περιοχή μπας και την δούμε πουθενα.Σκέφτηκα να βάλουμε και λίγη απο την τροφή της στην είσοδο της πολυκατοικίας, για να είναι πιο εύκολο να βρει το σπίτι και να γυρίσει.
Μακάρι να γυρισει σύντομα...

ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΚΟΛΦΩ; Η μαμά της Μπασσέτ; Σοφία μου, πιστεύω να μην έγινε τίποτα σοβαρό και να ξαναγυρίσει πολύ γρήγορα. Αν θέλεις να φτιάξεις αφίσσες κ΄δεν έχεις φωτογραφίες της να ανεβάσω μερικές της Μπασσέτ ,που της μοιάζει τόσο πολύ; έχουμε κάποιες και στην Gallery, αν βολεύουν, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις. Να την ψάχνετε βράδυ, ή πρωΐ, που δεν έχει κίνηση και φασαρία, ώστε, αν είναι κάπου κρυμμένη και νιαουρίσει να την ακούσετε. Είναι και χαδιάρα η χρυσούλα μου:kiss::kiss::kiss:, η κόρη της δεν της έμοιασε. Εύχομαι γρήγορα να έχουμε καλά νέα, η θεά των γάτων, που η κόρη της έχει το όνομά της, να φωτίζει το δρόμο της επιστροφής της στο σπίτι .

Δυστυχώς Ελένη χάθηκε η Γκολφω :(
Ευτυχώς έχουμε φωτογραφίες της.Σ ευχαριστώ πολύ πάντως.Οντως είναι πολύ χαδίαρα και ήμερη.Ελπίζω να μην της έχει συμβεί τίποτα κακό.
Η μπασσέτ ειναι αγριμάκι?Πάντως και η φαιή που κράτησε ο αντρέας δεν εχεί μοιάσει στην μαμά της στα χάδια...

Όχι, αγριμάκι δεν είναι ,είναι σνομπ, γουργουρίζει σπάνια, αλλά, είναι πολύ φιλική και χαρούμενη γατούλα Είναι η λατρεία μας. Ευχές και πάλι να βρεθεί γρήγορα η μανούλα της.

Τι έγινε; Βρέθηκε η Γκόλφω; Μη μας αφήνετε με την αγωνία:(

Δυστυχώς όχι...Κοιτάξαμε στην γειτονία αλλά πουθένα η μικρούλα.Σήμερα κλείνει μια βδομάδα που έχει χαθεί.....Αρχίζουν οι ελπίδες να μειώνονται αισθητά :(:(

Μπορεί και να την πήρε κανείς έτσι που είναι ήμερη και με το ασυνήθιστο τρίχωμά της. Τουλάχιστον να είναι καλά, γιατί μιας φίλης της κόρης μου έτρωγε ανυποψίαστη η γατούλα της στον κήπο κ΄ορμάνε ξαφνικά σκυλιά κ΄την αρπάξανε και πάει. Έχω στενοχωρηθεί πολύ για τη Γκολφούλα, μακάρι να βρεθεί πολύ σύντομα και να είναι καλά. Μιας κοπέλας από εδώ χάθηκε το γατάκι , ο Orangelo, και επέστρεψε μετά από αρκετές ημέρες. Βέβαια ήταν αστείρωτος και εξηγείται η φυγή του, το Γκολφάκι γιατί; :cry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back