Alekos92
Νεοφερμένο μέλος
Ο Alekos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
22-06-10
23:20
Πρώτα από όλα λυπάμαι για το Greeklish αλλα δυστυχώς ο υπολογιστής μου δεν υποστηρίζει Ελληνικά.
Πριν 5-6 μέρες έχασα τον γάτο μου στο Ψαθάκι, ΠΡΕΒΕΖΑΣ κοντά στα ΤΕΙ.
Ο γάτος είναι γκρι μεγαλόσωμος και του αρέσει να ρίχνει κεφαλιές, φοβάται πολύ τα αυτοκίνητα και τα αποφεύγει. Ακούει στο όνομα Γκρίζος, είναι περίπου 3 ετών και ζυγίζει 6-7κιλά. Μοιάζει με γατί ράτσας Dragon Li, α τρώει και πολύ.
Ευχαριστώ.
Για να επικοινωνία με e-mail στείλτε μου στο ns_gtr_r34@hotmail.com , και για κινητό 6945737380.
ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!
Πριν 5-6 μέρες έχασα τον γάτο μου στο Ψαθάκι, ΠΡΕΒΕΖΑΣ κοντά στα ΤΕΙ.
Ο γάτος είναι γκρι μεγαλόσωμος και του αρέσει να ρίχνει κεφαλιές, φοβάται πολύ τα αυτοκίνητα και τα αποφεύγει. Ακούει στο όνομα Γκρίζος, είναι περίπου 3 ετών και ζυγίζει 6-7κιλά. Μοιάζει με γατί ράτσας Dragon Li, α τρώει και πολύ.
Ευχαριστώ.
Για να επικοινωνία με e-mail στείλτε μου στο ns_gtr_r34@hotmail.com , και για κινητό 6945737380.
ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
22-06-10
23:34
Απάντηση: Xa8hke gkri gatos!
μια φωτογραφια θα βοηθουσε,αν δουνε και το θεμα οι ειδικοι του σαϊτ θα σας βοηθησουν περισσοτερο
μια φωτογραφια θα βοηθουσε,αν δουνε και το θεμα οι ειδικοι του σαϊτ θα σας βοηθησουν περισσοτερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool