Χάθηκε γκρι γάτος στην Κάτω Γλυφάδα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν μπορείς ψάχνε τον και τα ξημερώματα, 5-7 το πρωί. Είναι πολύ δραστήρια τότε και επειδή θα έχει και ησυχία ίσως σε ακούσει και εμφανιστεί. Το ενδεχόμενο να έχει κρυφτεί κάπου στην πολυκατοικία το έχεις αποκλείσει; Μήπως να σκόρπιζες λίγη από την άμμο της αμμολεκάνης του (χρησιμοποιημένη) στην γύρω περιοχή; Να μύριζε την μυρωδιά του και να έβρισκε τον δρόμο για το σπίτι. Μη το βάζεις κάτω, θα βρεθεί ο γατούλης. Δοκίμασε να προσφέρεις και αμοιβή στις αφίσσες, ίσως τα παιδάκια της γειτονιάς να αρχίσουν να ψάχνουν για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο γατούλης σύντομα :)

Λείπει σε ταξίδι η Λια..αυτό ειναι το χειρότερο.Δεν μπορεί να ψάξει η ίδια...και να τα κάνει όλα αυτά.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε βρε Vector!! Την πήγες την βόλτα σου, σπίτι σου γρήγορα τώρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχουμε κανένα νεότερο; :/:

Σήμερα το απόγευμα θα πάω κι εγώ από την περιοχή να ψάξω! :/:

Ελπίζω να μην έχει απομακρυνθεί και να εντοπιστεί. Επίσης Λία, το νου σου στις online αγγελίες της Χρυσής Ευκαιρίας μήπως τον βρει κανένας και τον βάλει σε αγγελία!

-petros

:eek: O Βέκτορ δεν είναι ένα τυχαίο γατί, είναι το γατί που μάλλον εξαιτίας του δημιουργήθηκε το mycat.

Aς ευχηθούμε να έχουμε καλά νέα σύντομα. :/:

Εύχομαι να βρεθεί ο Βέκτορ βρε παιδιά! Ας είμαστε όλοι αισιόδοξοι!

Παιδιά έψαξα σήμερα αλλά δεν κατάφερα να τον εντοπίσω!
Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή είναι γεμάτη πολυκατοικίες με μεγάλους κήπους και θάμνους, οπότε και με τα τζιτζίκια να τσιτσιρίζουν είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.

Μίλησα και με δύο γείτονες της πολυκατοικίας της Michelle και μου είπαν (πέρα ότι δεν τον έχουν δει), ότι μερικές φορές αφήνουν ανοιχτή την εξώπορτα της πολυκατοικίας για να μπαίνει αέρας.
Κάτι γείτονες μου πρότειναν να μου δώσουν "γατί" μιας που έχουν πολλά "κάτω" και "έχασα το δικό μου". :/:

Τέλος ρώτησα και στις ταβέρνες της περιοχής (μιας που ξέρω ότι οι γάτες συχνάζουν σε κάτι τέτοια προς αναζήτηση φαγητού), αλλά κανείς δεν τον έχει δει.

Αυτά. :/:
Ας ελπίσουμε ότι θα βρει το δρόμο μόνος του και αν όχι, ότι βρήκε νέο σπιτικό!

-petros

Μπράβο βρε Πέτρο που πήγες κι έψαξες! Να 'σαι καλά!! :kissing:

Τώρα το είδα αυτό. :( Τι να πω γαμώτο. :( Μακάρι να βρεθεί...

μην χανεις το κουραγιο σου! θα παω κι εγω αυριο ή σημερα( κοιτα την ωρα)να ψαξω. με τα παιδια πως τα παει; ηπαρχει καποια λιχουδια που του αρεσει;;;;;;;πες μου πληροφοριες αλλα πρωπαντως ενα να θυμασε!μην χανεις το κουραγιο σου!οταν εχω νεοτερα θα σε ειδοπειησω!:(:(:(:(

κανένα νεότερο;

Δυστυχώς όχι... Έψαξε και ο Πέτρος, και η kajira, και δεν τον βρήκε κανένας :( Ευτυχώς επιστρέφω αύριο το μεσημέρι, οπότε θα μπορώ να ψάχνω κι εγώ πλέον...

Λια..μην εγκαταλειψεις την προσπαθεια,γιατι εχουμε παρα πολλες περιπτωσεις που τα γατακια τους εμφανιστηκαν μετα απο καιρο.Οπωσδηποτε πρεπει να τον φωναζεις,για να ακουει την δικια σου φωνη.Αν εχεις και κατι που κανει θορυβο και το γνωριζει,ακομα καλυτερα.

μακάρι να βρεθεί ο vector ήταν μάλλον ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το mycat :(

Εγω παντως πιστευω οτι μπορει να το εσκασε επειδη ηξερε οτι θα φυγεις.Ισως με αυτον τον τροπο σου ειπε οτι δεν θελει να φυγεις!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Veeeectooor;;; Λία επέστρεψες ε;;; Έχεις ξεχυθεί στους δρόμους;; Ευχόμαστε όλοι να έχει αίσιο τέλος η αναζήτηση....

Χτες 6 Σεπτεμβρίου χάθηκε ο γατούλης μου, ο οποίος ακούει στο όνομα Vector (Βέκτορ). Είναι 6 ετών, στειρωμένος, ολόγκριζος, με πορτοκαλί μάτια, σχετικά κοντή ουρά και κοιλίτσα. Δεν φοράει κολλάρο.

Χάθηκε στην περιοχή Κάτω Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στη γωνία Κονδύλη και Κύπρου.

Μένω μόνη μου και ήταν η παρεούλα μου επί 6 χρόνια. Θα χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη σε όποιον βοηθήσει.

:(:(
Μακάρι να τον βρεις:cry_x:

Γύρισα σπίτι πριν λίγο. Είχα μια κρυφή ελπίδα να τον βρω μέσα και να είχε κρυφτεί κάπου, αλλά φευ. Πρώτη φορά γυρίζω σπίτι και δεν είναι στην πόρτα να με χαιρετήσει νιαουρίζοντας. :(

Ψαξε Λια μου να χαρεις..:(,οσο τον σκεφτομαι μοναχο του εκει εξω,τρελαινομαι..

Από ό,τι είδα στο google earth η περιοχή που χάθηκε βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα. Ο γάτος σου μπορεί να πείνασε και να κατευθύνθηκε από τη μυρωδιά προς τη θάλασσα για να τσιμπήσει τίποτα από τα φρέσκα ψάρια των ψαράδων.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back